Και παρ' όλα αυτά δεν είχα ποτέ την τύχη να έχω bandmate drummer που να είναι gearhead ρε γμτ.Ουάοοο... δεν παύει να με εξιτάρει η ηχογράφηση των τυμπάνων. Τρελή τέχνη/επιστήμη.
Γενικά στις μεγάλες παραγωγές στο LA σπάνια χρησιμοποιεί ο ντράμερ τα τύμπανα που κάνει endorsement .το drum set (που είναι 80s Gretsch κι όχι Tama)
Θεώρησε τον εαυτό σου τυχερό ?Και παρ' όλα αυτά δεν είχα ποτέ την τύχη να έχω bandmate drummer που να είναι gearhead ρε γμτ.
Για ηχογράφηση ροκ τυμπάνων τα τελευταία 30 χρόνια με τα samples και για υπόλοιπες τεχνικές μίξης που χρησιμοποιούνται αυτές τις υπερβολές τις θεωρώ τοτέμ για Ινδιάνους. Και όλα σχεδόν τα άλμπουμ της εποχής, και το black album έχουν samples.μέσο κόστος για μια παραγωγή επιπέδου Peppers,Green Day κτλ γύρω στα 150.000 δολλάρια μόνο για την ενοικίαση...δηλ 150 πλήρεις ελληνικές παραγωγές μαζί με το μαστερινγκ ?
Για ηχογράφηση ροκ τυμπάνων τα τελευταία 30 χρόνια με τα samples και για υπόλοιπες τεχνικές μίξης που χρησιμοποιούνται αυτές τις υπερβολές τις θεωρώ τοτέμ για Ινδιάνους. Και όλα σχεδόν τα άλμπουμ της εποχής, και το black album έχουν samples.
Εξάλλου το έχω ξαναγράψει: ένα μόνο είδος μουσικών είναι πιο πυροβολημένο απ' τους κιθαρίστες σε ότι αφορά το gear: οι drummers.
Οι οποίοι drummers μπορούν να παίζουν με τύμπανα των 10 χιλιάδων ευρώ και να μην έχουν δοκιμάσει 5 διαφορετικά δέρματα στη ζωή τους που θα τους έκαναν πολύ μεγαλύτερη διαφορά στον ήχο από τα φύλλα των κόθρων κι από το αν αυτά τα φύλλα είναι cross laminated ή βαλμένα με κάποια άλλη τεχνική βουντού.
Για να μη συζητήσω για το δωμάτιο στο οποίο παίζονται τα τύμπανα και τα μικρόφωνα με τα οποία γράφονται.
Ενα sample η μια γεννητρια συχνοτήτων το kick τη σήμερον ημέρα το θέλει
Ηθελα να το διευκρινίσω πρίν αλλά βαριόμουν λίγο.Εξαρτάται από το είδος μουσικής.
Σε όλες τις συνεντεύξεις ο Valentine έχει αρνηθεί την ύπαρξη samples στο συγκεκριμένο άλμπουμ.O αγαπημένος σε πολλούς Eric Valentine το έχει κάνει στο go with the flow των QOTSA.
Σε όλες τις συνεντεύξεις ο Valentine έχει αρνηθεί την ύπαρξη samples στο συγκεκριμένο άλμπουμ.O αγαπημένος σε πολλούς Eric Valentine το έχει κάνει στο go with the flow των QOTSA.
O αλλος ο κομπλεξικός ο homme τους βάζει ρήτρα στα συμβόλαια και τους μισούς ήχους που έχει στις κιθάρες τους βγάζω με μιά epiphone,ενα germanium fuzz που έφτιαξα εγώ και πιάνει και ράδιοσταθμους,έναν κακο vox 10" και αν είχα ένα echoplex και ένα καλό μικρόφωνο θα τον έστελνα στο ταμείο αΝεΡγεΙαΣ.?Σε όλες τις συνεντεύξεις ο Valentine έχει αρνηθεί την ύπαρξη samples στο συγκεκριμένο άλμπουμ.
Καλά κι αυτός με έναν Peavey Audition 1x8 του 50ευρου έπαιξε τα περισσότερα ρυθμικά.τους μισούς ήχους που έχει στις κιθάρες τους βγάζω με μιά epiphone,ενα germanium fuzz που έφτιαξα εγώ και πιάνει και ράδιοσταθμους,έναν κακο vox 10"
Το πιό πιθανό είναι να τρόλαρε και μετά να έβλεπε την τιμή του εν λόγο ενισχυτή να ανεβαίνει και να γελούσε,όπως και διάφορους άλλους να ψάχνουν συγκεκριμένο μοντέλο της Ovation στίς ηλεκτρικές.Καλά κι αυτός με έναν Peavey Audition 1x8 του 50ευρου έπαιξε τα περισσότερα ρυθμικά.