- Πόντοι
- 38
Εγώ ρε μάγκες το γάλα το πάω. Δε νοείται τσικολάτο στο χέρι χωρίς μια κούπα άσπρο πιοτί στο άλλο. Χαρίζει μουστάκια απλόχερα, μέχρι και στον blue. Tα Corn Flakes σου ρε Νίκο με μπύρα τα τρως; ;D
Ειναι μεγαλη κουβεντα.Φυσικα συμφωνω με αυτο που περιγραφεις παραπανω,υπαρχει ενα τεραστιο κενο στην καθημερινη μας ενημερωση.bluesbreaker είπε:Τι θέλω να πω με 2 λόγια:αν τρώς αρνί και μετά φας μία φέτα με βιτάμ περισσότερο κακό κανείς παρά καλό...ο σκοπός είναι να μειώσεις την ολική ποσότητα λιπαρών που καταναλώνεις!
Νικο το γυριζουν τωρα σιγα σιγα κ οι Αμερικανοι.Απλα εκει τα συμφ ειναι τεραστια.Πρεπει πρωτα να τους πασαρουν κατι αλλο κ μετα..Superfunk είπε:γιατι?γαλακτοβομηχανια εχεις και τραβας ζορι? ;D ;D
η καταναλωση αγελαδινου γαλακτος απο ενηλικους ειναι πολυ βλαβερη συνηθεια τωρα αν εχεις φαει και εσυ την αμερικανοφερτη καραμελα περι "milk is good for you" προβλημα σου.
υπαρχουν τροφες πολυ πλουσιοτερες απο το γαλα και σε ασβεστιο και σε βιταμινες και σε πρωτεϊνες οποτε ειναι παντελως αχρηστο διατροφικα εκτος απο βλαβερο (και ας εχει οντως ωραια γευση και εγω λογω ζωης στις ΗΠΑ ειχα καταντησει milk junkie ;D ;D)
Kostas-5150 είπε:Παραπανω ειπα την αποψη μου,νομιζω εως 500 ml γαλα καθημερινα στην περιπτωση που δεν υπαρχουν στομαχικες διαταραχες,ειναι καλα.
0% γιατι πινεις? Δεν εχει απολυτως καμια χρησιμοτητα εκτος κ εαν κανεις πολυ αυστηρη διαιτα κ δεν μπορεις να κοψεις θερμιδες απο αλλου.
Μπραβο σου που τρως Quaker.Σουπερ τροφη.Προσθεσε μεσα κ αμυγδαλα,φουντουκια κ για νοστιμια κοματακια σοκολατας με τουλαχιστον 70% περιεκτικοτητα σε κακαο κ αρκετη σε βουτηρο κακαο(απλα να το αναγραφει οπισθεν στα ingr.ως cocoa butter)
Μαρκες? Τι να σου πω τωρα..Δεν ξερω.
ναι κοιτα τα 2 λινκ που εχω παραθεσει πιο πισω(Έχετε να παραθέσετε απόψεις γιατρών ή γενικώς ανακοινώσεις ενάντια στο αγελαδινό γάλα?
Superfunk είπε:γιατι?γαλακτοβομηχανια εχεις και τραβας ζορι? ;D ;D
η καταναλωση αγελαδινου γαλακτος απο ενηλικους ειναι πολυ βλαβερη συνηθεια τωρα αν εχεις φαει και εσυ την αμερικανοφερτη καραμελα περι "milk is good for you" προβλημα σου.
