Περι αρνητών Covid

Status
Not open for further replies.
Ευχαρίστως να έρθετε και οι δύο.

Θα σας κάνω και καλύτερη τιμή.

Να βρω λίγο χρόνο μόνο πρώτα.

Είναι επείγουσα η κατάσταση?
εσύ είσαι καλός σε αυτά.

Σε συστήνω αλλά μάλλον θέλουμε πιο ειδικό στην περίπτωσή μας.

Η φίλη του η φαρμακοποιός δεν του είπε επίσης πως στην χώρα μας έχουμε τραγικά ελλειπή πρόσβαση στην ψυχοκοινωνική υποστήριξη και στην ψυχιατρική αξιολόγηση και σε επίπεδο πολίτη αλλά και σε επίπεδο αρμοδίων/εργαζομένων σε νευραλγικούς τομείς που χρήζουν συνεχούς παρακολούθησης και δεν το έχουν.

Και βλέπεις τι γίνεται ανά καιρούς.

Οι πολίτες  επίσης παρά τις ανά καιρούς φιλότιμες προσπάθειες διαφόρων οργανισμών, ακόμα και της πολιτικής προστασίας, δεν είναι εκπαιδευμένος σε θέματα τέτοια, δεν είναι προετοιμασμένος για θέματα καταστροφών, δεν ξέρει τι να κάνει, που να απευθυνθεί, έχει έλλειψη παιδείας σε μεγάλο ποσοστό.

Γι αυτό είναι και δύσκολο να πειθαρχήσει ή και να δεχτεί τέτοιες καταστάσεις που ζούμε, κατάσταση που επηρεάζει και την ψυχική του υγεία.

Μέρος της αντίδρασης και της άρνησης του οφείλεται σε αυτά.

Οφείλεται και στις συνέπειες της οικονομικής κρίσης που τα επιδεινώνει όλα αυτά.

Δυστυχώς.

Αυτές είναι οι σκέψεις μου γράφοντας ελεύθερα και πρόχειρα και ανησυχώ.

Ανησυχώ κι εγώ.

Τι θα απογίνουμε.

Να η δική μου άμυνα.

Κάνω όλη μέρα χααχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
16 λεπτά πριν, fusiongtr είπε

Εδώ έχεις πάει για φαγητό ....

Σόρρυ αλλά ποτέ δεν διαβάζω τόσο μεγάλα κείμενα ειδικά όταν μοιάζουν εξαρχής αδιάφορα.

Δεν θα το έλεγα.Εγω δεν θα τους κοίταγα καν.

Σόρρυ αλλά ποτέ δεν διαβάζω τόσο μεγάλα κείμενα ειδικά όταν μοιάζουν εξαρχής αδιάφορα.
you made my point,

Να η δική μου άμυνα.

Κάνω όλη μέρα χααχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

Το ξέρω αυτό.

Διάβασε το EDIT στο προηγούμενο post μου.

Δεν θα το έλεγα.Εγω δεν θα τους κοίταγα καν.

Μα ... φυσικά αγαπητέ ... φυσικά.

Δεν θα μπορούσε να είναι διαφορετικά ...

Το ξέρω αυτό.

Διάβασε το EDIT στο προηγούμενο post μου.
Το διάβασα.

Όχι, εγώ λέω πως η άρνηση είναι το κλειδί.

Αλλά εγώ κυρίως διαπιστώνω πρωτογενώς  και κάνω παραπομπές.

Αυτή είναι η δουλειά μου.

Διάγνωση και θεραπεία θα του βγάλουν αυτοί που θα τον στείλω και με την εξέταση μπορεί να κάνουν και αυτοί άλλες παραπομπές σε άλλες ειδικότητες.

Όχι, εγώ λέω πως η άρνηση είναι το κλειδί.

Επέτρεψέ μου να έχω τις αμφιβολίες μου.

Το πρόβλημα είναι βαθύτερο κατά την γνώμη μου.

Από τα λίγα που διαπίστωσα έχουμε ...

- Επίδειξη αδιαφορίας σε σχέση με το τι συμβαίνει στο περιβάλλον

- Θρησκοληψία

- Ενασχόληση με καραγκιόζηδες (πολιτικούς και άλλους δημόσιους καραγκιόζηδες), και πεποίθηση ότι παίζουν κάποιον ρόλο στην πραγματικότητά του

- Άρνηση αποδοχής της αίσθησης του ανήκειν σε κοινωνικές ομάδες, και επίσης άρνηση αποδοχής ατομικών και κοινωνικών ρόλων.

- Αδυναμία προσδιορισμού του "εγώ" σε σχέση με το "εμείς", και παραμόρφωση και του "εγώ" και του "εμείς".

