Olympus guitars!

Earendil είπε:
Μην το έχουμε τόσο εύκολο το λουκέτο παιδιά. Ούτε μαλλιοτραβιέται κανείς ούτε μπινελίκια γράφονται. Μπορεί γενικώς να μην είναι από τα threads που θέτουν υποψηφιότητα για μελλοντικό hall of fame αλλά γιατί να κλειδωθεί; Αν σας αφήνει άσχημη γεύση η εξέλιξή του ας κάνουμε μερικά βήματα πίσω και ας μην ποστάρουμε όσο δεν υπάρχει κάτι καινούριο στη συζήτηση.

Τέλος, θα ήθελα να σας πειράζει και εσάς όσο κι εμένα η μισοαγράμματη αναφορά εντός παρένθεσης (ενώ ήθελε να βάλει εισαγωγικά) στα (forum) από τον κατασκευαστή.

Τα "forum" είναι εδώ και, ως γνωστόν, είναι ανοιχτά για όλους.
Παρατηρησα κι εγω οτι καποια απο τα bullet points δε βγαζουν νοημα αλλα αμα ειναι να πεσουνε μηνυσεις....

RayDTutto είπε:
ο tamtam δεν έχει καν να πει κάτι για ζήτημα που αφορά το φόρουμ αλλά για κάποιες δηλώσεις του κατασκευαστή και για δίπλα επώνυμα και Αυστραλίες
Ray, λυπάμαι, αλλά άδικα με στοχοποιείς. Αν έκανα σε κάτι λάθος, είναι που το συνέχισα - έπρεπε να σταματήσω στο δεύτερο ποστ.

Δεν βρίσκω και οτι ο κατασκευαστής απαντά σε τίποτα βέβαια, αλλά ως δείγμα καλής θέλησης και επειδή όντως το κουράσαμε, δεν θα θελα να το συνεχίσουμε. Εσέις βλέπω να επιμένετε να ρωτάτε "τι έκανες στον πόλεμο, Θανάση" - και όχι τον Θανάση τον ίδιο.

Προσωπικά, θα ήθελα να μάθω περισσότερα για τους μαγνήτες και τα υπόλοιπα specs της κιθάρας. Τι κάνει ας πούμε μια Olympus custom καλύτερη ή εφάμιλλη μιας άλλης custom ;

Κάποιοι από μας εδώ πιστεύουμε στα κσύλα  ::) , υπάρχει να ακούσουμε κάτι σχετικό με ουσία να μάθουμε γι' αυτές τις κιθάρες;

Κανένα demo;

Edit:

"δήθεν δηλώσεις"

Να σου θυμίσω Mauromouris, ότι δεν αναφέρθηκα εγώ σε κάτι συγκεκριμένο, αλλά άλλος συμφορουμίτης. Ανάτρεξε στο thread να το βρεις.

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
fusiongtr είπε:
Χίλια "συμφωνώ".
Με αυτά συμφωνείς Φιούζιε;

Γιατί δεν μπορείς να συμφωνείς και με τα δύο...

2. Συμφωνείτε να μην αναρτήσετε: παραπλανητικά, δυσφημιστικά, ανακριβή μηνύματα ή με συκοφαντικό, υβριστικό, άσεμνο, πρόστυχο, χυδαίο, απεχθές, απειλητικό, με πορνογραφικό προσανατολισμό ή οποιοδήποτε άλλο περιεχόμενο που υπόκειται στην νομοθετική αρχή, καθώς και πολιτικού, θρησκευτικού, ή φυλετικού χαρακτήρα.

Υπογραμμίζω ποια από τα παραπάνω στοιχεία ήταν παρόντα στις παραπάνω αναρτήσεις.

Οκ. Μην κλειδώνετε το θρεντ. Αλλά σβήστε τα μηνύματα με τον παραπάνω προσανατολισμό.

@Tamtam αν κάποιος σε στοχοποιεί είναι ο ίδιος ο εαυτός σου και φυσικά οχι εγώ.

Έχεις κάνει δεν ξερω κι εγώ πόσα ποστς για τον άνθρωπο αυτόν - σε σημείο να φαίνεται ότι υπάρχει προσωπικό θέμα - και έχεις παρουσιάσει ΜΗΔΕΝ αποδείξεις.

Ray,

δε νομίζω ότι θα ήθελε κανείς (και το εννοώ το "κανείς") να αναρτήσω screenshots από αυτό που ανάφερε ο συμφορουμίτης μας για τα χυδαία ομοφοβικά σχόλια του Prapas-Γιάντζιου.

