Περί κάρμα (-τος; )

Status
Not open for further replies.
Λοιπόν, το κουράσαμε πάλι το θέμα οπότε να ας το συμμαζέψουμε λίγο...

Όποιος θεωρεί ότι αδικήθηκε, ας στείλει ένα pm σε κάποιον mod ώστε να διευθετηθεί το πρόβλημα (αν υπάρχει).

Όποιος στεναχωριέται τόσο για το -1 που έχει, καλό θα είναι να εξετάσει καλύτερα τα πράγματα για τα οποία αξίζει κανείς να στεναχωριέται στη ζωή.

Όποιος έχει κάποια θεμελιώδη διαφωνία με τον (δεδομένο) τρόπο λειτουργίας του forum, μπορεί να μη συμμετέχει ώστε να μην καταπιέζεται σε οποιοδήποτε επίπεδο.

Τέλος, όποιος θέλει να σπάσει τα νεύρα των άλλων (γιατί αυτό γίνεται αν δεν το έχετε αντιληφθεί), παρακαλείται να σταματήσει γιατί ήδη το έχει καταφέρει.

@peruvian

Θυμάμαι και με όλο το θάρρος, θυμάμαι ότι το -1 δεν ήταν άδικο στη συγκεκριμένη περίπτωση.

Τugito υπάρχει προειδοποίηση πριν αποδοθεί αρνητικό κάρμα και λαμβάνεται υπόψη και η γνώμη των υπολοίπων πριν γίνει κάτι τέτοιο. Peruvian δεν στο έριξα εγώ, τα υπόλοιπα αν θες σε pm μιας και βλέπω μάλλον το γιατί. Pureanalog αποχωριό κι εγώ, πάω να βρω τον Έβρη μου να παίξουμε το γιατρό. Ας μη γίνει παρέλαση όλων των ερωτήσεων για τα μείον, υπάρχουν και τα pm.

Εμένα μου την έσπασε, και όπως ανέφερε ο προηγούμενος θα ήθελα να ξέρω  το γιατί……(ανάθεμα αν θυμάται και αυτός που το έβαλε γιατί το έβαλε η το έχει καταγράψει κάπου ώστε να μην είναι εκτεθειμένος απέναντι μου η σε άλλο μέλος του σαιτ σε περίπτωση που ζητήσω το λόγο.)

Αυτά είναι γενικά πιστεύω ότι είναι για παιδικά σαιτ και παιδάκια όχι για άτομα 30 και 40 χρονών….

Τέλος πάντων εγώ σπάστηκα και δεν ασχολούμαι ούτε με  πλην 1 ούτε με πλην 10 ……. Αλλά ούτε και με το τους mod και τους admin…..

Ρε συ Alchemist...

Θυαμσαι οτι σου χα στειλει πμ...

δεν με νοιαζει...

Εγω μουσικος (με ολη την εννοια) θελω να γινω...

Οχι καλος άνθρωπος στην ηλεκτρονικη κοινωνια...

ΥΓ: Ποιος μουσικος ήτανε καλο παιδί???

Peruvian είπε:
αλλα να ρε σεις mods ειστε σαν τους κριτικους διαιτησιας...

που η ιδια φαση για τους μεγαλους είναι πεναλτυ και για τους μικρους οχι...
Εγώ όντως θα ήθελα να είμαι ο Παναγιώτης Βαρούχας. Είναι το πρότυπό μου. :D :D

pliktras1234 είπε:
Αυτά είναι γενικά πιστεύω ότι είναι για παιδικά σαιτ και παιδάκια όχι για άτομα 30 και 40 χρονών….

Τέλος πάντων εγώ σπάστηκα και δεν ασχολούμαι ούτε με  πλην 1 ούτε με πλην 10 ……. Αλλά ούτε και με το τους mod και τους admin…..
Ε;;;

Μάλιστα...

spy είπε:
Εγώ όντως θα ήθελα να είμαι ο Παναγιώτης Βαρούχας. Είναι το πρότυπό μου. :D :D
Μα μονο αυτος υπαρχει σε ολη την Ευρωπη...

Βασικα μονο εδω εχουμε κριτη διαιτησίας!!!

Peruvian είπε:
Ρε συ Alchemist...

Θυαμσαι οτι σου χα στειλει πμ...

δεν με νοιαζει...
Φίλε μου, σου ξαναλέω ότι θυμάμαι όλη τη φάση. Θα μου επιτρέψεις να διατηρήσω την άποψή μου, ευχαριστώ.

