Ολυμπιακοί Αγώνες - Παρίσι 2024 - Τελετή Έναρξης

To επόμενο βήμα, ηρωοποίηση των σούργελων.?

Άσε μας κοριτσάκι μου...?

Μπορώ να υποθέσω γιατί στην προπαγάνδα που ετοίμασαν,χάσαμε πλάνα απο εξωτερικούς χόρους.

Γιατί απο πίσω στα πλάνα,περνούσαν με καροτσάκια οι άστεγοι.

Απορώ γιατί δέν το παρουσίασαν σαν ολυμπιακό άθλημα.

"Ο γύρος του παρισιού με καροτσάκι και τα υπάρχοντα σου μέσα",επιτρέπεται η συμμετοχή και με σκύλους,εδώ βλέπουμε ένα απο τα φαβορί,έναν πρώην ελεύθερο επαγγελματία μαζί με το σκυλί του που αποτελεί τον καρπό μετά απο μιά νύχτα ακολασίας απο την εκδιδόμενη,κάτω φυσικά απο το φώς ενός παριζιάνικου φαναριού,μητέρα του.

Οι απαιτήσεις για διάκριση σε αυτούς του αγώνες θα είναι μεγαλύτερες φυσικά,καθώς μας έρχεται απο την άλλη πλευρά του ατλαντικού,ο επι 2 ολυμπιάδες πρωταθλητής,θύμα και αυτός του καπιταλισμού,αλλά με το ρεκόρ των 1,5 κιλών σε κέρματα,απο μία μόνο γύρα για επαιτεία.

Προφανέστατα για να μήν πάνε σε αυτό το σενάριο,έριξαν μέσα στο τσικάλι,λίγο απο το κλουβί με τις τρελές,λίγο απο φουσκωμένα μπράτσα,λίγο κωλαράκι απο μοντέλες,λίγο καραβάκια,λίγο φωτάκια στον πύργο,λίγο πυροτεχνήματα,λίγο Snoop Dog λιγο Assassin's Creed και όταν ήταν έτοιμο,φώναζει ο μάγειρας τον σερβιτόρο και του λέει έλα πάρτο,έτοιμο είναι.

Οπως πήγε να βγεί έξω ο σέρβιτόρος,παίζει μιά στην πόρτα ένας άλλος που έμπαινε στην κουζίνα,πάρτα όλα κάτω.

Κοιτάζει ο ένας τον άλλον,δέν λένε κουβέντα,τα μαζεύουν όπως είναι απο το πάτωμα,τα βάζουν το ένα πάνω στο άλλο,τα φυσάνε λίγο και βγαίνουν να σερβίρουν.

Υ.Γ Ξόδεψαν λέει 1.4 Δις για να καθαρίσουν τον Σηκουάνα.

Βρέ ερασιτέχνες...στην Ελλάδα έχουμε τον πλίατσικα,που βάφει την θάλασσα.

H Ubisoft τα έδωσε...
Για να διαφημίσει αυτόν τον ανώμαλο που περπατάει στις στέγες που χουν απλωμένα οι ανθρώποι τα βρακιά τους

και πηδάει στα μπαλκόνια μέρα μεσημέρι,πήγανε και πετάξανε τόσα λεφτά στο βρωμοπόταμο?

Μετά τί?

Θα δώσουν 2 δίς να πάρουν μονωτικές ταινίες και να φτίαξουν μία σκάλα για να κλείσουν την τρύπα του όζοντος?

Ευτυχώς που υπάρχουν και κάτι τέτοιες κινήσεις και κάνουν τον κόσμο μας καλύτερο.

Προσφορές,οχι μ@λ@κίες.

Μου ρθε ιδέα,θα φτιάξω μια ΜΚΟ να μαζέψω 5 δίς,να τα πάρω φλίτ και να πάω να ψεκάσω τον αμαζόνιο.

Κουνούπια τέλος!

Ποιός είναι μαζί μου?

