Οι Metallica αρχισαν να αλλαζουν πριν το Black album. Δεν θεωρω οτι παρηκμασαν. Απλα αλλαξαν νοοτροπια.Οποιος θελει απλα δεν τους ακουει. Το θεμα ειναι οτι με αυτη την "στροφη" τους τα κονομησαν. Μαγκια τους.
Τι λόγω μεταλικα; Να σου πω εγώ πασίγνωστους καλλιτέχνες και συγκροτήματα του 1-2 δίσκων' date=' που μετά δεν τους θυμούνται ούτε οι ίδιοι (πόσο μάλλον η μάνα τους λολολολολ)[/quote']
Μηπως εννοεις τον Νοτη Χριστοδουλου απο το fame story???
Σκεψου ομως οτι δεν καθιερωνεσαι με 1-2 δισκους, οσο καλα και να πηγανε οσο δισκαρες και να ειναι. Οι Metallica πριν ειχαν ηδη βγαλει 4 δισκους που τα σπαγανε.
Μα πάντα το άκουγα. Το έχω ξαναπεί πολλές φορές. Ήδη από την εποχή που βγήκε (και τότε ήμουν αρκετά έφηβος) μου έκανε τρελή εντύπωση. Καμιά σχέση με τα υπόλοιπα και με απίστευτα τραγούδια. Ακριβώς ο ορισμός της ωρίμανσης και της εξέλιξης μιας μπάντας. Δλδ έλεος. Τότε ήταν κοντά στα 40 και τώρα στα 50.
Τι περιμένει ο κόσμος (οι καινούριοι μεταλλάδες δλδ); Να βγάλουν κανα master πάλι; Ε δεν γίνεται' date=' πάνε αυτές οι μέρες... Αλλιώς αντιδράς πιτσιρίκος, αλλιώς όταν πάρεις κάποια χρονάκια στην πλάτη σου.[/quote']
Μα δεν είναι ριφφάρα το bleeding mε;;;;
Πάντως συμφωνώ με την άποψη ότι οι Metallica γίναν ευρέως γνωστοί μέ το Black Album.Αν δείτε το dvd που είχε σε ένα περιοδικό(απο τη σειρα Classic Albums)ο manager τους έλεγε ότι δεν ακουγόταν παρα σε λίγα ραδιόφωνα μέχρι πριν.
Η οποία όμως δεν συμβάδιζε με τη ραδιοφωνική τους εξάπλωση :wink:οι metallica είχαν παίξει μέχρι τότε σε πολύ μεγάλα φεστιβάλ και όχι μόνο.....και φυσικά ηταν οι πρωτοπόροι του thrash....(εδώ που τα λέμε αυτοί το έφτιαξαν...)
Μα πάντα το άκουγα. Το έχω ξαναπεί πολλές φορές. Ήδη από την εποχή που βγήκε (και τότε ήμουν αρκετά έφηβος) μου έκανε τρελή εντύπωση. Καμιά σχέση με τα υπόλοιπα και με απίστευτα τραγούδια. Ακριβώς ο ορισμός της ωρίμανσης και της εξέλιξης μιας μπάντας. Δλδ έλεος. Τότε ήταν κοντά στα 40 και τώρα στα 50.
Τι περιμένει ο κόσμος (οι καινούριοι μεταλλάδες δλδ); Να βγάλουν κανα master πάλι; Ε δεν γίνεται' date=' πάνε αυτές οι μέρες... Αλλιώς αντιδράς πιτσιρίκος, αλλιώς όταν πάρεις κάποια χρονάκια στην πλάτη σου.[/quote']
Πάντως συμφωνώ με την άποψη ότι οι Metallica γίναν ευρέως γνωστοί μέ το Black Album.Αν δείτε το dvd που είχε σε ένα περιοδικό(απο τη σειρα Classic Albums)ο manager τους έλεγε ότι δεν ακουγόταν παρα σε λίγα ραδιόφωνα μέχρι πριν.
Janick,Αυτό το DVD το καβάτζωσες από εμένα πριν κάνα χρόνο νομίζω...θυμάσαι; :lol: :lol: :lol:
To πούλησα :lol: :lol: :lol:Μα πάντα το άκουγα. Το έχω ξαναπεί πολλές φορές. Ήδη από την εποχή που βγήκε (και τότε ήμουν αρκετά έφηβος) μου έκανε τρελή εντύπωση. Καμιά σχέση με τα υπόλοιπα και με απίστευτα τραγούδια. Ακριβώς ο ορισμός της ωρίμανσης και της εξέλιξης μιας μπάντας. Δλδ έλεος. Τότε ήταν κοντά στα 40 και τώρα στα 50.
Janick,Αυτό το DVD το καβάτζωσες από εμένα πριν κάνα χρόνο νομίζω...θυμάσαι; :lol: :lol: :lol: