Γενικά περι ανθρωπότητας και covid-19

• Thread starter Thread starter Guest
  • Start date Start date
  • Last post Πρόσφατη δραστηριότητα Πρόσφατη δραστηριότητα:
  • Απαντήσεις Απαντήσεις: Απαντήσεις 88
  • Εμφανίσεις Εμφανίσεις: Εμφανίσεις 5K
Status
Not open for further replies.
** Ο κύριος λόγος που είμαι... Αλέφαντος με το δημοψοφιΖΜα του 2015 είναι ότι δεν έχουμε καν πάρει πρέφα πόσο πολύ κοντά βρεθήκαμε να βρεθούμε ΕΚΤΟΣ αυτού και να γινόμαστε μπανανία τύπου Σερβίας (τι Σερβίας .... τουλάχιστον η Σερβία μπορεί να ζει στον μεσαίωνα από πλευράς δημοκρατίας και ελευθερίας αλλά τουλάχιστον είναι αυτάρκης.... εμείς Σομαλία θα γΕνομασταν).
και κερδίσαμε τι?

Μείωση μισθών και συμβάσεων σε αισχρά επίπεδα, νομοεργασιακό μεσαίωνα ιδιαίτερα για τους νέους, ακρίβεια, φορολογία και στην καρέκλα που κάθομαι και γράφω γρήγορα, αύξηση της ανεργίας, θεσμοθέτηση της .... απασχόλησης και εδώ τώρα καταγγέλλω την έκτακτη επιδοματική πολιτική της κυβέρνησης στους πληγέντες κλάδους. Την καταγγέλλω γιατί είναι ψίχουλα.

Σε μια κοινωνία των 40 δις φοροδιαφυγής ακόμα και σήμερα, στην άτυπη προστασία και ενθάρρυνση της μαύρης οικονομίας........ ΟΧΙ, ΟΧΙ, ΟΧΙ, δεν μπορούμε άλλο. Δεν μπορούμε να ζούμε, να δυσκολευόμαστε να βγάζουμε το μήνα.

Τα μνημόνια ήταν ένα πάρτι των golden boys του ΔΝΤ και άλλη μια απόδειξη του στρουθοκαμηλισμού αλλά και μια αποκάλυψη της ανεπάρκειας της ΕΕ να έχει μια αλληλέγγυα και ενιαία οικονομική πολιτική σύμφωνα με το πνεύμα των ιδρυτικών της συνθηκών.

Δεν μας στήριξαν οι εταίροι και πρόσθεσαν ως G στα PIGS.

Μας είπαν ΓΟΥΡΟΥΝΙΑ, μας κούνησαν το δάκτυλο ενώ ο κόσμος έχει τούμπανο τις παρασκηνιακές παρεμβάσεις τους στην δανειακή διαδικασία, στην έλλειψη ελέγχου των ευρωπαϊκών πακέτων στήριξης, στην επιπρόσθετη επιβάρυνση των εξοπλιστικών προγραμμάτων και υποδομών που πραγματοποίησαν ευρωπαϊκες πολυεθνικές εταιρείες.

Δεν είναι λοιπόν αρκετό για εμένα και πιστεύω πως εκφράζω και την πλειοψηφία του ελληνικού λαού, λέγοντας πως και που δεν βρεθήκαμε εκτός, είμαστε έτσι που έχουμε το εκτός και μάλιστα με απάνθρωπα βασανιστικά φθίνοντα τρόπο. Τόσο βασανιστικά, που το εκτός φαντάζει σε πολλούς μια μορφή ανακουφιστικού θανάτου. Γιατί είμαστε ζωντανά-νεκροί εμείς οι απλοί άδολοι άνθρωποι του μόχθου.

Δεν είχαν δικαίωμα να μας αφήσουν να φύγουμε.

Δεν είχαν το δικαίωμα να μας κάνουν να νιώσουμε ενοχές.

Είχαν την ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ να φερθούν στο λαό ισότιμα με το λαό τους και να διακρίνουν τις ευθύνες.

Όχι να μας φορτώσουν την ευθύνη για την ψήφο που δίναμε σε πολιτικούς που χρηματοδοτούσαν κάτω από το τραπέζι, που τους επέβαλλαν όλα αυτά που επιβλήθηκαν.

Που είναι η ευημερία που έπρεπε να έχουμε ως Ευρωπαίοι πολίτες?

Αντικαταστάθηκε με την υποχρέωση του να λέμε ευχαριστώ που μας κρατάνε με ψίχουλα, αδύναμους, εξαθλιωμένους και εξαγριωμένους στην γωνία του τραπεζιού των πλουσίων και μας πετάνε ένα ξεροκόμματο, άμα δεν μιλάμε?

Ε?

Ψηφίστε με στις επερχόμενες εκλογές.

Είμαι ανεξάρτητος.

Είμαι λαόφιλος.