Για να διαφημίσει αυτόν τον ανώμαλο που περπατάει στις στέγες που χουν απλωμένα οι ανθρώποι τα βρακιά τους και πηδάει στα μπαλκόνια μέρα μεσημέρι, πήγανε και πετάξανε τόσα λεφτά στο βρωμοπόταμο?
Yeap.  Αυτός ο ανώμαλος αξίζει κάθε cent που έδωσαν. Στις τελετές αγώνων οι Γάλλοι δεν τα πάνε καλά, αλλά στη δημιουργία κορυφαίων παιχνιδιών είναι πρώτοι.?

Αγαπάμε Assassin's Creed.??

image.png

Μου ρθε ιδέα,θα φτιάξω μια ΜΚΟ να μαζέψω 5 δίς,να τα πάρω φλίτ και να πάω να ψεκάσω τον αμαζόνιο.

Κουνούπια τέλος!

Ποιός είναι μαζί μου?
Λοιπόν, ακούστε! ?

Η Woke κουλτούρα, ο θεσμικός ρόλος της κοινωνίας των πολιτών που οργανώνεται και αναλαμβάνει δράσεις για τον άνθρωπο και το περιβάλλον, ο ακτιβισμός, η μείωση, εξάλειψη των διακρίσεων και των προκαταλήψεων κλπ. είναι αναπόσπαστο μέρος της δέσμευσης της ΕΕ για την προαγωγή και την προστασία των ανθρωπίνων δικαιωμάτων , τη δημοκρατία και το κράτος δικαίου. 

Είμαστε Ευρωπαίοι λοιπόν. Προχωράμε. Ενωμένοι, ισχυροί, χωρίς διακρίσεις και αν υπάρχει και φτώχεια στην ΕΕ , με δράσεις και ακτιβισμό και αλληλέγγυες χρηματοδοτήσεις των κρατών μελών και των δωρητών του ιδιωτικού τομέα θα την εξαλείψουμε. Έχει και ο καπιταλισμός τα κακά του. Αλλά δεν είναι δα και ΓΚΟΥΛΑΓΚ ούτε υπάρχει ένας χαφιές σε κάθε γωνία να βλέπει τι κάνεις για να σε δώσει στον ηγέτη και να κερδίσει εύνοια, λέγοντας ακόμα και ψέματα για τα φρονήματά σου και τις πράξεις σου. 

Με αυτά και με αυτά, μου άνοιξε η όρεξη για Γαλλία.

Μια κυανή ακτή την πήγαινα.....αν δεν βαριόμουν να ξεκουνηθώ ?

Με αυτά και με αυτά, μου άνοιξε η όρεξη για Γαλλία.

Στο Παρίσι να πας, να κάνεις και κάνα μπανάκι στον Σηκουάνα γιατί σε βλέπω πολύ άσπρο. 5 λεπτά μπάνιο αρκούν για να βγεις κατράμι.?

Στο Παρίσι να πας, να κάνεις και κάνα μπανάκι στον Σηκουάνα γιατί σε βλέπω πολύ άσπρο. 5 λεπτά μπάνιο αρκούν για να βγεις κατράμι.?
Στο Παρίσι έχει νταίβερσιτυ , εγώ είμαι κλασσικ.

Η τελετή έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων του 2024, δεν εμπίπτει στην κατηγορία "δεν σηκώνει σάτιρα", όμως. Το ότι εσύ επιχειρείς να κάνεις μία συζήτηση για σοβαρά κοινωνικά θέματα, με υπέδαφος τη συγκεκριμένη αποτυχημένη απόπειρα για entertainment, δε σημαίνει ότι εγώ πρέπει να ακολουθήσω.

Σοβαρά τώρα;Την τελετή "σατίρισες" ή τα παιδιά που τραβάνε το συγκεκριμένο ζόρι;

Και δεν είδα απλά φως και μπήκα για να κάνω τέτοιες συζητήσεις.Κάποια μέλη το γύρισαν στον παπά,τσολιά και φουστανέλα και έγραψα την άποψη μου για αυτό.

Μην ακολουθήσεις λοιπόν.Συνέχισε να τα χώνεις στον καταξιωμένο Γάλλο καλλιτεχνικό διευθυντή και που ξέρεις...

