Περί τεχνητής νοημοσύνης

2 λεπτά πριν, manosx είπε

Βγάλατε τον Κουλη τώρα αρχηγουλη για μια τετραετία θα έχει συνουσία.

Εμβόλια θα πουλήσουν τον κόσμο θα αρρωστήσουν και όλα τα χαμένα λεν shootαρε και εμένα.

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Δεν ξέρουμε ακόμη. Προς το παρόν κάνουμε δοκιμές σε πειραματόζωα λέγοντας τους πως αν δεν τα κάνουν θα πεθάνουν. Για να τους πείσουμε περισσότερο βγαίνουμε και εμείς στην τηλεόραση παριστάνοντας ότι κάνουμε εμβόλιο. 
δεν είναι έτσι.

Ψάξε για σοβαρά άρθρα στο διαδίκτυο, δεν χρειάζεται να στα εξηγήσω εγώ που ΗΜΟΥΝ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΑΣ σε ένα post. Ξέρουμε πολύ καλά και μην ακούς μαλακίες που διαδίδονται για πολιτικούς λόγους από κέντρα που θέλουν να πάρουν την εξουσία εκμεταλλευόμενοι τον κοινωνικό φόβο για πράγματα που είναι στο ευρύ κοινό άγνωστα αλλά δημοσιευμένα πλέον και προσιτά σε όλους.

Στην εποχή μας δεν δικαιολογείται για κανέναν να πέφτει θύμα πολιτικής πλάνης.

Ι urge you να κάνεις καλύτερη έρευνα για το θέμα.

Πράγματι το θέμα της πανδημίας όπως και κάθε άλλο θέμα διαταραχής της ομαλής λειτουργίας της κοινωνίας και ιδιαίτερα για θέματα που απειλούν μαζικά την υγεία υπήρξε αντικείμενο εμπορευματοποίησης και υπερβολής, αλλά σε αυτό  δεν φταίνε π.χ. τα εμβόλια που είναι πραγματική επιστήμη. Και παρεπιπτόντως να αναφέρουμε ξανά θα πρέπει και τη συμβολή της ΤΕΧΝΗΤΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ στην εξέλιξη του θέματος.

Να γίνεις πολέμιος της εναλλακτικής ιατρικής, εγώ είμαι φανατικός κατά, ταλιμπάν θα έλεγα όσο αφορά την ομοιπαθητική, όχι της κλασσικής ιατρικής. Θα την χρειαστείς και αν πέσεις σε κακό λειτουργό της και σου κάνει πουστιά και σου ζητήσει φακελάκι να του τη στήσεις. ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΕΙΣ. ¨Ολοι μάγκες είναι, αλλά άμα τους τη στήσουν και τους καταγγείλουν, εύχονται μετά να αλλάξουν πλανήτη, πίστεψέ με. χαχαχαχαχαχαχχαχαχαχαχααχχαχ?

δεν είναι έτσι.

Ψάξε για σοβαρά άρθρα στο διαδίκτυο, δεν χρειάζεται να στα εξηγήσω εγώ που ΗΜΟΥΝ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΑΣ σε ένα post. Ξέρουμε πολύ καλά και μην ακούς μαλακίες που διαδίδονται για πολιτικούς λόγους από κέντρα που θέλουν να πάρουν την εξουσία εκμεταλλευόμενοι τον κοινωνικό φόβο για πράγματα που είναι στο ευρύ κοινό άγνωστα αλλά δημοσιευμένα πλέον και προσιτά σε όλους.

Στην εποχή μας δεν δικαιολογείται για κανέναν να πέφτει θύμα πολιτικής πλάνης.

Ι urge you να κάνεις καλύτερη έρευνα για το θέμα.

Πράγματι το θέμα της πανδημίας όπως και κάθε άλλο θέμα διαταραχής της ομαλής λειτουργίας της κοινωνίας και ιδιαίτερα για θέματα που απειλούν μαζικά την υγεία υπήρξε αντικείμενο εμπορευματοποίησης και υπερβολής, αλλά σε αυτό  δεν φταίνε π.χ. τα εμβόλια που είναι πραγματική επιστήμη. Και παρεπιπτόντως να αναφέρουμε ξανά θα πρέπει και τη συμβολή της ΤΕΧΝΗΤΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ στην εξέλιξη του θέματος.

Να γίνεις πολέμιος της εναλλακτικής ιατρικής, εγώ είμαι φανατικός κατά, ταλιμπάν θα έλεγα όσο αφορά την ομοιπαθητική, όχι της κλασσικής ιατρικής. Θα την χρειαστείς και αν πέσεις σε κακό λειτουργό της και σου κάνει πουστιά και σου ζητήσει φακελάκι να του τη στήσεις. ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΕΙΣ. ¨Ολοι μάγκες είναι, αλλά άμα τους τη στήσουν και τους καταγγείλουν, εύχονται μετά να αλλάξουν πλανήτη, πίστεψέ με. χαχαχαχαχαχαχχαχαχαχαχααχχαχ?
Έχουμε βάλει για πρόεδρο της Pfizer έναν κτηνίατρο ώστε οι μυημένοι να καταλάβουν ότι απευθύνεται στους γκοίμ. 

Έχουμε βάλει για πρόεδρο της Pfizer έναν κτηνίατρο ώστε οι μυημένοι να καταλάβουν ότι απευθύνεται στους γκοίμ. 
Εκτελεστική εξουσία είναι ο ΚΤΗΝΙΑΤΡΟΣ που λες.

Τι σημασία έχει αυτό με την επιστήμη και τα φάρμακα της ΠΦΑΪΤΣΕΡ. ? και την αποτελεσματικότητά τους?