Επίσης, δεν τα αναρτώ, γιατί είναι άσχετα με το αν αυτός ο άνθρωπος ξέρει να φτιάχνει καλές ή κακές κιθάρες.

Εντάξει τώρα;

RayDTutto είπε:
Με αυτά συμφωνείς Φιούζιε;

Γιατί δεν μπορείς να συμφωνείς και με τα δύο...
Φυσικά και μπορώ.

Άλλο αυτό όμως, και άλλο το "εύκολο" λουκέτο.

Το πότε θεωρείται κάτι, ως κάτι από "όλα αυτά που υπογράμμισες" και υπό ποιούς όρους, είναι κάτι που "σηκώνει νερό".

Γιατί με την αυστηρή (κατά λέξη δηλαδή, και όχι κατά περίπτωση) εφαρμογή τους, δεν θα μπορούσαμε πχ. να αποκαλέσουμε τον Μποναμάσσα "μπούλη", ούτε τον Keith Richards "άσχετο", ούτε τον Dylan "σατανιστή", ούτε, ούτε, ούτε ...

Επαναλαμβάνω και ελπίζω να κλείσει εδώ το θέμα.

yameth είπε:
Αυτό που μας ενδιαφέρει εδω μέσα είναι οι κιθάρες που φτιάχνει ο άνθρωπος.

Δεν θα τον κρίνουμε προσωπικά όσο και αν οι απόψεις διίστανται. Δεν μας αφορά.

Ας μείνουμε στις μαρτυρίες όσων έχουν παίξει/αποκτήσει τις κιθάρες του.

Εξ άλλου δεν είναι ο μόνος Έλληνας που φτιάχνει κιθάρες ή κάτι σχετικό με τα μουσικά.

Προσωπικά εκτιμώ κάθε καλή προσπάθεια και καλό είναι να είναι γνωστή εδω μέσα.

Παρατήρηση: η ΕΡΤ έκανε χθες μκρό ρεπορτάζ / παρουσίαση για τις Olympus. Ενημερώνεται απο εδω ή είναι τυχαίο;

Tamtam είπε:
Επίσης, δεν τα αναρτώ, γιατί είναι άσχετα με το αν αυτός ο άνθρωπος ξέρει να φτιάχνει καλές ή κακές κιθάρες.

Εντάξει τώρα;
Nope! Τότε γιατί έκανες τεράστιο θέμα σε ένα φόρουμ μουσικής τεχνολογίας;

Φυσικά και μπορώ.
Αυτό δεν είναι καλό, δυστυχώς...

Γιατί με την αυστηρή (κατά λέξη δηλαδή, και όχι κατά περίπτωση) εφαρμογή τους, δεν θα μπορούσαμε πχ. να αποκαλέσουμε τον Μποναμάσσα "μπούλη", ούτε τον Keith Richards "άσχετο", ούτε τον Dylan "σατανιστή", ούτε, ούτε, ούτε ...
Και αυτή η περίπτωση είναι ακριβώς η ίδια. Το να αποκαλείς ομοφοβικό, ψεύτη και απατεώνα (με δύο επώνυμα) έναν τεχνίτη σε ένα χωριό του Ολύμπου είναι πάνω κάτω σαν να λες μπούλη τον Μποναμάσα... Οκ.

yameth είπε:
Επαναλαμβάνω και ελπίζω να κλείσει εδώ το θέμα.

Αυτό που μας ενδιαφέρει εδω μέσα είναι οι κιθάρες που φτιάχνει ο άνθρωπος.

Δεν θα τον κρίνουμε προσωπικά όσο και αν οι απόψεις διίστανται. Δεν μας αφορά.

Ας μείνουμε στις μαρτυρίες όσων έχουν παίξει/αποκτήσει τις κιθάρες του.

Εξ άλλου δεν είναι ο μόνος Έλληνας που φτιάχνει κιθάρες ή κάτι σχετικό με τα μουσικά.

Προσωπικά εκτιμώ κάθε καλή προσπάθεια και καλό είναι να είναι γνωστή εδω μέσα.

Οπότε να υποθέσω ότι τα σχόλια που δεν έχουν να κάνουν με τις κιθάρες που φτιάχνει ο άνθρωπος θα σβηστούν;

RayDTutto είπε:
Nope! Τότε γιατί έκανες τεράστιο θέμα σε ένα φόρουμ μουσικής τεχνολογίας;

Αυτό δεν είναι καλό, δυστυχώς...

