- Πόντοι
- 6
φιλε μου η λειτουργια που αναφερεις μια χαρα ειναι. Ομως ασκειται απο ατομα με υποκειμενικα κριτηρια.Εκει εμφανιζεται η αυθαιρεσια.Jasemeister είπε:Φίλτατε zephyrous7 εγώ δεν αντιλαμβάνομαι τι εννοείς ως αυθαιρεσίες. Ο διαχειριστής, οι modulators και ορισμένα μέλη με σημαντική και σταθερή παρουσία στο φόρουμ, έχουν τη δυνατότητα να απονέμουν θετικό και αρνητικό κάρμα (μια ενσωματωμένη λειτουργία του λογισμικού του φόρουμ) με βάση συγκεκριμένο σκεπτικό που έχει δημοσιευθεί από το διαχειριστή και έχει αναλυθεί σε βαθμό εξάντλησης.
Πως μπορεί μια λειτουργία που έχει ορίσει ο ίδιος ο διαχειριστής ενός φόρουμ να είναι αυθαίρετη άραγε;
Το ότι περιμένεις και επιμένεις να ακούσεις απαντήσεις δεν είναι σωστό και ούτε υποχρεούται κανείς να σου απαντήσει, ειδικά όταν το θέμα έχει εξαντληθεί. Αναζήτησε και διάβασε την εκτενέστατη ανάλυση που έχει γίνει και θα καλυφθείς πλήρως.
φυσικα κ δεν υποχρεουται κανεις να μου απαντησει. εχω ομως καθε δικαιωμα να ζητησω μια απαντηση κ αν θελει καποιος απανταει. ευτυχως καποιοι εχουν τη διαθεση. αν κρινετε το ποστ μου περιττο σβηστε το στο φιναλε.