Σοβαρά τώρα;Την τελετή "σατίρισες" ή τα παιδιά που τραβάνε το συγκεκριμένο ζόρι;

Ποια παιδιά; Παιδιά υπάρχουν μόνο στο νου σου. Εκεί που ωραία και όμορφα βρίζαμε τον κόπανο (περισσότερα παρακάτω) ξαφνικά πέταξες κάτι παιδιά στη μέση. Δεν υπάρχουν παιδιά στη συζήτηση, Grey.

Και δεν είδα απλά φως και μπήκα για να κάνω τέτοιες συζητήσεις.Κάποια μέλη το γύρισαν στον παπά,τσολιά και φουστανέλα και έγραψα την άποψη μου για αυτό.

Και πολύ καλά έκανες.

Συνέχισε να τα χώνεις στον καταξιωμένο Γάλλο καλλιτεχνικό διευθυντή και που ξέρεις...

"Που ξέρω" τι; Λες να στοχεύω στο να με επιλέξουν ως τον επόμενο καλλιτεχνικό διευθυντή όταν ξαναγίνουν οι ΟΑ στην Ελλάδα; Έχω άλλο επάγγελμα.

Πάμε στο "καταξιωμένος".

Καταξιωμένος ήταν και ο υπεύθυνος για την τελετή έναρξης στην Αθήνα.

Και στο Πεκίνο.

Και στο Λονδίνο.

Και στο Παρίσι.

Καταξιωμένος ήταν (αυτός και αν ήταν) και εκείνος ο γκιόζης με τα παλλόμενα πέη που είχανε φέρει στην Ελλάδα (έμαθα ότι αργότερα είχε μπλεξίματα με το νόμο για ανάρμοστη συμπεριφορά σε μέλη του ίδιου του θιάσου που είχε).

Οπότε, όπως είναι αυτονόητο άλλωστε, το "καταξιωμένος" είναι ένας χαρακτηρισμός που στην εποχή μας αποδίδεται εύκολα. Προσωπικά, δεν τον χρησιμοποιώ ποτέ, αν δεν έχουν περάσει μερικές δεκαετίες συνεπούς και σοβαρής παρουσίας.

Πες αν είναι, να ψήσω και τον @Nestoras να πάμε οι Greek πριτιμπόιδες, να κάνουμε θραύση στο promenade des anglais λαίμαι... ??

Και άσε τους άλλους να κάνουν... βιολογικό καθαρισμό στον Σηκουάνα.

Πες αν είναι, να ψήσω και τον @Nestoras να πάμε οι Greek πουρομπόιδες, να κάνουμε θραύση στο promenade des anglais λαίμαι... ??

Και άσε τους άλλους να κάνουν... βιολογικό καθαρισμό στον Σηκουάνα.
Corrected!

Μου ρθε ιδέα,θα φτιάξω μια ΜΚΟ να μαζέψω 5 δις,να τα πάρω φλίτ και να πάω να ψεκάσω τον αμαζόνιο.

Κουνούπια τέλος!

Ποιός είναι μαζί μου?
Δεν χρειάζεται ΜΚΟ, θα σε δώκω 5 γιούργια ν' αγοράσεις φλιτ, να ψεκάσεις το Καταρράκτη να ησυχάσουμε .Χαμουνδ ΤΑΙΛΩΣ ?

Δεν χρειάζεται ΜΚΟ, θα σε δώκω 5 γιούργια ν' αγοράσεις φλιτ, να ψεκάσεις το Καταρράκτη να ησυχάσουμε .Χαμουνδ ΤΑΙΛΩΣ ?
Αστον τώρα,παίζει Assassin's Creed.

Αγαπάει τα ψηφιακά και τις τεχνολογικές εξελίξεις ενώ μας καλεί να μπούμε στον 21 αιώνα θεωρώντας μας οπισθοδρομικούς αν μιλήσουμε για τίποτα αναλογικό,αλλά αυτήν την στιγμή χειρίζεται στο pc έναν τύπο που καβαλάει καμήλες,άλογα και αίγες,πετάει πέτρες στι ανθρώποι και τσι κυνηγά με τσεκούρια,τόξα και σπαθιά και για να ανάψει φλόγα,τρίβει πέτρες.

Εξέλιξη.

Τί δέν καταλαβαίνετε?

Trending...

Νέα θέματα

Back