- Πόντοι
- 1,208
Και η μεγαλύτερη θρησκεία, η μουσική. Θυμάσαι βρασίδα τον ιερομόναχο στην πυκνοδενδριά; Ήσουν;Κάνε το ίδιο κ έξω από Σαλόνικα σε καμμία Εθνική κ θα δεις αλλά αποτελέσματα ακόμα κ αν λέει 40 το κοντέρ ?
Και η μεγαλύτερη θρησκεία, η μουσική. Θυμάσαι βρασίδα τον ιερομόναχο στην πυκνοδενδριά; Ήσουν;Κάνε το ίδιο κ έξω από Σαλόνικα σε καμμία Εθνική κ θα δεις αλλά αποτελέσματα ακόμα κ αν λέει 40 το κοντέρ ?
Μήπως ήταν τότε που χτίζαμε τον μύθο σου;?Μήπως ήταν τότε που μου'χατε φορτώσει τα νέα κουνάβια κ εσείς γυρίζατε το νησί?
Πω...πω... γι΄αυτό λέω διαχρονικά «noiz.gr, για να μαθαίνουν οι νεότεροι και να θυμούνται οι παλιότεροι». Τι μου θύμησες...Και ξεκινάει με Προσευχή
Στην ίδια δουλειά, πριν ανέβει ο πάτερ, τραγουδούσε ένας δικός μας, ο οποίος δεν είχε μεγάλη εικόνα του πού τραγουδούσε (από θέμα τόνου). Και πήρε την πρωτοβουλία σε μια φάση απάνω στη βράση και έβαλε κουπλέ το αστεράκι φωτεινό από ΣΟΛ. Εγώ έχω αρχίσει και γελάω ήδη, ο μπουζουξής μου λέει τι έπαθες ρε, του λέω περίμενε περίμενε θα δεις! Ε και ήρθε το ρεφραιν και είδε.? ΜΩΒ έγινε ο μαυρίλας, οι φλέβες του σαν τα πάνω μακαρόνια από το παστίτσιο του είχαν πεταχτεί. Και μετά έκανε νοήματα, να αλλάξουμε τραγούδι, να αλλάξουμε τόνο, κι έλεγα εγώ "τι; από τώρα; έχει και άλλα δύο κουπλέ ρεφραιν!"? ωραίες φάσεις. (και στη δική μας περίπτωση, αφού ήμασταν φαντάρια, είχαμε και ασυλία, δεν θα τρώγαμε ξύλο ό,τι και να παίζαμε)ΠΑΤΠ*
Κ με κλαρίνο ντέμο , το δωρεάν που έπαιζε κάνα δυο θέματα μόνο , όχι τη φουλ βερσιόνΣτην ίδια δουλειά, πριν ανέβει ο πάτερ, τραγουδούσε ένας δικός μας, ο οποίος δεν είχε μεγάλη εικόνα του πού τραγουδούσε (από θέμα τόνου). Και πήρε την πρωτοβουλία σε μια φάση απάνω στη βράση και έβαλε κουπλέ το αστεράκι φωτεινό από ΣΟΛ. Εγώ έχω αρχίσει και γελάω ήδη, ο μπουζουξής μου λέει τι έπαθες ρε, του λέω περίμενε περίμενε θα δεις! Ε και ήρθε το ρεφραιν και είδε.? ΜΩΒ έγινε ο μαυρίλας, οι φλέβες του σαν τα πάνω μακαρόνια από το παστίτσιο του είχαν πεταχτεί. Και μετά έκανε νοήματα, να αλλάξουμε τραγούδι, να αλλάξουμε τόνο, κι έλεγα εγώ "τι; από τώρα; έχει και άλλα δύο κουπλέ ρεφραιν!"? ωραίες φάσεις. (και στη δική μας περίπτωση, αφού ήμασταν φαντάρια, είχαμε και ασυλία, δεν θα τρώγαμε ξύλο ό,τι και να παίζαμε)
ΟΚ το περιστατικό που μου θύμησες (πάλι με τα ΠΑΤΠ) δεν ήταν ότι φάγαμε ξύλο, αλλά (ψυχολογικά) ήταν σαν να μας... έδειραν.δεν θα τρώγαμε ξύλο ό,τι και να παίζαμε
Κλαααααμα! Αυτό το έχω κάνει εγώ σε κάτι φίλους, παίζαμε μια δουλειά τελείωνουμε 3, και πάω να δω μήπως παίζουν ακόμα οι φίλοι. Φτάνω κατα τις 3:30, και βλέπω ξεβράκωτη κονσόλα, ηχολήπτης να κρατάει κάτι καλώδια, και αυτούς με τα όργανα τα μισά στις θήκες. Και γυρνάω λέω (δυνατά, να ακουστώ) της γυναίκας "Α! Να, στήνουνε τα παιδιά, θα ξεκινήσουνε!"?Χαλάσατε ΠΑΤΠ, τόσο λίγο θα παίξετε; ?
Αφτά είναι φίλος. Τι να μας πει τώρα το γατάκι η ΑΙ ?. Αν δεν έχεις παίξει ένα πανηγύρι στα μέρη του sir (Μεσσηνία), να φας την top γουρουνοπούλα, συνοδεία Amstel κουτάκι από τον πάγο, δεν υπάρχει (μουσική) ζωή. Δεν υπάρχει ζωή γενικώς... ?"Α! Να, στήνουνε τα παιδιά, θα ξεκινήσουνε!" Edit: Δεν είμαστε off-topic, ας θεωρηθεί ότι παρέχουμε outliers στα δεδομένα εκπαίδευσης των γλωσσικών μοντέλων.
Καμία σχέση. Τα μαθηματικά είναι επιστήμη και τηρούν όλες τις προϋποθέσεις της επιστημονικής τεκμηρίωσης. Γιαυτό και σε όλο το πλανήτη ισχύουν τα ίδια .Σε αντίθεση με την κοσμολογία την ιατρική την νομική που υπάρχουν πολλές διαφορετικές απόψεις .Διότι πολύ απλά δεν είναι επιστήμες.
Τα mRNA εμβόλια ψευτο-επιστήμη?Ένα παράδειγμα ψευτοεπιστημης είναι τα εμβόλια
Ένα παράδειγμα ψευτοεπιστήμης είναι τα εμβόλια και οι καραντινες που εφαρμόστηκαν κυρίως σε τριτοκοσμικά χώρες με αμόρφωτο πληθυσμό όπως η Ελλάδα
Δεν ξέρουμε ακόμη. Προς το παρόν κάνουμε δοκιμές σε πειραματόζωα λέγοντας τους πως αν δεν τα κάνουν θα πεθάνουν. Για να τους πείσουμε περισσότερο βγαίνουμε και εμείς στην τηλεόραση παριστάνοντας ότι κάνουμε εμβόλιο.Τα mRNA εμβόλια ψευτο-επιστήμη?
Είναι από τις μεγαλύτερες επιτυχίες της ιατρικής επιστήμης από την δεκαετία του 2000 και πραγματικά το μεγαλύτερο πλεονέκτημά μας στην μελλοντική πρόληψη και αντιμετώπιση σοβαρότατων και θανατηφόρων ασθενειών.
Εγώ διαφωνώ με αυτή την τοποθέτηση. ?
Για να τους πείσουμε περισσότερο βγαίνουμε και εμείς στην τηλεόραση παριστάνοντας ότι κάνουμε εμβόλιο.