- Πόντοι
- 98
bloody_sunday είπε:Τα δυο που έχω τα απέκτησα με σεξουαλικές χάρες.
ΑΠΟΧΩΡΩΠορν κανείς...?
bloody_sunday είπε:Τα δυο που έχω τα απέκτησα με σεξουαλικές χάρες.
ΑΠΟΧΩΡΩΠορν κανείς...?
Προσωπικά πιστεύω πως τίποτα από αυτά δεν έκανα για να έχω -1. Όχι πως κλαίγομαι, καμία σχέση. Εξ' άλλου τόσο καιρό που το' χω δεν άνοιξα κανένα θέμα για να παραπονεθώ. Θέλω απλά να εξηγηθώ εδώ μπροστά σε όλους πως ούτε επιθετικά φέρθηκα σε κανέναν, ούτε έβρισα, ούτε απαξίωσα την λειτουργία του φόρουμ (αν δεν μου άρεσε θα έφευγα ούτως ή άλλως) ούτε παραβίασα επανειλημμένα κάποιον κανονισμό (greelish στο πρώτο ποστ συγχωρείται). Γνωρίζω πως δεν είμαι το πλέον κατάλληλο άτομο εδώ μέσα για να δίνω συμβουλές γι' αυτό και άλλωστε ό,τι πάει πέρα από τα χωράφια μου το αφήνω σε άλλους. Αναλώνομαι περισσότερο στο νοιζ καφέ, διαβάζοντας μεν τα τεχνικά θέματα αλλά φροντίζοντας κυρίως να περνάω καλά με την ιντερνετική κοινότητα του νοιζ. Αυτό όμως δεν μου δικαιολογεί το αρνητικό κάρμα νομίζω.bloody_sunday είπε:Μείον μπαίνει σε περιπτώσεις επιθετικής συμπεριφοράς, βρισιδιών, απαξίωσης του συστήματος λειτουργίας του φόρουμ και επανειλημμένης παραβίασης των κανονισμών του.
Προφανώς δεν είναι δυνατό να θυμόμαστε για ποιό λόγο έχει αποδωθεί Κάρμα (θετικό ή αρνητικό) σε κάθε μέλος.MuddyPete είπε:Ας μου απάντησει κάποιος σ' αυτά που είπα, "ξες Πέτρο έχεις άδικο γι' αυτό και γι' αυτό", και αναφέρω το θέμα για πρώτη και τελευταία φορά.
αυτό μήπως θα ήταν καλύτερα να διορθωθεί?Alchemist είπε:Προφανώς δεν είναι δυνατό να θυμόμαστε για ποιό λόγο έχει αποδωθεί Κάρμα (θετικό ή αρνητικό) σε κάθε μέλος.
+1allobarr είπε:πάντως ίσως να ήταν πιο δίκαιο αν μπορούσε να γίνεται παραπομπή στα πόστ που χαρίζουν σε κάποιον θετικό ή αρνητικό κάρμα..
Όντως θα είναι καλό αυτό αλλά είναι κάτι που θα πρέπει να δει ο admin και δεν ξέρω να πω παραπάνω πράγματα.allobarr είπε:αυτό μήπως θα ήταν καλύτερα να διορθωθεί?
πρόσφατα έπεσα στο προφίλ ενός τύπου με -7 κάρμα και αναρωτιομουν πώς τα κατάφερε..
πάντως ίσως να ήταν πιο δίκαιο αν μπορούσε να γίνεται παραπομπή στα πόστ που χαρίζουν σε κάποιον θετικό ή αρνητικό κάρμα..
σωστότατος..mscmkr είπε:Ένα μέσο αξιολόγησης που δεν δίνει τη δυνατότητα στον αξιολογούμενο να γνωρίζει γιατί αξιολογείται θετικά ή αρνητικά, ώστε να γίνει καλύτερο μέλος (επαναλαμβάνοντας αυτό για το οποίο πήρε θετικό κάρμα) ή να διορθώσει τις λάθος στάσεις του (αποφεύγοντας συμπεριφορές για τις οποίες πήρε αρνητικό κάρμα), δεν έχει λόγο ύπαρξης. Ούτε καν για τους λοιπούς χρήστες, για τους ίδιους ακριβώς λόγους.