Και αυτή η περίπτωση είναι ακριβώς η ίδια. Το να αποκαλείς ομοφοβικό, ψεύτη και απατεώνα (με δύο επώνυμα) έναν τεχνίτη σε ένα χωριό του Ολύμπου είναι πάνω κάτω σαν να λες μπούλη τον Μποναμάσα... Οκ.
Ray, επιμένεις να το τραβήξουμε και να το κάνουμε σώβρακο το θέμα;

Ξαναδιάβασε τι έγραψα και μην κάνεις επιλεκτική ανάγνωση.

Έγραψα ότι "πρέπει να έχει κανείς ανοιχτά χαρτιά", για να πείσει.

Έγραψα:

"...μετά την προηγούμενη αυτοκτονική του ενέργεια να χυδαιολογήσει μεσα από την "επίσημη" (RIP) σελίδα της φίρμας του. αν το πήγαινε όλο έτσι, στο τέλος θα το έκλεινε το μαγαζί και μπορεί όντως να έχει δυνατότητες ο άνθρωπος".

Αυτό έγραψα. Δεν μου αρέσει που το έγραψα, θα ήθελα ο άνθρωπος αυτός να έλεγε που έμαθε την τέχνη του (γιατί υπάρχουν δυο τρεις John Harrisson στον κόσμο πυο φτιάχνουν όργανα -βιολιά, ηλεκτρικές κλπ), να μας έλεγε για το πώς στεγνώνει τα ξύλα, τι concept υπάρχει στον ήχο (αν υπάρχει), τι κιθάρες του αρέσουν να φτιάχνει κλπ. Ξέρεις τώρα. "Μουσικού ενδιαφέροντος πράγματα" και όχι ότι κόβει ξύλα από τον Όλυμπο "γιατί είναι ΕΛΛΗΝΑΣ" .

Έγραψα επίσης (λες και το ήξερα) πως δεν σημαίνει τίποτα το να στηρίζουμε άκριτα οτιδήποτε "ελληνικής προέλευσης" και χρησιμοποίησα το παράδειγμα ότι "επειδή ο Blue Pedals και ο Jam φτιάχνουν πεταλάρες, αυτό δεν σημαίνει ότι αν φτιάξω κι εγώ , πως θα πρέπει να πειτε: έμπαινε μεγάλε, make Greece great again". Διαφωνείς σε κάτι από αυτά;

RayDTutto είπε:
Και αυτή η περίπτωση είναι ακριβώς η ίδια.
Μίλησα εγώ για την συγκεκριμένη περίπτωση?

Εγώ συμφώνησα με την φράση "Μην το έχουμε τόσο εύκολο το λουκέτο παιδιά".

Για την συγκεκριμένη περίπτωση δεν θυμάμαι να πήρα θέση.

Από κει και πέρα ο Tamtam αμφισβήτησε την αλήθεια κάποιων δεδομένων για τον εν λόγω κύριο.

Δεν μας έδωσε στοιχεία για το τι τον οδήγησε σ' αυτό.

Τα περί ομοφοβίας τα θεωρώ ανάξια λόγου (παντελώς άστοχα και σε λάθος μέρος ειπωμένα) από την στιγμή που δεν έχουν να κάνουν με μουσική.

Δεν έχω σχέση με φατσομπούκια, και ούτε με ενδιαφέρουν screenshots (χακαρισμένα ή μη) που έχουν να κάνουν με αντίστοιχα θέματα.

Δεν μου λες όμως, αυτό

"*Τέλος οποιος από εσάς τους κακοπροαίρετους εκεί έξω θέλει με τον τρόπο του να υποτίμηση η προσβάλλει με διάφορα άσχημα σχόλια :

Την δουλειά μου, συνεργάτες,
πελάτες, members, endorsements Έλληνες και ξένους θα λάβει ένα ωραίο εξώδικο!! "

το πρόσεξες?

