Ε, μέρα που είναι......Ωχ με ανακάλυψαν..... :lol: :lol:+1 στον boukaw τον κωλογαυρο

Ε, μέρα που είναι......Ωχ με ανακάλυψαν..... :lol: :lol:+1 στον boukaw τον κωλογαυρο
σαν σιντι ειναι σχετικα καλα.... αλλα δεν εχουν καμια σχεση με metallica... :evil:τα άλλα δεν σου άρεσαν δηλαδή;
Πως τολμας και πιανεις στο στομα σου τους Metallica,ε?Μου λες?"Τι είναι" οι Metallica δηλαδή;;σαν σιντι ειναι σχετικα καλα.... αλλα δεν εχουν καμια σχεση με metallica... :evil:τα άλλα δεν σου άρεσαν δηλαδή;
Πως τολμας και πιανεις στο στομα σου τους Metallica' date='ε?Μου λες?"Τι είναι" οι Metallica δηλαδή;;σαν σιντι ειναι σχετικα καλα.... αλλα δεν εχουν καμια σχεση με metallica... :evil:τα άλλα δεν σου άρεσαν δηλαδή;
Τι θρασσος,θεε μου..[/quote']
Εσυ μάθε να παίζεις μπάσο μπας και καβαντζώσεις κανένα γκομενάκι πριν σε προλαβει ο Γιαννάκης Πετρούκης :lol: :lol: :wink:![]()
Πάντως ο Ολυμπιακός έπαιξε πολύ καλύτερα.
Mε μηδενικη μπαλα ομως. Και κει ειναι το προβλημα, μπορει να παιρνετε πρωταθληματα, αλλα οσο δεν παιζετε μπαλα, δεν λεει τιποτα αυτο.Εκτος αν πλεον την βρισκετε με το να την λετε μονο στους βαζελους και να μην σας ενδιαφερει το παιχνιδι.τεσπα για άλλη μια φορά το πρωτάθλημα στον πειραιά και ας πονάνε κάποιοι.....και ας κλαίνε...
Καλά' date=' ασ'το. Συγνώμη κιόλας, αλλά ο εξευτελισμός της metal είναι αυτά που λες και αυτό το τουπέ και η μούρη που πουλάνε οι μεταλάδες. Και μου αρέσει και που δε θέλεις να τους θίξεις κιόλας, δηλαδή αν ήθελες πώς ακριβώς θα το έθετες; Έλεος δηλαδή. Το "χωρίς να θέλω να τους θίξω" το λες όταν μια πρότασή σου μπορεί να παρεξηγηθεί. Στην προκειμένη περίπτωση δεν ήταν παρεξηγήσιμο αυτό που έγραψες, ήταν σαφές και όντως θίγεις αυτούς που δε θες να θίξεις.για παραδηγμα καποιος που ακουει βανδη....( χωρις να θελω να θηξω οσους ακουνε) αρχιζει και ακουει ταυτοχρονος.... αυτο εγω το θεωρω εξευτελισμο της μεταλ....
Τέλος πάντων, δεν υπάρχει χώρος για συνενόηση προφανώς, από τη στιγμή που το μουσικό σου κριτήριο βασίζεται στο πόσο πουλάει ένα album. Κάνεις ό,τι κάνουν αυτοί που κατηγορείς, απλά από την αντίθετη πλευρά.
+1 στον boukaw, εξαιρώντας το St Anger (που αρχικά για 2-3 μέρες μου είχε φανεί καλό), όλα τα άλλα είχαν κάτι να πουν.[/quote']
θελω να καταληξω στο οτι κατι εμπορικο πουλαει ανεξαρτητου ποιοτητας....