- Πόντοι
- 36
άσε και γω που το δοκίμασα τι κατάλαβα?Jasemeister είπε:μα καλά αυτό πως δεν το είχα σκεφτεί τόσο καιρό να το δοκιμάσω;! ;D
δεν χώραγαν τα παγάκια στο μπολάκι ;D
από την άλλη μπορείς να ρίξεις μέσα τα φιστίκια ;D
άσε και γω που το δοκίμασα τι κατάλαβα?Jasemeister είπε:μα καλά αυτό πως δεν το είχα σκεφτεί τόσο καιρό να το δοκιμάσω;! ;D
Η σπιρουλινα ειναι ενα φυκι με απιστευτη διατροφικη αξια , κανε ενα google κ θα δεις!!! Οσο για τις διαρροιες κοιτα μεχρι στιγμης ολα καλαbluesbreaker είπε:Για σπιρουλίνες και ασερόλα ντεν κσέρω ντεν απαντώ,για βιταμίνη C σου λέω πρόσεξε τις διάρροιες(όσο και τα χρωστικά)
Μήπως έχει ψάξει κανείς ποια μάρκα σπιρουλίνας είναι καλύτερη; Έχω δει μία που διαφημίζεται στη τηλεόραση, αλλά δεν συγκράτησα το όνομα. Εκτός αν υπάρχει καρτέλ σπιρουλίνας... Τι να πω;...Marillion είπε:Η σπιρουλινα ειναι ενα φυκι με απιστευτη διατροφικη αξια
Αν δεν σου αρέσει η γεύση της πάντως βγαίνει και σε ταμπλέτες των πεντακοσίων...trolley είπε:Μήπως έχει ψάξει κανείς ποια μάρκα σπιρουλίνας είναι καλύτερη; Έχω δει μία που διαφημίζεται στη τηλεόραση, αλλά δεν συγκράτησα το όνομα. Εκτός αν υπάρχει καρτέλ σπιρουλίνας... Τι να πω;...
Στη χειρότερη περίπτωση, ίσως να μπορεί να υποκατασταθεί από στάνταρ φύκια, από Θάσο ίσως..
Για πείτε...
Φυσικα ταμπλετα ( ειναι στην ουσια το φυκι αποξηραμενο) κ φυσικοτατα ελληνικη Νιγριτας Σερρων. Απο τις καλυτερες ( η μεγαλυτερη παραγωγη εξαγεται στην Αμερικη). Εγω την παιρνω απο εδω http://www.vitamins.gr/57CE9941.el.aspx. Να τονισω πως δεν προκειται για συμπληρωμα διατροφης αλλα για τροφη!trolley είπε:Μήπως έχει ψάξει κανείς ποια μάρκα σπιρουλίνας είναι καλύτερη; Έχω δει μία που διαφημίζεται στη τηλεόραση, αλλά δεν συγκράτησα το όνομα. Εκτός αν υπάρχει καρτέλ σπιρουλίνας... Τι να πω;...
Στη χειρότερη περίπτωση, ίσως να μπορεί να υποκατασταθεί από στάνταρ φύκια, από Θάσο ίσως..
Για πείτε...
Τότε θα λεγόταν "περί διαστροφής".not_guilty είπε:Καλά εσυ σε μουσικό φόρουμ είμαστε ή σε πρωινάδικο στο MEGA..
Eτσι.Βασικα οταν ειναι να διαλεξεις ψωμι απο το Σ.Μαρκετ σε συσκευασια κτλ,το γερμανικο ψωμι(που αναφερεις) πρεπει να ειναι στις πρωτες επιλογες σου.kwstas79 είπε:Πάντως το κανονικό μαύρο ψωμί, με τα πίτουρα μέσα κλπ είναι απίστευτο έδεσμα από μόνο του.
Aγορι μου εσυ το'χεις στο DNA σου,δεν εχεις αναγκη τιποτιςbouzoukleri είπε:Φίλος καλός έλεγε πάντα:
Τα γαλακτοκομικά είναι η κατάρα του Θεού να γίνει θνητός ο άνθρωπος.
Επίσης ο θρύλος λέει, πως ο Μαθουσάλας εκτός από το μητρικό δεν ξαναήπιε γάλα και δεν ακούμπησε ποτέ γαλακτοκομικά.
Σοβαρά τώρα, μετά από ένα καλό live που έχεις ιδρώσει και καταναλώσει ενέργεια αλλά η ώρα είναι πλεον περασμένη ακολουθείς πρόγραμμα ως μετά από άσκηση ;
Και αν είμαι φύτουλας και δε πίνω δε καπνίζω δε βλεφαριάζω ( εντάξει το'σκισα ) και ξυπνήσω νωρίς το απόγευμα την άλλη μέρα που έχω πάλι ζωντανή εμφάνιση σε ξενυχτάδικο. Τι διατροφή ακολουθώ ;
Σοβαρά απαντώντας στον εαυτόν μου.
Τέκνον μου ακολουθείς κανόνας διατροφής γνωστούς ως Rolling Stones Rules. Δε μπορεί οι παππούδες κάτι θα ξέρουν.