Μήπως έβαλες κάποια στιγμή μια επική αγγελία για ενα kymco με μπαγκαζιέρα; (όχι δεν σου έβαλα εγώ -1 κάρμα)solega είπε:εγω μολις σημερα παρατηρησα πως εχω -1 καρμα και αναρωτηθηκα τι ειναι....
ευχαριστω τον κυριο που μου το εδωσε...αλλα δε μου εξηγησε το γιατι....
Σου υπενθυμίζω ότι είναι ένα δωρεάν φόρουμ συζητήσεων, ότι η προσφορά είναι εθελοντική, ότι ακόμη και αν ισχύει αυτό που γράφεις υποθέτω ότι γνωρίζεις ότι κανείς δεν είναι αλάθητος, και ότι ποτέ δεν ισχυρίστηκε κανείς ότι γράφει...ευαγγέλια. Επίσης, αν διαφωνείς με κάποια πληροφορία είναι στο χέρι σου να το επισημάνεις.pureanalog είπε:(και εντωμεταξύ έχω διαβάσει ανακριβείς πληροφορίες από διαχειριστές σε αυτό το φορουμ!)
Μπορείς να μου βρεις έστω μία περίπτωση που κάποιος απομονώθηκε από τα υπόλοιπα μέλη επειδή έχει αρνητικό κάρμα;pureanalog είπε:Υποτίθεται ότι τα φορα πρεπει να λειτουργουν σαν κοινότητες και αυτός που φέρεται λάθος απομονώνεται από την κοινότητα και του επισημαίνονται τα λάθη του.
Υπάρχει κανένας συνειρμός για τις περιπτώσεις που σκυλοβρίζει ο κάθε πικραμένος τους mods και το μόνο που γίνεται είναι να του κάνουμε μια απλή σύσταση;Καλώς η κακώς αυτή ειναι η άποψη μου και λυπάμαι πάρα πολυ για αυτό το σύστημα αξιολόγησης-στιγματισμού των μελών από τους moderators. Στη θέση τους θα σκεφτόμουν πολύ σοβαρά να το καταργήσω. Τέτοιες συμπεριφορές-τακτικές παραπέμπουν σε πολύ άσχημους συνειρμούς...
Οι Mods γιατί να αισθάνονται την ανάγκη να καρμίσουν κάποιο μέλος;Jasemeister είπε:Αισθάνεσαι την ανάγκη να "καρμίσεις" κάποιον Mod?
Όπως θα έχεις δει οι mods και οι guru έχουν κάρμα 0. Ούτε θετικό, ούτε αρνητικό.
Περιμένω πρώτα την απάντηση του φίλου Pureanalog και θα σου απαντήσω. Επίσης οι gate keepers έχουμε το δικαίωμα απόδοσης κάρμα.Mea_Culpa89 είπε:Οι Mods γιατί να αισθάνονται την ανάγκη να καρμίσουν κάποιο μέλος;
Pureanalog, θα μου επιτρέψεις να σου θέσω μια ερώτηση?pureanalog είπε:Ενδιαφέρον....
Πως θα σου φαινόταν η ιδέα να μπορεί να ψηφίζει η κοινότητα για το Κάρμα των moderators του noiz??
Το οποίο είναι? για εμάς που δεν συμμετέχουμε...TGL είπε:Εσύ, προσωπικά, θεωρείς προτιμότερο το "δόγμα λειτουργίας" του άλλου ελληνικού μουσικού φόρουμ στο οποίο συμμετέχεις?
Για τους λόγους τήρησης κανονισμών που προαναφέρθηκαν, και επειδή ο ιδιοκτήτης και admin του φόρουμ τους έχει δώσει αυτό το δικαίωμα.Mea_Culpa89 είπε:Οι Mods γιατί να αισθάνονται την ανάγκη να καρμίσουν κάποιο μέλος;
ναι-ναι και να ψηφίζουμε ποιός θα αποχωρήσει..... ;Dpureanalog είπε:Πως θα σου φαινόταν η ιδέα να μπορεί να ψηφίζει η κοινότητα για το Κάρμα των moderators του noiz??
Δεν μου απαντάς, ουσιαστικά.bloody_sunday είπε:Για τους λόγους τήρησης κανονισμών που προαναφέρθηκαν, και επειδή ο ιδιοκτήτης και admin του φόρουμ τους έχει δώσει αυτό το δικαίωμα.