Για να σε ξαναδώ να πεις τον Μποναμάσσα "μπούλη". ;)

fusiongtr είπε:
Εγώ συμφώνησα με την φράση "Μην το έχουμε τόσο εύκολο το λουκέτο παιδιά".
Δηλαδή εσύ πιστεύεις ότι ο μοντ είπε τη συγκεκριμένη φράση ως γενική φιλοσοφία και όχι για τη συγκεκριμένη περίπτωση;

Αποδεκτό. Δεδομένων των παρακάτω λοιπόν τι πιστεύεις; Πρέπει να κλειδωθεί το συγκεκριμένο θρεντ για τη συγκεκριμένη περίπτωση;

Από κει και πέρα ο Tamtam αμφισβήτησε την αλήθεια κάποιων δεδομένων για τον εν λόγω κύριο.

Τα περί ομοφοβίας τα θεωρώ ανάξια λόγου (παντελώς άστοχα και σε λάθος μέρος ειπωμένα) από την στιγμή που δεν έχουν να κάνουν με μουσική.

Tamtam είπε:
Ξαναδιάβασε τι έγραψα και μην κάνεις επιλεκτική ανάγνωση.

Έγραψα ότι "πρέπει να έχει κανείς ανοιχτά χαρτιά", για να πείσει.

Έγραψα:

"...μετά την προηγούμενη αυτοκτονική του ενέργεια να χυδαιολογήσει μεσα από την "επίσημη" (RIP) σελίδα της φίρμας του. αν το πήγαινε όλο έτσι, στο τέλος θα το έκλεινε το μαγαζί και μπορεί όντως να έχει δυνατότητες ο άνθρωπος".
Εννοείς εκτός από τα 16-17 ποστς που έγραψες πριν μπω εγώ στη συζήτηση;

Ποιος κάνει επιλεκτική ανάγνωση; Τρεις γραμμές από καμιά εικοσαριά βαρβάτα ποστς;

Τέλος. Πάω για ύπνο.

RayDTutto είπε:
Δεδομένων των παρακάτω λοιπόν τι πιστεύεις; Πρέπει να κλειδωθεί το συγκεκριμένο θρεντ για τη συγκεκριμένη περίπτωση;
Πιστεύω πώς αν η κουβέντα (συμπεριλαμβανομένου και του εαυτού μου που όντως "ξέφυγε" κάποιες φορές) συνεχιστεί σε σοβαρά πλαίσια (και η αμφισβήτηση να είναι μέσα σ' αυτά), όχι (ακόμα).

Αν υποθέσουμε ότι το θρεντ είναι προσβλητικό, δεν κερδίζεις τίποτα από ένα κλειδωμένο προσβλητικό θρεντ.

Ας του δώσουμε όλοι μια ευκαιρία να "ισιώσει".

fusiongtr είπε:

Μόλις έγραψα:

α) δεν ανάφερα εγώ τα περί ομοφοβίας. β) δεν ποστάρω τις εικόνες γιατί είναι άσχετες γ) θεωρώ ότι πρέπει κάποιος να έχει ανοιχτά χαρτιά - όταν σου λέει ας πούμε με λένε Ραϋμόνδο - Αλκιβιάδη Αλεξίσφαιρο Τριανταφυλλάκη και έλειπα  χρόνια, να μπορείς να ρωτήσεις "πως, που ρε μεγάλε;" γιατί όσο να ναι, είναι περίεργο και εξάλλου, στο είπε μόνος του.

Εδώ υπάρχουν άνθρωποι που δεν αγοράζουν από συγκεκριμένες φίρμες για χ, ψ λόγους (καταναλωτική συνείδηση λέγεται αυτό), ποιος σου λέει ότι δεν υπάρχουν  πολλοί που σκέφτονται έτσι;

Ray,

Συγνωμη κιόλας που έγραψα 15 ποστς (τα μέτρησες ρε θηρίο; είναι τόσα;) απαντώντας σε όσους μου την πέσατε!

Δυστυχώς δεν έχω ταλέντο να γράψω ποιηματάκια κι εγώ! (τα οποία ειρήσθω εν παρόδω είχαν πλάκα) :)

Καληνύχτα

Tamtam είπε:
θεωρώ ότι πρέπει κάποιος να έχει ανοιχτά χαρτιά - όταν σου λέει ας πούμε με λένε Ραϋμόνδο - Αλκιβιάδη Αλεξίσφαιρο Τριανταφυλλάκη και έλειπα  χρόνια, να μπορείς να ρωτήσεις "πως, που ρε μεγάλε;" γιατί όσο να ναι, είναι περίεργο και εξάλλου, στο είπε μόνος του.

