παρηκμασαν οι metallica μετα το black album?

αυτό που λες λέει πολλά για το επίπεδο του πρωταθλήματος: ότι παίρνουμε πρωτάθλημα χωρίς να ζοριστούμε.....

και γιατί να κουραστούμε αφού μπορούμε και έτσι...

το θέμα είναι άλλο: το τι θα κάνουμε στην ευρώπη.....όλα τα έχω δει απ τον ολυμπιακό αλλά θέλω αυτό το βήμα παραπάνω που πιστεύω πως του χρόνου θα έχουμε....με σοβαρό προπονητή, νέους (όχι μόνο σε ηλικία) παίχτες αλλά και σοβαρότητα από όλη την ομάδα.....(παίχτες, προπονητή, πρόεδρο και φιλάθλους...)

αυτά περί ποδοσφαίρου...στοπ εδώ...

ytsestef_2112 Θα διαφωνήσω με το black. Μετά το st anger είναι ότι πιο πατάτα κυκλοφόρησαν. Μόνο το friend of misery κωλολέει' date=' αλλά ως εκεί.
Αν δεν ήταν τα:

unforgiven,

nothing else matters }------> Ηλίθιες χαζομπαλάντες

και ο αμμάνθρωπος με τον περιπλανόμενο (ανούσια και τα 2 και με κάποια κλεψίματα δεξιά και αριστερά) θα πήγαινε άκλαφτος ο δίσκος.....

Και ένα από τα κορυφαία τους για μένα είναι το: The outlaw torn (ίσως το μοναδικό που αντέχω τον καταιγισμό του Wah από τον Hammet)[/quote']

Κοίτα, εσύ μιλάς από άποψη songwriting και συγκρίνεις με άλλα τραγούδια μεμονωμένα. Έτσι θα συμφωνήσω μαζί σου. Εγώ το θεωρώ breakthrough album γιατί:

1) Πούλησαν τα κέρατά τους

2) Έγιναν πασίγνωστοι

3) Συνέβαλαν στη διαμόρφωση του rock ήχου των 90s

4) Έκαναν κάτι πρωτοπωριακό (έστω σε μερικούς τομείς)

Από αυτές τις πλευρές το θεωρώ "Dark side of the moon", "OK compter", και "Abbey road" :wink:

πω ρε συ εδώ που τα λέμε 3 (τρία) χρόνια παγκόσμια περιοδεία....

δεν γνωρίζω αλλά έχει ξαναγίνει αυτό;

πω ρε συ εδώ που τα λέμε 3 (τρία) χρόνια παγκόσμια περιοδεία....

δεν γνωρίζω αλλά έχει ξαναγίνει αυτό;
Έχει γίνει χειρότερο: Οι Manowar έχουν βγάλει 2 live (διπλά cd) συνεχόμενα! :lol: :lol:

ytsestef αυτό είναι άλλο βέβαια....

μα πόσο Poser μπορεί να είσαι....(για τους manowar)

επίσης πριν βγάλουν τον τελευταίο τους δίσκο (sons of odin) έβγαλαν συνολικά 5 dvd.....

Κοίτα' date=' εσύ μιλάς από άποψη songwriting και συγκρίνεις με άλλα τραγούδια μεμονωμένα. Έτσι θα συμφωνήσω μαζί σου. Εγώ το θεωρώ breakthrough album γιατί:

1) Πούλησαν τα κέρατά τους

2) Έγιναν πασίγνωστοι

3) Συνέβαλαν στη διαμόρφωση του rock ήχου των 90s

4) Έκαναν κάτι πρωτοπωριακό (έστω σε μερικούς τομείς)

Από αυτές τις πλευρές το θεωρώ "Dark side of the moon", "OK compter", και "Abbey road" :wink:[/quote']

Ναι αλλά αυτά τα 3 ήταν δισκάρες και από συνθετικής άποψης. Ενώ το black εντλώς ρηχό, που αν δεν είχε τα 4 τραγούδια που γράφω (μπρρρρρρρ......) θα πήγαινε άπατο!

Έλα ρε boukaw, δεν είναι και τόσο μαύρα τα πράγματα. ¶σε που και τα 4 κομάτια που λες είναι πολύ καλά. Ειδικά ο περιπλανόμενος τα σπάει.

Μπλιαχχ Ίσως το χειρότερό τους μετά το hero of the day
απ 'ότι βλέπω τα μπαλαντοειδή των 'tallica δεν σου αρέσουν ε;

Μου αρέσει το sanitarium και τπ fade to black. Γιατί εσένα σου αρέσει το hero;

Μου αρέσει το sanitarium και τπ fade to black. Γιατί εσένα σου αρέσει το hero;
ε δε τρελενομαι πάντως ναι γιατί όχι......

το sanitarium τα σπάει....και το fade to black ( αν και δεν είναι 100% μπαλάντες...)

Για μπαλαντοειδή μίλησες' date=' όχι για μπαλάντες.[/quote']τεσπα πάντως μόνο οι εισαγωγές και στα δύο παραπέμπουν σε μπαλάντα.....μετά ψιλοχώνουν.....

Οι Metallica αρχισαν να αλλαζουν πριν το Black album. Δεν θεωρω οτι παρηκμασαν. Απλα αλλαξαν νοοτροπια.

Οποιος θελει απλα δεν τους ακουει. Το θεμα ειναι οτι με αυτη την "στροφη" τους τα κονομησαν. Μαγκια τους.

Για μπαλαντοειδή μίλησες' date=' όχι για μπαλάντες.[/quote']τεσπα πάντως μόνο οι εισαγωγές και στα δύο παραπέμπουν σε μπαλάντα.....μετά ψιλοχώνουν.....
οντως. δεν μπορουν να θεωρηθουν ουτε μπαλαντες αλλα ουτε και μπαλαντοειδη αυτα τα κομματια επειδη εχουν μια εισαγωγη σχετικα "ηπια".

Μπαλαντες βγαλανε στο black album.

Trending...

Νέα θέματα

Back