υπαρχουν τροφες πολυ πλουσιοτερες απο το γαλα και σε ασβεστιο και σε βιταμινες και σε πρωτεϊνες οποτε ειναι παντελως αχρηστο διατροφικα εκτος απο βλαβερο (και ας εχει οντως ωραια γευση και εγω λογω ζωης στις ΗΠΑ ειχα καταντησει milk junkie ;D ;D)
Μάλλον δεν έγινα κατανοητός φαίνεται!H LDL περιέχει στο μόριο της ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ λιπαρά οξέα(χοληστερόλη συγκεκριμένα)!μείωση της-πέρα από φαρμακευτική-επιτυγχάνεται με μείωση της πρόσληψης Λιπαρών οξέων!άρα αυτά είναι που πρέπει να περιορίσουμε!Όσο για τα ακόρεστα...υπάρχει μεγάλη αμφισβήτηση http://www.bmj.com/cgi/content/abstract/332/7544/752?maxtoshow=&HITS=10&hits=10&RESULTFORMAT=&fulltext=risk+and+benefits+of+omega+3+fats+for+mortality+&searchid=1&FIRSTINDEX=0&resourcetype=HWCITΗ αποτελεσματικοτερη θεραπεια ειναι να εμπλουτισουμε την διατροφη μας με ακορεστα λιπη(flax seed oil,salmon oil,μουρουνελαιο,ελαιολαδο,διαφοροι ξηροι καρποι) να περιορισουμε τα "ορατα" λιπη,να τηγανιζουμε σε ελαιολαδο(ψαρι,αυγο) κ αλλα.ΟΜΩΣ πρεπει να κοψουμε σχεδον ολοκληρωτικα τους απλους υδατανθρακες(φρουτα,λευκο ψωμι,κατεργασμενο ρυζι,μακαρονια,ζαχαρη κτλ)Αυτος ειναι ο συντομοτερος δρομος,περιεργος ναι,αλλα την επιτυχια του την εγγυαται σχεδον συσωμη η Αμερικανικη ιατρικη κοινοτητα(Πρωτοποροι σε τετοιου ειδους θεματα)
Για σπιρουλίνες και ασερόλα ντεν κσέρω ντεν απαντώ,για βιταμίνη C σου λέω πρόσεξε τις διάρροιεςΕπισης τα αφεψηματα οπως κ η σπιρουλινα βοηθουν στην συνολικη υγεια. Εγω εχω καθιερωσει κ καθημερινη ληψη βιταμινης C οχι ομως φαρμακειου ( απλο ασκορβικο οξυ με χρωστικα κ ασπαρταμη ειναι αυτο) αλλα απο το φυτο acerola μαζι με ολο το βιολογικο της συμπλεγμα]Επισης τα αφεψηματα οπως κ η σπιρουλινα βοηθουν στην συνολικη υγεια. Εγω εχω καθιερωσει κ καθημερινη ληψη βιταμινης C οχι ομως φαρμακειου ( απλο ασκορβικο οξυ με χρωστικα κ ασπαρταμη ειναι αυτο) αλλα απο το φυτο acerola μαζι με ολο το βιολογικο της συμπλεγμα
Ωραία προτείνω από το 2009 την απαγόρευση της δημόσιας καταναλωσης γάλακτος εκτός του καπνίσματος!!Εμείς εδώ έχουμε τη Δωδώνη και γουστάρουμε!!!Πάντως να ξέρεις ότι αν το πας με αυτό το σκεπτικό δε θα πρέπει να καταναλώνεις και πολλές τροφές...καλώς όρισες στον 21ο αιώνα!!!Superfunk είπε:Τελος παντων η αποψη σου ,αποψη σου και η δικη μου (και χιλιαδων αλλων που εκοψαν το γαλα και βρηκαν την υγεια τους) αποψη μας
προσωπικα αν και δεν ειχα δυσανεξεια στο γαλα απο την ημερα που το εκοψα νοιωθω 100 φορες καλυτερα
η συντριπτικη πλειοψηφια των ελληνικων..γαλατων ΕΙΝΑΙ πιο επικινδυνα απο το τσιγαρο (σκονες,παγοκολωνες γαλακτος απο τη Σερβια,ανακυκλωμενα ληγμενα και αλλα τετοια ωραια .. ;D) ευχαριστω δεν θα παρω...
bluesbreaker είπε:εσείς στην πρωτεύουσα το τυρί και το γιαούρτι με τι το φτιάχνετε??με jack daniels??
Γιαούρτι με πετσούλα,ψωμί με προζύμι,ραδίκια από τη γλάστρα,κρέας ελευθέρας βοσκής,τσιπούρα αλανιάρα ιχθυοτροφείου,κρασί από σταφύλλια πατημένα με τα ποδαράκια μας,αυγά από κόκκορα...και του πουλιού το γάλαSuperfunk είπε:ειπαμε γιαουρτι μονο προβειο με την πετσουλα του και απο μικρους παραγωγους..την θελουμε τη ζωουλα μας... αν θελαμε να φαμε ζελατινες θα τρωγαμε φρουϊ ζελε! ;D ;D