δεν είναι έτσι.
Ψάξε για σοβαρά άρθρα στο διαδίκτυο, δεν χρειάζεται να στα εξηγήσω εγώ που ΗΜΟΥΝ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΑΣ σε ένα post. Ξέρουμε πολύ καλά και μην ακούς μαλακίες που διαδίδονται για πολιτικούς λόγους από κέντρα που θέλουν να πάρουν την εξουσία εκμεταλλευόμενοι τον κοινωνικό φόβο για πράγματα που είναι στο ευρύ κοινό άγνωστα αλλά δημοσιευμένα πλέον και προσιτά σε όλους.
Στην εποχή μας δεν δικαιολογείται για κανέναν να πέφτει θύμα πολιτικής πλάνης.
Ι urge you να κάνεις καλύτερη έρευνα για το θέμα.
Πράγματι το θέμα της πανδημίας όπως και κάθε άλλο θέμα διαταραχής της ομαλής λειτουργίας της κοινωνίας και ιδιαίτερα για θέματα που απειλούν μαζικά την υγεία υπήρξε αντικείμενο εμπορευματοποίησης και υπερβολής, αλλά σε αυτό δεν φταίνε π.χ. τα εμβόλια που είναι πραγματική επιστήμη. Και παρεπιπτόντως να αναφέρουμε ξανά θα πρέπει και τη συμβολή της ΤΕΧΝΗΤΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ στην εξέλιξη του θέματος.
Να γίνεις πολέμιος της εναλλακτικής ιατρικής, εγώ είμαι φανατικός κατά, ταλιμπάν θα έλεγα όσο αφορά την ομοιπαθητική, όχι της κλασσικής ιατρικής. Θα την χρειαστείς και αν πέσεις σε κακό λειτουργό της και σου κάνει πουστιά και σου ζητήσει φακελάκι να του τη στήσεις. ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΕΙΣ. ¨Ολοι μάγκες είναι, αλλά άμα τους τη στήσουν και τους καταγγείλουν, εύχονται μετά να αλλάξουν πλανήτη, πίστεψέ με. χαχαχαχαχαχαχχαχαχαχαχααχχαχ?