Εδώ υπάρχουν άνθρωποι που δεν αγοράζουν από συγκεκριμένες φίρμες για χ, ψ λόγους (καταναλωτική συνείδηση λέγεται αυτό), ποιος σου λέει ότι δεν υπάρχουν  πολλοί που σκέφτονται έτσι;
Δηλαδή εσύ ξέρεις (και σε ενδιαφέρει) αν ο Leo Fender λεγόταν και Feo Lender, και έζησε στην Βενεζουέλα για κάποια χρόνια, ενώ ο ίδιος μπορεί να το αρνείται?

fusiongtr είπε:
Δηλαδή εσύ ξέρεις (και σε ενδιαφέρει) αν ο Leo Fender λεγόταν και Feo Lender, και έζησε στην Βενεζουέλα για κάποια χρόνια, ενώ ο ίδιος μπορεί να το αρνείται?
Μακάρι να είχαμε κουβέντες με τον Leo Fender...  :)

Φυσικά και με ενδιαφέρει το εταιρικό  κοινωνικό προφίλ μια φίρμας. Ενδιαφέρει και τις ίδιες τις φίρμες επίσης ξέρεις! Και φροντίζουν να το κάνουν φιλικό προς τον πελάτη καταναλωτή, με προωθητικές ενέργειες, ενισχύοντας το κοινωνικό τους πρόσωπο, αποζητώντας θετική δημοσιότητα, κάνοντας χορηγίες, βάζοντας "φυσικά" χρώματα στα προϊόντα τους π.χ. πράσινο στη μαρκα μιας βενζίνης κλπ.

Υπάρχουν άνθρωποι που δεν καταναλώνουν ας πούμε (τυχαίες μαρκες θα αναφέρω): Starbucks ή γερμανικά προϊόντα ή Apple ή Η&Μ ξερω γω. Για διαφορετικούς λόγους ο καθένας, που όλοι όμως έχουν να κάνουν με το προφίλ ή με κάτι που έχουν κάνει/κάνουν αυτές οι εταιρίες.

Δεν είμαι υπέρ του κλειδώματος, σε κανένα θέμα. Αντιθέτως, είμαι δυνατά υπέρ του... αυτο-moderation, ας πούμε. Εκεί συμφώνησα κι εγώ με τον Earendil. Συμφώνησα και στο ότι θα'ταν καλό κι ο ίδιος ο μάστορας να μπει να γράψει και να ξεκαθαρίσει, εφόσον έχει δει το θέμα.

Όσον αφορά την "απαξιωτική" του στάση στα fora και το ότι δεν θέλει να "μπλέξει" περαιτέρω, ένα δίκιο το'χει κι όλοι έχουμε βιώσει καφρίλες. Εμείς επιλέγουμε να είμαστε εδώ μέσα και να συμμετέχουμε, λιγότερο ή περισσότερο, για τους δικούς μας λόγους. Δεν είναι όλοι υποχρεωμένοι να το κάνουν, αν δεν θέλουν.

Περί των υπολοίπων, δεν θεωρώ πως, πέραν ίσως κάποιων "προσωπικών"(κι αυτό υπό την μορφή αμφισβήτησης και υποτιθέμενης "γκάφας") μομφών από τον Tamtam αν θυμάμαι σωστά, δεν έχει ειπωθεί και κάτι τόσο τραγικό.

Βγάλτε τον Γιάννη Γιάντσιο και βάλτε τον Anderson ας πούμε. Αν βγω και πω πως θεωρώ τις κιθάρες του ένα μάτσο υπερτιμημένα fender copies, του δίνω "πάτημα" να μου στέλνει εξώδικα και cease and desist;

Θεωρείται μια κακή κριτική, έστω και σε κάτι που δεν έχεις δοκιμάσει (άλλωστε δεν κρίνουμε τα όργανα μόνο απ'το πως παίζουν-ακούγονται) τόσο αξεπέραστο faux pas;

Θεωρώ πως καθένας που παράγει κάτι, είτε μουσική, είτε όργανα, είτε καζανάκια, πρέπει να έχει και λίγο "χοντρή πέτσα" γιατί είναι αυτονόητο πως θα υπάρξουν και κακές κριτικές. Δεν είναι δυνατόν να περιμένεις μόνο διθυράμβους κι εκτίμηση, ας είσαι κι ο καλύτερος σ'αυτό που κάνεις. Λίγο περισσότερο και στο Γαλατικό χωριό που λέγεται Ελλάδα...