θα με ενδιέφερε να ακούσω, αν δεν βγούμε of topic..Alchemist είπε:Υ.Γ. Μάλλον στον kilon αναφέρεσαι και μπορώ αυτή τη στιγμή να σου πω 5 φάσεις που το άξιζε το αρνητικό Κάρμα.
mscmkr είπε:Ένα μέσο αξιολόγησης που δεν δίνει τη δυνατότητα στον αξιολογούμενο να γνωρίζει γιατί αξιολογείται θετικά ή αρνητικά, ώστε να γίνει καλύτερο μέλος (επαναλαμβάνοντας αυτό για το οποίο πήρε θετικό κάρμα) ή να διορθώσει τις λάθος στάσεις του (αποφεύγοντας συμπεριφορές για τις οποίες πήρε αρνητικό κάρμα), δεν έχει λόγο ύπαρξης. Ούτε καν για τους λοιπούς χρήστες, για τους ίδιους ακριβώς λόγους.
Alchemist είπε:Μάλλον στον kilon αναφέρεσαι και μπορώ αυτή τη στιγμή να σου πω 5 φάσεις που το άξιζε το αρνητικό Κάρμα.
Οι λόγοι για τους οποίους πήρε αρνητικό κάρμα ο kilon αφορούν μόνο αυτόν και κάποιους moderators. Αν το συζητήσουμε εδώ θα γίνουμε σα μεσημεριανή εκπομπή με κουτσομπολιά, ειδικά από τη στιγμή που το εν λόγω μέλος δεν πολυσυμμετέχει και δεν γνωρίζουμε αν παρακολουθεί.θα με ενδιέφερε να ακούσω, αν δεν βγούμε of topic..
συμφωνώ, αλλά το -7 βγάζει μάτι και είναι σαν να αντιπροσωπεύει το πόσο αυστηροί μπορούν να γίνουν οι moderatorsspy είπε:Οι λόγοι για τους οποίους πήρε αρνητικό κάρμα ο kilon αφορούν μόνο αυτόν και κάποιους moderators. Αν το συζητήσουμε εδώ θα γίνουμε σα μεσημεριανή εκπομπή με κουτσομπολιά, ειδικά από τη στιγμή που το εν λόγω μέλος δεν πολυσυμμετέχει και δεν γνωρίζουμε αν παρακολουθεί.
Και βέβαια δίνεται η δυνατότητα να το μάθει, αλλά με pm στους mods. Από καρμοθρεντ του Οκτωβρίου 2008 βλέπω πως είχαμε συζητήσει πάλι ότι το κάρμα ήδη είναι που είναι ένα είδος μικρής "ρετσινιάς" που είναι κολλημένη στον καθένα. Φαντάσου να εξηγεί και σε δημόσια θέα το γιατί πήρε κάποιος μείον... θα κάνει τα πράγματα ακόμη χειρότερα. Άποψή μου είναι ότι αυτά καλό είναι να εξηγούνται μόνο σε pm. Όπως ειπώθηκε, υπάρχει τάση ΤατιανοΛαμπιροποίησης ορισμένων θρεντ από μερικούς, και αυτό θα ήταν ένα βήμα προς αυτή την λανθασμένη κατεύθυνση.mscmkr είπε:Ένα μέσο αξιολόγησης που δεν δίνει τη δυνατότητα στον αξιολογούμενο να γνωρίζει γιατί αξιολογείται θετικά ή αρνητικά, ώστε να γίνει καλύτερο μέλος (επαναλαμβάνοντας αυτό για το οποίο πήρε θετικό κάρμα) ή να διορθώσει τις λάθος στάσεις του (αποφεύγοντας συμπεριφορές για τις οποίες πήρε αρνητικό κάρμα), δεν έχει λόγο ύπαρξης. Ούτε καν για τους λοιπούς χρήστες, για τους ίδιους ακριβώς λόγους.
Δεν νομιζω να πηρα το -1 για αυτους τους λογους...bloody_sunday είπε:Μείον μπαίνει σε περιπτώσεις επιθετικής συμπεριφοράς, βρισιδιών, απαξίωσης του συστήματος λειτουργίας του φόρουμ και επανειλημμένης παραβίασης των κανονισμών του.