Είμαι γνώστης, ξέρω να αντιμετωπίζω κρίσεις.

Ξέρω να διοικώ και να εμπνέω το όραμα τους άλλους.

Για μια ισότιμη, ανεξάρτητη, χώρα που οι πολίτες της θα απολαμβάνουν την ευρωπαϊκή ευμάρεια.

Ψηφίστε με.

Ψηφίστε με, και δεν θα σας προδώσω.

Σας ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιάς μου.

Είμαι ανεξάρτητος.

Είμαι λαόφιλος.

Για μια ισότιμη, ανεξάρτητη, χώρα που οι πολίτες της θα απολαμβάνουν την ευρωπαϊκή ευμάρεια.

Ψηφίστε με.

Ψηφίστε με, και δεν θα σας προδώσω.

Σας ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιάς μου.
Τα διάβασα με φωνή Λεβέντη

Τα διάβασα με φωνή Λεβέντη
αμα είναι να τα ηχογραφήσω και να τα ποστάρω.

Έχω ψαρωτική φωνή όταν μιλάω στον λαό.

Ο λαός όταν με ακούει, ερωτεύεται τη φωνή μου, πείθεται, συστρατεύεται, αγωνίζεται, διεκδικεί και στο τέλος υποχωρούν. Υποχωρούν και δίνουν. Και μετά μας σέβονται.

αι πιστεύω πως εκφράζω και την πλειοψηφία του ελληνικού λαού

αΦτο ινε σίγουρο.

Ανήκεις στο 68% των πυροβολΥμενων ? που ούτε έχουν πάρει πρέφα από τι γλύτωσαν...

σα να περνάει ο ΓΚΟΤΖΙΛΑ έξω από το σπίτι σου και εσύ αμέριμνος να συνεχίζεις να παίζεις playstation ένα πράμα....

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
σα να περνάει ο ΓΚΟΤΖΙΛΑ έξω από το σπίτι σου και εσύ αμέριμνος να συνεχίζεις να παίζεις playstation ένα πράμα....
που το κατάλαβες?

Τώρα έρχεται ένας φίλος να παίξουμε pro evolution.

Τον είχα ξεσκίσει την άλλη φορά και έρχεται τώρα και πρέπει να κερδίσει.

Θα τον γλεντήσω πάλι

Είμαι ανεξάρτητος.

Είμαι λαόφιλος.

Πολλά λόγια λες και θα χάσεις πΣηφοι

Πες αΦτο που ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΆ θέλει να ακούσει ο Έλλην πΣηφοφορος:

"Θα σας διορισω ΌΛΟΥΣ στο ΔΗΜΟΣΙΟ,θα σας δωΚω ΣΥΝΤΑΞΗ από τα 35 & θα ζείτε ΟΛΟΙ από το ΚΡΑΤΟΣ"

ΕΤΣΙ ΚΕΡΔΊΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΕΚΛΟΓΑΙ ΦιλωΟυς..

Πολλά λόγια λες και θα χάσεις πΣηφοι

Πες αΦτο που ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΆ θέλει να ακούσει ο Έλλην πΣηφοφορος:

"Θα σας διορισω ΌΛΟΥΣ στο ΔΗΜΟΣΙΟ,θα σας δωΚω ΣΥΝΤΑΞΗ από τα 35 & θα ζείτε ΟΛΟΙ από το ΚΡΑΤΟΣ"

ΕΤΣΙ ΚΕΡΔΊΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΕΚΛΟΓΑΙ ΦιλωΟυς..
Θα γίνει και αυτό.

Όλα θα γίνουν.

Είναι δικαίωμα του λαού να έχει εργασία σταθερή, με προοπτική, με ΑΠΟΔΟΧΕΣ ΚΑΛΕΣ για να μπορεί να ζει και να χαίρεται.

Λαός που δεν πληρώνεται καλά, που δεν έχει κέρδος, δεν προσπαθεί, δεν πειθαρχεί και στο τέλος τον ρίχνει τον εργοδότη.

Αυτά τα ξέρεις σαν manager, οι πολιτικοί όμως έχουν άλλη άποψη, αυτοί τον διαφθείρουν, δεν είναι σαν εμένα, δεν είναι δίκαιοι, δεν είναι αδέκαστοι, δεν φροντίζουν για το συμφέρον του.

Δεν τον υπηρετούν.

Υπηρετούν τις τσέπες τους και τις πολυεθνικές που τους έχουν στο τσεπάκι.

Γι αυτό δεν πάμε καλά.

Άμα δεν πάρει και ο λαός λεφτά, κανένα σύστημα, κανένα σχέδιο δεν θα αντέξει.

Θα καταστραφεί και το κεφάλαιο μαζί τους.

Σας είπα, ψηφίστε με.

Εγώ το ζητάω, όμως θα έπρεπε να με παρακαλά ο λαός.

Θα πάψω να είμαι διαθέσιμος και θα σας αφήσω να καείτε.