Αν βγάλω ένα άλμπουμ, θα βγουν πέντε να πουν πως "γ...εί και δέρνει", άλλοι δέκα που θα πουν "ε, μελάτο..." κι άλλοι 300 που θα πετάξουν ένα "γτπ και το άλμπουμ και ο μινόρες πάρτε το καινούριο των μετάλλικα που νιώθουν". Αν επιλέξω να εστιάσω μόνο στους τελευταίους 300, θα πουλήσω τα όργανα και θα πάω στον Έβρο να καλλιεργήσω αγγούρια.

Κοινώς, ηρεμία ολούθε. Τουτέστιν, φίλτατε Tamtam, αν έχεις όντως κάτι απτό και θες ν'ασχοληθείς περαιτέρω, πόσταρέ το και προχωράμε από 'κει. Ειδάλλως, ας τ'αφήσουμε γενικώς το όποιο θέμα ήθους και τα υπόλοιπα κι ας συνεχίσουμε (αν συνεχίσουμε) μόνο επί του κεφαλαίου "οργανοποιός και όργανα".

Αντιστοίχως, κι ο κύριος Γιάντσιος, ας δώσει ότι βαρύτητα νομίζει στην όποια κριτική κι ας συνεχίσει να κάνει ότι κάνει. Συνήθως, τα απτά πράγματα της δουλειάς σου (βλ. όργανα, εν προκειμένω) βουλώνουν πολύ περισσότερα στόματα από κορώνες, δικαιολογημένες ή και μη.

Ανατρέξτε και στο ποστ του Yameth, δηλαδή.

Tamtam είπε:
Προσωπικά, θα ήθελα να μάθω περισσότερα για τους μαγνήτες και τα υπόλοιπα specs της κιθάρας. Τι κάνει ας πούμε μια Olympus custom καλύτερη ή εφάμιλλη μιας άλλης custom ;

Κάποιοι από μας εδώ πιστεύουμε στα κσύλα  ::) , υπάρχει να ακούσουμε κάτι σχετικό με ουσία να μάθουμε γι' αυτές τις κιθάρες;

Κανένα demo;
OlympusCustomGuitars

Μία χαρά τα έχει στο site του. Και για ξύλα λέει και για ηλεκτρικά και έχει και πολλά Ντέμος. Υπάρχουν λάθη στα αγγλικά και typos αλλά νόημα βγαίνει.

Άμα πας στο custom tab έχει κατάλογο και οι τιμές μου φαίνονται καλές δεδομένου του custom. Αν εξαιρέσεις τα "signature μοντέλα" δε βλέπω υπερβολές. Αλλά και αυτά όσο να ναι είναι ωραια.

Παρακολουθώ το θέμα και γενικά συμφωνώ με όλες τις πλευρές, έστω και από λίγο.

Όμως κοιτώντας τα δεδομένα παρατηρώ:

1. Κάποιος φτιάχνει κιθάρες με εξωτικά ξύλα. (Για μας δεν είναι για τους κατοίκους του εξωτερικού είναι)

2. Προβάλλει την δουλειά του με ένα μέτριο σαητ. Θα μπορούσε πολύ καλύτερα

3. Αρκετοί τον αμφισβητούν χωρίς να έχουν δοκιμάσει τα όργανα που πουλάει. Αυτό είναι λογικό ως ένα βαθμό γιατί κρίνουν με βάση τα δεδομένα που έχουν. Αν είχαν παραπάνω δεδομένα θα έκριναν αλλιώς

4. Ο ίδιος ο κατασκευαστής θύμωσε και ποσταρε στο φεης αντί για εδώ - δικαίωμα του

5. Το εξώδικο δεν έχει καμία αξία, η μήνυση για συκοφαντική δυσφήμιση έχει

6. Τι να κάνουμε δεν είμαστε όλοι οι άνθρωποι ίδιοι. Κάποιοι είναι πιο ευερέθιστοι από άλλους και αυτό πάει σε όλους μας

7. Μην κλειδώσετε το θέμα είναι σαν σήριαλ, έχω εθιστεί σε αυτό θέλω και άλλη ίντριγκα, τσακωμούς κλπ

8. Οι πολιτικές του πεποιθήσεις,γενικότερα τι πιστεύει για τους άλλους και τι κάνει στη προσωπική του ζωή δεν μας απασχολεί ΕΚΤΟΣ και αν είναι παράνομες όπου είναι δουλειά της δικαιοσύνης.

Παρόμοια θέματα

Trending...

Νέα θέματα

Back