Να σας πάρω έναν-έναν και με τη σειρά...
@playloud
Κι όμως, αν ψάξεις θα δεις ότι έχει μπόλικα posts τα οποία μιλάνε για σύνθια, υπολογιστές, κάρτες ήχου, προγράμματα ηχογράφησης και άλλα. Και στα περισσότερα έχει δίκιο ο μπαγάσας (με το συμπάθειο eye)...
@marathon
Κανονικά έπρεπε να σου κακιώσω που μόνο τον Χαρίλαο ακους και εμένα μου έβγαλες το λάδι αλλά δεν πειράζει, θα το ξεπεράσω κι αυτό! 8)
@zephyrous7
Φίλε μου, δεν πάει έτσι το πράγμα. Πρωτίστως, εχει δίκιο ο bloοdy σε αυτό που λέει, αν υπάρχει ένα forum παγκοσμίως που μπορείς να πεις ότι έχει χαλαρό moderation, αυτό είναι το Noiz! Σε άλλα fora (εντός και εκτός συνόρων) πέφτουν warnings και bans για πλάκα και χωρίς "πως" και "γιατί", ενώ εδώ πρέπει να γίνεις ΤΟ σούργελο και να κάνεις τρελές χοντράδες για να φας πόρτα, να ξέρουμε τί λέμε!
Πέραν αυτού, ο admin, οι mods και οι gatekeepers είναι κι αυτοί μέλη του Noiz. Δε χρειάζεται να ενεργούν με βάση κάποιο πρωτόκολλο συμπεριφοράς νομίζω, θα συμφωνήσω βέβαια ότι όταν χρειάζεται τάξη και ηρεμία, εκείνοι πρέπει να φροντίσουν γι' αυτό.
Όταν όμως προκαλούνται ή είναι αναγκασμένοι να υφίστανται μια δυσάρεστη κατάσταση (αυτό ερμηνεύεται με πολλούς τρόπους), θεωρώ λογικό ότι θα αντιδράσουν όπως αντιδρά κάθε νορμάλ άνθρωπος. Είναι τόσο κακό αυτό;
Για να το κλείσουμε, ξεκολλήστε με το -1 ρε παιδιά. Το Κάρμα είναι ένας τρόπος αξιολόγησης ενός μέλους, που σημαίνει ότι τις περισσότερες φορές πρέπει να κοιτάξουμε τί μ@λακία ποστάραμε πριν κατηγορήσουμε τον κακό mod που μας έριξε -1. Έστω κι αν υπάρχουν "άδικές" μειώσεις from time to time (που λέμε και στο χωριό μου), είναι στο χέρι των μελών να το ισοσταθμίσουν και να περάσουν στα θετικά νούμερα! Ή μήπως δεν βλέπετε να αυξάνονται και τα Κάρματα (sic) των μελών όταν παίζουν καλή μπάλα;
@kultura
Well said παλικάρι μου!