φιλε μου η λειτουργια που αναφερεις μια χαρα ειναι. Ομως ασκειται απο ατομα με υποκειμενικα κριτηρια.Εκει εμφανιζεται η αυθαιρεσια.Jasemeister είπε:Φίλτατε zephyrous7 εγώ δεν αντιλαμβάνομαι τι εννοείς ως αυθαιρεσίες. Ο διαχειριστής, οι modulators και ορισμένα μέλη με σημαντική και σταθερή παρουσία στο φόρουμ, έχουν τη δυνατότητα να απονέμουν θετικό και αρνητικό κάρμα (μια ενσωματωμένη λειτουργία του λογισμικού του φόρουμ) με βάση συγκεκριμένο σκεπτικό που έχει δημοσιευθεί από το διαχειριστή και έχει αναλυθεί σε βαθμό εξάντλησης.
Πως μπορεί μια λειτουργία που έχει ορίσει ο ίδιος ο διαχειριστής ενός φόρουμ να είναι αυθαίρετη άραγε;
Το ότι περιμένεις και επιμένεις να ακούσεις απαντήσεις δεν είναι σωστό και ούτε υποχρεούται κανείς να σου απαντήσει, ειδικά όταν το θέμα έχει εξαντληθεί. Αναζήτησε και διάβασε την εκτενέστατη ανάλυση που έχει γίνει και θα καλυφθείς πλήρως.
Νέος είμαι αλλά ως εδώ. Γιατι να προτείνει λύση; Τι είναι για να προτείνει λύση; Τι προσέφερε και θα τον ακούσετε;Jasemeister είπε:Εδώ που τα λέμε, αφού επιμένεις ότι υπάρχει αυθαιρεσία λόγω υποκειμενικών κριτηρίων, πρότεινε κάποια αποτελεσματική λύση.
1. Πώς είναι ασχολίαστη η τοποθέτησή μου, όταν την σχολίασες; ;D ;D ;D ;Dzephyrous7 είπε:νικολα: η τοποθετηση σου ασχολιαστη. λες αυτονοητα πραγματα, αλλα δεν υπολογιζεις οτι υπαρχουν παντοτε πραγματα που σηκωνουν συζητηση, αλλιως θα ημασταν ολοι μουγγοι. δλδ οσοι εχουν την εξουσια σημαινει αυτοματα οτι τα κανουν ολα τελεια κ οποιος δεν το πιστευει να παει αλλου??? δεν υπαρχει δυνατοτητα να πει καποιος μια αποψη?
;D ;D ;DJasemeister είπε:Η ζωή περιέχει και λάθη (βλέπε telecaster).
Φίλε μου καλως ήρθες. (απ' οπου κι αν είσαι.)zephyrous7 είπε:Εν τελει αν καποιος απο εμας τους νεους στο νοιζ θελουμε να μαθουμε κατι, αυτοματως θα στηριχτουμε κυριως σε ατομα ''αστερατα'' θεωρωντας οτι πιθανοτατα θα εχουν κατι παραπανω να μας συμβουλευσουν. Δεν ειναι ομως ωραιο αντι γι αυτο να συναντησουμε ειρωνια η προσβλητικη σταση..................
αν βλεπετε κατι παραλογο η ακατανοητο σε αυτην την τοποθετηση τοτε μαλλον ειμαι απο αλλο πλανητη...
Φίλε Modulator, είναι όντως περίεργο, εκεί που νομίζεις ότι είσαι ίσος με τους άλλους...κάτι να γίνεσαι και να χαλάει η αίσθηση.Alchemist είπε:@marathon
Κανονικά έπρεπε να σου κακιώσω που μόνο τον Χαρίλαο ακους και εμένα μου έβγαλες το λάδι αλλά δεν πειράζει, θα το ξεπεράσω κι αυτό! 8)
Γι αυτό....με το χλεχλέδικο ζουζούνισμα του συναφιού σου, το οποίο μας σπάει τα "άσπαστα" εδώ και τρεις δεκαετίες με τις τηλεοπτικού τύπου εμφανίσεις του στο δημόσιο βίο και την γενικότερα LOUD συμπεριφορά του.
Μάλιστα...marathon είπε:Και επειδή (πιστέυω), ότι από την έλλειψη αντίδρασης σου, στον ψευτοκουλτουριάρη βόθρο, που γυρνάει βρωμίζοντας αναίτια το forum, δεν θα ενοχληθείς ιδιαίτερα, θα μου επιτρέψεις να σκαλίζω και εγώ ο φτωχός (που και που) το βόθρο.
Σωστος, ομως ο Ινδουισμος εχει τουλαχιστον 3 βασικα ρευματα...Το κάρμα είναι σανσκριτική λέξη, από τη ρίζα "kr" η οποία κυριολεκτικά μεταφρασμένη σημαίνει: δρώ, πράττω.
Στην ινδουϊστική θεώρηση πραγμάτων, η καθημερινή μας δράση, ενώ φαίνεται να είναι προϊόν ελεύθερης βούλησης, στην πραγματικότητα δεν είναι. Αντίθετα είναι υπαγορευμένη από τις συνέπειες πράξεων που έχουν εκτελεστεί (από εμάς) στο παρελθόν. Σε αυτά τα πλαίσια, οι πράξεις οποιουδήποτε ανθρώπου καθορίζονται από τις προηγούμενες πράξεις του: λέμε ότι ένας άνθρωπος πρέπει να "εκπληρώσει" το κάρμα του, δηλαδή να ολοκληρώσει εκείνες τις δραστηριότητες που θα τον απαλλάξουν από τις δυσάρεστες (ή ευχάριστες) συνέπειες των προηγούμενων πραξεών του και θα του επιτρέψουν τελικά να ζήσει σε καθεστώς πραγματικής ελευθερίας.
χεχε... καλο!~Lux Interior Is Dead (Undead, Undead, Undead...)~
and everyday the paperboy brings more, my friend...alderbody είπε:χεχε... καλο!
white on white translucent black capes, back on the rack.....