Μην τα μπερδεύουμε?

Εκτελεστική εξουσία είναι ο ΚΤΗΝΙΑΤΡΟΣ που λες.

Τι σημασία έχει αυτό με την επιστήμη και τα φάρμακα της ΠΦΑΪΤΣΕΡ. ? και την αποτελεσματικότητά τους?

Μην τα μπερδεύουμε?

Ο πρόεδρος κτηνίατρος έχει συμβολική σημασία για τους μυημένους ώστε να καταλαβαίνονται μεταξύ τους χωρίς πολλά πολλά. 

Ο πρόεδρος κτηνίατρος έχει συμβολική σημασία για τους μυημένους ώστε να καταλαβαίνονται μεταξύ τους χωρίς πολλά πολλά. 

7q97ks.jpg

Ρε φίλε, να ματημΠαναγία ψάχνω τόση ώρα να βρω πώς το έκανες αυτό.

Και ποιο είναι αυτό ποστ?

Ε, ποιο είναι?
Ναι, κοίταξε να δεις φίλε μου, δεν επιμελούμαι τα γραπτά μου, γράφω βιαστικά γι αυτό έχω τέτοια σύνταξη αρκετές φορές. Γράφω σαν να μιλάμε δια ζώσης ρε παιδί μου πως το λένε. χαχαχαχαχαχαχ?

Λοιπόν αυτή η εικόνα έχει πολλούς συμβολισμούς. Αμέσως αμέσως, είναι ένας με ένα σταυρό αριστερά δίπλα στο χαρακωμένο λάστιχο, κι ο άλλος με το λεβιέ του γρύλλου δεξιά δίπλα στο ξεμονταρισμένο λάστιχο.(Η δυσκολία της ανθρώπινης συνεργασίας)

Μετά, έχουμε το star-C δεξιά, ελληνιστί, στάρ(σ)ι -> στάρι, και αριστερά το ψωμί. Το οποίο το έκοψε με αυτόν τον ψωμοκόφτη στο κέντρο και το έφαγε ο μακαρίτης, γιατί ήταν ματιασμένος από το τεράστιο μάτι στο κέντρο, νύχτα-μέρα.

Αυτά σε πρώτη ανάγνωση.

Τι mRNA παραμύθια γράφεις εδώ μέσα ρε Cos, και παρασύρεις και τους αδαείς που μας διαβάζουν?? Αν νομίζεις ότι χάρη στα δήθεν εμβόλια σώθηκε η ανθρωπότητα, πλανάσαι πλάνην οικτράν!☝️?
Άλλος έβαλε το χεράκι του....?

Covid-19 pastor1.mp4

Attachments

• Covid-19 pastor1.mp4
    16 MB
 Ελα ρε, λογικοτατος ανθρωπος φαινεται
Λογικότατος και πανέξυπνος, γι αυτό και έκανε $300 μύρια περιουσία από τους βλαμμένους που παρακολουθούν τις εκπομπές του και δίνουν τα ωραία τους λεφτά στην οργάνωση του. Και δεν είναι ο μόνος βέβαια, αυτός απλά είναι ο πιο διάσημος. Οι ΗΠΑ είναι τίγκα από δαύτους. Τα τελευταία χρόνια αποκτήσαμε κι εμείς έναν, πάνω στην Θεσσαλονίκη είναι, λογικά θα έχεις πετύχει κάποιο βίντεο του με "εξορκισμούς" και άλλα τέτοια ευτράπελα.?  

Πάρτε και ολόκληρο το βίντεο, το οποίο έχει και μικρό bio. Υπάρχουν πολλά βίντεο με αυτόν τον απίθανο στο youtube. Ο τύπος ζει μέσα στη χλιδή, ταξιδεύει με λιμουζίνες και ελικόπτερα κλπ.? 

Covid-19 pastor.mp4

Attachments

• Covid-19 pastor.mp4
    28.9 MB
 Για κατι τετοιους ειπε ο μεγαλος το ρηθεν:

Πολλοὶ ἐροῦσίν μοι ἐν ἐκείνῃ τῇ ἡμέρᾳ, Κύριε Κύριε, οὐ τῷ σῷ ὀνόματι προεφητεύσαμεν, καὶ τῷ σῷ ὀνόματι δαιμόνια ἐξεβάλομεν, καὶ τῷ σῷ ὀνόματι δυνάμεις πολλὰς ἐποιήσαμεν;  Καὶ τότε ὁμολογήσω αὐτοῖς ὅτι Οὐδέποτε ἔγνων ὑμᾶς· ἀποχωρεῖτε ἀπ’ ἐμοῦ οἱ ἐργαζόμενοι τὴν ἀνομίαν.

Για κατι τετοιους ειπε ο μεγαλος το ρηθεν:

Πολλοὶ ἐροῦσίν μοι ἐν ἐκείνῃ τῇ ἡμέρᾳ, Κύριε Κύριε, οὐ τῷ σῷ ὀνόματι προεφητεύσαμεν, καὶ τῷ σῷ ὀνόματι δαιμόνια ἐξεβάλομεν, καὶ τῷ σῷ ὀνόματι δυνάμεις πολλὰς ἐποιήσαμεν;  Καὶ τότε ὁμολογήσω αὐτοῖς ὅτι Οὐδέποτε ἔγνων ὑμᾶς· ἀποχωρεῖτε ἀπ’ ἐμοῦ οἱ ἐργαζόμενοι τὴν ἀνομίαν.

O Dickinson στο number of the beast?

Ή μήπως οι Stryper?

Trending...

Νέα θέματα

Back