- Πόντοι
- 1,848
To επόμενο βήμα, ηρωοποίηση των σούργελων.?
Άσε μας κοριτσάκι μου...?
Άσε μας κοριτσάκι μου...?
H Ubisoft τα έδωσε...Ξόδεψαν λέει 1.4 Δις για να καθαρίσουν τον Σηκουάνα
Για να διαφημίσει αυτόν τον ανώμαλο που περπατάει στις στέγες που χουν απλωμένα οι ανθρώποι τα βρακιά τουςH Ubisoft τα έδωσε...
Yeap. Αυτός ο ανώμαλος αξίζει κάθε cent που έδωσαν. Στις τελετές αγώνων οι Γάλλοι δεν τα πάνε καλά, αλλά στη δημιουργία κορυφαίων παιχνιδιών είναι πρώτοι.?Για να διαφημίσει αυτόν τον ανώμαλο που περπατάει στις στέγες που χουν απλωμένα οι ανθρώποι τα βρακιά τους και πηδάει στα μπαλκόνια μέρα μεσημέρι, πήγανε και πετάξανε τόσα λεφτά στο βρωμοπόταμο?
Λοιπόν, ακούστε! ?Μου ρθε ιδέα,θα φτιάξω μια ΜΚΟ να μαζέψω 5 δίς,να τα πάρω φλίτ και να πάω να ψεκάσω τον αμαζόνιο.
Κουνούπια τέλος!
Ποιός είναι μαζί μου?
Στο Παρίσι να πας, να κάνεις και κάνα μπανάκι στον Σηκουάνα γιατί σε βλέπω πολύ άσπρο. 5 λεπτά μπάνιο αρκούν για να βγεις κατράμι.?Με αυτά και με αυτά, μου άνοιξε η όρεξη για Γαλλία.
Μια κυανή ακτή την πήγαινα.....αν δεν βαριόμουν να ξεκουνηθώ ?
Στο Παρίσι έχει νταίβερσιτυ , εγώ είμαι κλασσικ.Στο Παρίσι να πας, να κάνεις και κάνα μπανάκι στον Σηκουάνα γιατί σε βλέπω πολύ άσπρο. 5 λεπτά μπάνιο αρκούν για να βγεις κατράμι.?
Η τελετή έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων του 2024, δεν εμπίπτει στην κατηγορία "δεν σηκώνει σάτιρα", όμως. Το ότι εσύ επιχειρείς να κάνεις μία συζήτηση για σοβαρά κοινωνικά θέματα, με υπέδαφος τη συγκεκριμένη αποτυχημένη απόπειρα για entertainment, δε σημαίνει ότι εγώ πρέπει να ακολουθήσω.
Σοβαρά τώρα;Την τελετή "σατίρισες" ή τα παιδιά που τραβάνε το συγκεκριμένο ζόρι;
Και δεν είδα απλά φως και μπήκα για να κάνω τέτοιες συζητήσεις.Κάποια μέλη το γύρισαν στον παπά,τσολιά και φουστανέλα και έγραψα την άποψη μου για αυτό.
Συνέχισε να τα χώνεις στον καταξιωμένο Γάλλο καλλιτεχνικό διευθυντή και που ξέρεις...
Πες αν είναι, να ψήσω και τον @Nestoras να πάμε οι Greek πριτιμπόιδες, να κάνουμε θραύση στο promenade des anglais λαίμαι... ??Μια κυανή ακτή την πήγαινα.....αν δεν βαριόμουν να ξεκουνηθώ ?
Corrected!Πες αν είναι, να ψήσω και τον @Nestoras να πάμε οι Greek πουρομπόιδες, να κάνουμε θραύση στο promenade des anglais λαίμαι... ??
Και άσε τους άλλους να κάνουν... βιολογικό καθαρισμό στον Σηκουάνα.
Δεν χρειάζεται ΜΚΟ, θα σε δώκω 5 γιούργια ν' αγοράσεις φλιτ, να ψεκάσεις το Καταρράκτη να ησυχάσουμε .Χαμουνδ ΤΑΙΛΩΣ ?Μου ρθε ιδέα,θα φτιάξω μια ΜΚΟ να μαζέψω 5 δις,να τα πάρω φλίτ και να πάω να ψεκάσω τον αμαζόνιο.
Κουνούπια τέλος!
Ποιός είναι μαζί μου?
Αστον τώρα,παίζει Assassin's Creed.Δεν χρειάζεται ΜΚΟ, θα σε δώκω 5 γιούργια ν' αγοράσεις φλιτ, να ψεκάσεις το Καταρράκτη να ησυχάσουμε .Χαμουνδ ΤΑΙΛΩΣ ?