- Φοβίες που δημιουργούν αντιδραστική αμυντική συμπεριφορά (και επιθετική ενίοτε) απέναντι σε οτιδήποτε απειλεί να κλονίσει το προσωπικό πλασματικό περιβάλλον που έχτισε για να επιβιώσει συναισθηματικά και ψυχικά, πράγμα που θα μπορούσε να υποδεικνύει έντονο ψυχικό τραύμα, πιθανότατα κατά την παιδική ηλικία.

Είναι πολλά ακόμα, αλλά ....όπως είπε κι ένας σοφός εδώ μέσα, πληρώστε και τίποτα, όλα στο τζάμπα δεν γίνονται.

Επέτρεψέ μου να έχω τις αμφιβολίες μου.

Το πρόβλημα είναι βαθύτερο κατά την γνώμη μου.

Από τα λίγα που διαπίστωσα έχουμε ...

- Επίδειξη αδιαφορίας σε σχέση με το τι συμβαίνει στο περιβάλλον

- Θρησκοληψία

- Ενασχόληση με καραγκιόζηδες (πολιτικούς και άλλους δημόσιους καραγκιόζηδες), και πεποίθηση ότι παίζουν κάποιον ρόλο στην πραγματικότητά του

- Άρνηση αποδοχής της αίσθησης του ανήκειν σε κοινωνικές ομάδες, και επίσης άρνηση αποδοχής ατομικών και κοινωνικών ρόλων.

- Αδυναμία προσδιορισμού του "εγώ" σε σχέση με το "εμείς", και παραμόρφωση και του "εγώ" και του "εμείς".

- Φοβίες που δημιουργούν αντιδραστική αμυντική συμπεριφορά (και επιθετική ενίοτε) απέναντι σε οτιδήποτε απειλεί να κλονίσει το προσωπικό πλασματικό περιβάλλον που έχτισε για να επιβιώσει συναισθηματικά και ψυχικά, πράγμα που θα μπορούσε να υποδεικνύει έντονο ψυχικό τραύμα, πιθανότατα κατά την παιδική ηλικία.

Είναι πολλά ακόμα, αλλά ....όπως είπε κι ένας σοφός εδώ μέσα, πληρώστε και τίποτα, όλα στο τζάμπα δεν γίνονται.
ναι, το κύριο είναι ο αρνητισμός και όπως τον εκφράζει για εμένα.

Δες ξανά το βίντεο του παράλληλα.

Είστε σε άρνηση ότι έχετε εξαπατηθεί.

Είμαι ειδικός περί των γενικών.

Μάλιστα.

Να προσθέσω και την προσπάθεια αποφυγής διάγνωσης, με τρόπο που θεωρεί ότι θα είναι αποτελεσματικός (πιθανότατα τον έχει ξαναχρησιμοποιήσει), και αυτός είναι η αναγωγή του μερικού στο γενικό και η ανάθεση του γενικού στο γενικότερο, με σκοπό να τραβήξει το βλέμμα του διαγνώστη από το πρόβλημα.

Λοιπόν αν σου έγραφα να ξεκινήσεις με xanax των 2mg (4 φορές την ημέρα) και seroxat των 40mg, θα ήταν σαν να έχεις καρκίνο και σου δίνω depon.

Δεν θα κάνουν δουλειά τόσο μικρές ποσότητες.

Μάλιστα.

Να προσθέσω και την προσπάθεια αποφυγής διάγνωσης, με τρόπο που θεωρεί ότι θα είναι αποτελεσματικός (πιθανότατα τον έχει ξαναχρησιμοποιήσει), και αυτός είναι η αναγωγή του μερικού στο γενικό και η ανάθεση του γενικού στο γενικότερο, με σκοπό να τραβήξει το βλέμμα του διαγνώστη από το πρόβλημα.

Λοιπόν αν σου έγραφα να ξεκινήσεις με xanax των 2mg (4 φορές την ημέρα) και seroxat των 40mg, θα ήταν σαν να έχεις καρκίνο και σου δίνω depon.

Δεν θα κάνουν δουλειά τόσο μικρές ποσότητες.
Δεν είναι τίποτα αγαπητέ μου φίλε.

Απλά πάσχεις από το σύνδρομο της Στοκχόλμης.

Έχεις αναγάγει τους βασανιστές σου σε σωτήρες.

Καλή ανάρρωση.

Έχεις αναγάγει τους βασανιστές σου σε σωτήρες.

Μάλιστα.

Ο κόσμος σου λοιπόν, έχει βασανιστές και σωτήρες.

Κι αυτό στα υπόψην.

Τεσπά, πολλά είπα, και δεν έπρεπε.

Όχι μωρέ ειναι αγγελικά πλασμένος.Κατι τέτοια έλεγαν και στους Γερμανούς οι Ναζί.

Όσοι διαφωνούν μαζί τους απλά είναι σε άρνηση.