Υ.Γ. Επιτέλους, φτάνουμε ένα βήμα πιο κοντά στους Mazoo and the Zoo σαν forum, έρχεται η διεθνής καριέρα σε λίγο. Βάλε και το Βαρούχα, θα τους πάρουμε τα σώβρακα και τα ζωνάρια μη σου πω.

Alchemist είπε:
Φίλε μου, σου ξαναλέω ότι θυμάμαι όλη τη φάση. Θα μου επιτρέψεις να διατηρήσω την άποψή μου, ευχαριστώ.
Δεν ειπα κατι το αντιθετο...

Ισα ισα...Σου λεω οτι δεν με νοιαζει βρε το καρμα μου!Σαπμως Ινδουσιτης (ή απο που στο μπιπ καταγεται) ειμαι????????χαχα!

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Ανακοίνωση!

Στην σελίδα 59 το θέμα θα κλειδωθεί. Οχι γι αυτά που γράφτηκαν ή θα ακολουθήσουν, αλλά γιατί το μέγεθος του τόπικ είναι πλέον αυτό μιας νουβέλας αλλά με επαναλαμβανόμενους διαλόγους που πέρα από ανιαρό, γίνεται φοβερά δύσχρηστο στην πλοήγηση του.

Οι απαντήσεις έχουν δοθεί στο έπακρο.

Οσοι δεν συμφωνούν (και είναι σεβαστή η διαφωνία τους και θα παραμένει διατυπωμένη), δυστυχώς γι αυτούς μπορούν να συνεχίσουν να ανέχονται τη φιλοξενεία μας.

Η λειτουργία και οι κανόνες του συγκεκριμμένου φόρουμ δεν είναι υπό συζήτηση.

Φιλικά,

yameth

yameth είπε:
Στην σελίδα 59 το θέμα θα κλειδωθεί.
Σοβαρά; ΤΕΛΕΙΑ!  ;D
Αν είναι να κάτσω δέκα λεπτάκια ξύπνιος, να κάνω ποστ κάθε 1 λέπτο και να το φτάσω μέχρι εκεί...  :o

Ουφ πιά... στο κάτω κάτω όποιος θέλει να γενεί μουσικός μόνος του θα αυτίζεται αν είναι π@π@ρ@ς στις διαπροσωπικές σχέσεις και αυτές, ναι, φαίνονται και απο τα φόρα! ;)

Στην σελίδα 59 το θέμα θα κλειδωθεί. Οχι γι αυτά που γράφτηκαν ή θα ακολουθήσουν, αλλά γιατί το μέγεθος του τόπικ είναι πλέον αυτό μιας νουβέλας αλλά με επαναλαμβανόμενους διαλόγους που πέρα από ανιαρό, γίνεται φοβερά δύσχρηστο στην πλοήγηση του.
πάμε..........γερά......για την 59.........

τίποτα ποιο σοβαρό δεν μπορούσες να σκεφτείς :P (δεν το γλυτώνω τώρα το - )

ενα μικρο βημα για μενα, ενα μεγαλο για το κλειδωμα!!!

bloody_sunday είπε:
υπάρχει προειδοποίηση πριν αποδοθεί αρνητικό κάρμα και λαμβάνεται υπόψη και η γνώμη των υπολοίπων πριν γίνει κάτι τέτοιο
Σοβαρα ? ? ?

Ολως τυχαιως, και χωρις προειδοποιηση μου μειωθηκε 2 φορες μετα απο διαφωνια με συγκεκριμενο και τον ιδιο modulator...

Εαν σε ενδιαφερει να σου δωσω τα links για τα δυο συγκεκριμενα threads και πες μου αν βρεις κατι υβριστικο η προκλητικο στα λεγομενα μου.

Αληθεια τωρα,σας ενδιαφερει τοσο πολυ το καρμα για να γινεται ολος αυτος ο χαμος?

Όλη η αλήθεια για τους mods. ΑΠΟΧΩΡΩ.

Κλειδώστε το. Εχουν ειπωθεί όλα περι καρματος και οντως απλα επαναλμβανονται. Σωστο, λαθος, αδικο, πρέπων, οτι και να ναι εχει ειπωθει χιλιες φορες. Κλειδώστε το. ΕΠίσης καλό θα ειναι οτιδηποτε τοπικ περι καρματος να διαγράφεται και να μεινει το θεμα με τα κάρμα μονο σε pm επίπεδο με τους αρμόδιους (φυσικα ανουσιο ειναι κι αυτο αλλά ποιο ανούσιο ειναι να εχουμε 30 τοπικ για καρμα και ασχετα πραγματα).

Status
Not open for further replies.

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back