Ψηφίστε με και όλα θα γίνουν.

Εγώ πιστεύω στον σοσιαλισμό, πιστεύω στον δημόσιο χαρακτήρα, πιστεύω στον δημόσιο έλεγχο των αγορών.

Πιστεύω στη δικαιοσύνη, την άμεση δικαιοσύνη, την ανεξάρτητη δικαιοσύνη που θα αποδίδεται στο όνομα του λαού, όχι μόνο στα χαρτιά, αλλά στην πράξη.

Έμπρακτη, λαόφιλη, δημοκρατική διακυβέρνηση θα φέρω.

Δώρο θα φέρω στο λαό.

Τον θέλω ενεργό.

Να συμμετέχει.

Με χαρά.

Με θέληση.

Αλλά αυτό δεν μπορεί να υλοποιηθεί, χωρίς έναν πραγματικά λαόφιλο ηγέτη.

Αυτός είμαι εγώ.

Μένει μόνο ο λαός να με τοποθετήσει στην φυσική μου θέση.

Γιατί γεννήθηκα για να διοικώ και να άγω το λαό προς την ευημερία και την ειρήνη.

Ναι ναι, έτσι ειναι!!!!

Ψηφίστε με και δεν θα σας προδώσω!!!!!!!!

Άσε που στη συντριπτική πλειοψηφία των χωρών που δεν ανήκουν στον λεγόμενο "πολιτιΖμενο δυτικό κόσμο" δεν ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ καν να έχεις άποψη...

κάτσε, για να καταλάβω, αρα μου λες οτι η επίσημη σαξονική(δυτική) άποψη που πρεσβεύεις και υπηρετείς λέει οτι η σκέψη και η ελευθερία στην άποψη (που ορίζει και τον άνθρωπο ως είδος) αποτελεί προνόμιο των λίγων, των δικών σας????

καταλαβαίνεις οτι αυτο σε σχεση με το γενικότερο παραμύθι που προσπαθείτε να πουλήσετε (ισοτητα, δημοκρατία) απλά αποτελεί θεμελιώδη κραυγαλέα αντίφαση? να σου πω πως ονομάζεται αυτο που οριζεις στην προταση που έγραψες παραπάνω??

κάτσε, για να καταλάβω, αρα μου λες οτι η επίσημη σαξονική(δυτική) άποψη που πρεσβεύεις και υπηρετείς λέει οτι η σκέψη και η ελευθερία στην άποψη (που ορίζει και τον άνθρωπο ως είδος) αποτελεί προνόμιο των λίγων, των δικών σας????

Όχι δεν λέω αυτό.

Λέω ότι

μόνο οι πολίτες του δυτικού πολιτισμενου κόσμου έχουν την δυνατότητα και την απόλυτη ελευθερία ,και όχι φυσικά το προνόμιο, προνόμια υπάρχουν μόνο στις ανελευθερες κοινωνίες και χώρες που δεν ανήκουν στον πολιτισμένο δυτικό κόσμο,να έχουν άποψη και να την εκφέρουν χωρίς να κινδυνεύουν να φυλακιστούν,να εκτελεστούν ή να δολοφονηθούν.

Δεν λέω δα και τίποτα το καινούριο.

Ο κόσμος το έχει τούμπανο και εμείς κρυφό καμάρι.

Εκτός και αν στη Ρωσία, την Κίνα,ολες τις μουσουλμανικές χώρες ,τα πρώην κομμουνιστικά Βαλκάνια (όντως εδώ μου ξέφυγε η Πολωνία,η Ουγγαρία και η Βουλγαρία που είναι στην ΕΕ αλλά οι πληγές και συνήθειες της πολυετούς δικτατορίας δεν ξεπερνιουνται εύκολα) και τον υπόλοιπο τρίτο κόσμο έχει συντελεστεί καμμιά άνοιξη ελευθερίας , δημοκρατίας,ισότητας των δύο φύλων, σεβασμός της διαφορετικότητας και ανεξηθρησκειας και μου έχει διαφύγει...

Αλλά μάλλον δεν μου έχει διαφύγει γιατί ΟΛΟΙ οι ΚΑΤΑΤΡΕΓΜΕΝΟΙ από τους παραπάνω κόσμους που αναφέρω στον δυτικό πολιτισμένο κόσμο τρέχουν να βρουν καταφύγιο.

Εκτός και αν έρχονται για πλάκα....

των λίγων, των δικών σας????

Ε όχι και λίγων ,γύρω στα 300 εκατομμύρια είναι η ΕΕ ,η Νορβηγία και η Ελβετία,370 οι ΗΠΑ και 180 η Ιαπωνία.

Δεν είναι και λίγοι...

Έμπρακτη, λαόφιλη, δημοκρατική διακυβέρνηση θα φέρω.
image.png

image.png

image.png

Status
Not open for further replies.

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back