Όχι μωρέ ειναι αγγελικά πλασμένος

Μάλιστα.

Δηλαδή ένας κόσμος με βασανιστές, αλλά και με σωτήρες δεν είναι όμορφος κατά την γνώμη σου.

Αν προχωρούσα σε διάγνωση, θα σε παρακαλούσα να μου πεις έναν δικό σου βασανιστή, και έναν δικό σου σωτήρα.

Έναν από το καθένα.

Αλλά το σταματάω εδώ, γιατί κρίνω ότι δεν πρέπει να συνεχίσω.

Είστε σε άρνηση ότι έχετε εξαπατηθεί.

Είμαι ειδικός περί των γενικών.
Θα πάω σε όλους τους καθηγητές μου, σε όλους τους εκπαιδευτές μου τα τελευταία 30 χρόνια και θα τους πω με εξαπατήσατε, με αναγκάζατε να διαβάζω και να εφαρμόζω ψέματα και μετά με βάλατε να εκπαιδεύω εγώ, με πληρώνατε να εξαπατώ άλλους.

Με κάνατε όργανο της εξαπάτησης αφού με εξαπατήσατε.

Και όλα τα πραγματικά περιστατικά που είδα στην καριέρα μου ήταν ένα καλοστημένο θέατρο με καλοπληρωμένους κομπάρσους.

Το βίωσα πιο έντονα θυμάμαι όταν έκανα την πρακτική μου σε επείγοντα μεγάλου κρατικού νοσοκομείου της Αθήνας πριν 20 χρόνια θαρρώ.

Είδα ένα καλοστημένο θέατρο με εκατοντάδες ηθοποιούς γιατρούς και χιλιάδες ασθενείς κομπάρσους.

Δεν υπάρχουν ιοί, μικρόβια.

Είναι όλα ψέματα, μέρος μιας απάτης.

Που λίγοι μπορούν να την διακρίνου.

Και δυστυχώς αυτοί οι λίγοι που έχουν δίκιο, είναι μόνοι.

Γιατί οι υπόλοιποι είναι χαμένοι σε αυτό το MATRIX που αυτοί δημιούργησαν.

Και δεν μπορούν να ξυπνήσουν.

Είναι εθισμένοι σε αυτόν τον ψεύτικο κόσμο, τον στημένο.

Γι αυτό ο Χριστός επιλέγει λίγους και εκλεκτούς και τους προστατεύει, λέγοντάς τους παράλληλα την αλήθεια.

Οι άλλοι είναι στο έλεος του Σατανά, του Anubis που του έχουν κάνει οι Εβραίοι άγαλμα στο Λονδίνο.

_44149920_anubis1b.jpg

Ο Αnubis

Οι Εβραίοι που θα μας μπήξουν τη βελόνα.

Φάε παιδί μου όλο το φαϊ σου γιατί θα έρθει ο Ζουκεμπεργκ να σου μπήξει τη βελόνα. 

Φύγε Anubis!, Go Away! Anubis Go Home!

Μάλιστα.

Δηλαδή ένας κόσμος με βασανιστές, αλλά και με σωτήρες δεν είναι όμορφος?

Αν προχωρούσα σε διάγνωση, θα σε παρακαλούσα να μου πεις έναν δικό σου βασανιστή, και έναν δικό σου σωτήρα.

Έναν από το καθένα.

Αλλά το σταματάω εδώ, γιατί κρίνω ότι δεν πρέπει να συνεχίσω.
Σωτήρας μου είναι ο Χριστός.

Αυτοί που θέλουν να γίνουν οι βασανιστές μου είναι το 4 Ράιχ και οι οπαδοί του.

Δεν χρειάζονται ονόματα.

Είναι γνωστοί από την δράση τους στην χώρα.

Πρεζέμποροι μιζαδόροι τοκογλύφοι ναζιστές.

Να και ένας σπουδαίος γιατρός επιστήμων και καθηγητής που δεν ήθελαν οι μαθητές του να τον αμφισβητήσουν.

Josef_Mengele,_Auschwitz._Album_Höcker_(cropped).jpg

Θα πάω σε όλους τους καθηγητές μου, σε όλους τους εκπαιδευτές μου τα τελευταία 30 χρόνια και θα τους πω με εξαπατήσατε, με αναγκάζατε να διαβάζω και να εφαρμόζω ψέματα και μετά με βάλατε να εκπαιδεύω εγώ, με πληρώνατε να εξαπατώ άλλους.

Με κάνατε όργανο της εξαπάτησης αφού με εξαπατήσατε.

Και όλα τα πραγματικά περιστατικά που είδα στην καριέρα μου ήταν ένα καλοστημένο θέατρο με καλοπληρωμένους κομπάρσους.

Το βίωσα πιο έντονα θυμάμαι όταν έκανα την πρακτική μου σε επείγοντα μεγάλου κρατικού νοσοκομείου της Αθήνας πριν 20 χρόνια θαρρώ.

Είδα ένα καλοστημένο θέατρο με εκατοντάδες ηθοποιούς γιατρούς και χιλιάδες ασθενείς κομπάρσους.

Δεν υπάρχουν ιοί, μικρόβια.

Είναι όλα ψέματα, μέρος μιας απάτης.

Που λίγοι μπορούν να την διακρίνου.

Και δυστυχώς αυτοί οι λίγοι που έχουν δίκιο, είναι μόνοι.

Γιατί οι υπόλοιποι είναι χαμένοι σε αυτό το MATRIX που αυτοί δημιούργησαν.

Και δεν μπορούν να ξυπνήσουν.

Είναι εθισμένοι σε αυτόν τον ψεύτικο κόσμο, τον στημένο.

Γι αυτό ο Χριστός επιλέγει λίγους και εκλεκτούς και τους προστατεύει, λέγοντάς τους παράλληλα την αλήθεια.

Οι άλλοι είναι στο έλεος του Σατανά, του Anubis που του έχουν κάνει οι Εβραίοι άγαλμα στο Λονδίνο.

_44149920_anubis1b.jpg

Ο Αnubis

Οι Εβραίοι που θα μας μπήξουν τη βελόνα.

Φάε παιδί μου όλο το φαϊ σου γιατί θα έρθει ο Ζουκεμπεργκ να σου μπήξει τη βελόνα. 

Φύγε Anubis!, Go Away! Anubis Go Home!
Ελπίζω να μην είσαι αντισημίτης όπως οι Ναζί. 

Δεν χρειάζονται ονόματα.

Ναι υπάρχουν και αυτά αλλά δεν είναι στην αναλογία που πιστεύεις.

Σε κάθε κρίση υπάρχει εκμετάλλευση.

Και μια κοινωνία κακώς προετοιμασμένη  εξυπηρετεί  περισσότερο τους εκμεταλλευτές.

Αλλά μην σε καθυστερούμε.

Πήγαινε στο πάρτι σε κλειστό χώρο και μην παίρνετε μέτρα.

Αν το κάνουν και άλλοι αυτό συνέχεια και δεν βγαίνουν τα νούμερα στον  ΕΟΔΥ, θα νιώσεις κι άλλο την κρατική βία. ?

Δεν χρειάζονται ονόματα.

Να και ένας σπουδαίος γιατρός επιστήμων και καθηγητής που δεν ήθελαν οι μαθητές του να τον αμφισβητήσουν.

Προβολή συνημμένου 26399

Ελπίζω να μην είσαι αντισημίτης όπως οι Ναζί. 
είμαι τόσο αντισημίτης όσο εσύ είσαι λογικός.

Ο κορονοϊός έχει μέσα και λίγο έιτζ το ξερες?

Γι' αυτό εκτός από μάσκα φοράω και καπότα.....

.... ακόμα και όταν δεν υπάρχει γυναίκα στον ορίζοντα, όπως είναι υποχρεωτικό να φοράμε την μάσκα ακόμα και όταν είμαστε μόνοι μας σε δημόσιο χώρο.

δεν ξέρω τι λέτε εσείς φίλοι αλλά σήμερα το πρωί στην είσοδο του δημαρχείου της Αγίας Παρασκευής ήταν κάποιος (που μάλλον πληρώνουμε αδρά ως κλητήρα) που με στριφτό στο στόμα (φυσώντας τον καπνό στη μούρη όποιου προσπαθούσε να μπει) και κρατώντας ένα θερμόμετρο στο ένα χέρι (που φυσικά δεν χρησιμοποιούσε εφ’ ω ετάχθη) και με το άλλο δείχνοντας τα @ρχίδια του, έλεγε με υφάκι επηρμένου πορδόμαγκα σε μια κυρία που του έκανε παρατήρηση: ντάξει μανδάμ... μας τα κόψανε όλα θα μας τα κόψουνε κι αυτά σε λίγο (τα ποια?)...

αν δεν "έπρεπε" να είμαι "κύριος" γιατί έχω χάσει τον πατέρα από την περασμένη Τρίτη και είναι ακόμα άθαφτος (λόγω του ιού που "δεν υπάρχει" κατά άλλα), θα τον είχα βάλει να φάει το θερμόμετρο αφού πρώτα του το έβαζα στον λοκώ να πάρει γεύση (κι ας μην είμαι πυγμάχος σαν τον Κώστα)... δεν λέω καλό το χιουμοράκι αλλά πλέον τα πράγματα αγριεύουν και το ψεκασμένο λούμπεν παύει να έχει την πάλαι ποτέ πλάκα...  σόρυ για την παραφωνία και το οφ (?) τοπικ, συνεχίστε...

Status
Not open for further replies.

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back