- Πόντοι
- 1,848
Ότι δεν έχεις παίξει ποτέ και κανένα Assassin's Creed.?Τίδένκαταλαβαίνετε?
Ότι δεν έχεις παίξει ποτέ και κανένα Assassin's Creed.?Τίδένκαταλαβαίνετε?
Σε λίγο θα γίνεις κατεστημένο και αυτά που βρίζεις θα τα λουστείς. Οι τύποι είναι ικανοί σε επ΄μενη Ολυμπιάδα να βάλουν ως αγώνισμα ακόμα και τα παιχνιδάκια που παίζεις Λούλη, μετά τα σκέιτμπορντ-μπρέικ ντανς-τσιρλίντινγκ και τσιρλιπιπί, στο τελευταίο σε βλέπω να μας φέρνεις και διακρίσεις ?Ότι δεν έχεις παίξει ποτέ και κανένα Assassin's Creed.?
Ενα,πριν αρκετά χρόνια,ωραία ατμοσφαιρα είχε.Ότι δεν έχεις παίξει ποτέ και κανένα Assassin's Creed.?
Κάποια από τα "παιχνιδάκια" αυτά έχουν μεγαλύτερο budget ακόμα και από ταινίες του Hollywood, η δε βιομηχανία παιχνιδιών είναι 3 με 4 φορές πιο κερδοφόρα από την μουσική και την κινηματογραφική βιομηχανία. Μόνο η Ubisoft, δημιουργός της Assassin's Creed σειράς, είχε πέρσι έσοδα κοντά στα 2 δισεκατομμύρια ευρώ.?Οι τύποι είναι ικανοί σε επ΄μενη Ολυμπιάδα να βάλουν ως αγώνισμα ακόμα και τα παιχνιδάκια που παίζεις
Κορυφαία. Έπαιζα ξανά χτες το Ghost Recon Breakpoint.?Ειμαι του Ghost Recon περισσότερο.
και βάλε. Δε συγκρίνεται το οικονομικό μέγεθος της βιομηχανίας Gaming με τον κινηματογράφο.Κάποια από τα "παιχνιδάκια" αυτά έχουν μεγαλύτερο budget ακόμα και από ταινίες του Hollywood, η δε βιομηχανία παιχνιδιών είναι 3 με 4 φορές πιο κερδοφόρα από την μουσική και την κινηματογραφική βιομηχανία. Μόνο η Ubisoft, δημιουργός της Assassin's Creed σειράς, είχε πέρσι έσοδα κοντά στα 2 δισεκατομμύρια ευρώ.?
Αλλά τώρα τι κάθομαι και λέω σε κάποιον που έχει μείνει ακόμα στο Pacman και στο Subbuteo.?
Amd radeon R9 390x 8GB.Να πας να παίξεις το Assassin's Creed Odyssey που διαδραματίζεται στην Ελλάδα, με όλα τα DLCs του. Ένα κοκομπλόκο θα το πάθεις, ό,τι και να σου πω για αυτό το αριστούργημα είναι λίγο.
Ολα γέρνουν....Κορυφαία. Έπαιζα ξανά χτες το Ghost Recon Breakpoint.?
Να πας να παίξεις το Assassin's Creed Odyssey που διαδραματίζεται στην Ελλάδα, με όλα τα DLCs του. Ένα κοκομπλόκο θα το πάθεις, ό,τι και να σου πω για αυτό το αριστούργημα είναι λίγο.
Μερικά screenshots από αυτό τραβηγμένα σε 3-screen setup (5760x1080). Η ομορφιά αυτού του παιχνιδιού είναι απερίγραπτη.?
Προβολή συνημμένου 45768
Προβολή συνημμένου 45769
Προβολή συνημμένου 45770
Προβολή συνημμένου 45771
Προβολή συνημμένου 45772
Προβολή συνημμένου 45773
Προβολή συνημμένου 45774
Μια χαρά είσαι, έχω παίξει σε πολύ χειρότερες. Όχι, σε 3-screen setup μάλλον δεν θα το παίξεις, αλλά δεν έγινε και τίποτα...?Amd radeon R9 390x 8GB.
Την έχω αρκετά χρόνια αφού έχει περάσει απο 2 συστήματα.Δέν θα είναι ίδια η εμπειρία και δέν ξέρω αν το σηκώσει αξιοπρεπέστατα,έστω και με περιορισμούς.
Το Dell μόνιτορ είναι ο.κ πιστεύω,πάει μεχρι 2Κ.
Δέν θέλω εγώ να με περικυκλώνουν οι οΧθροί.Μπροστά όλοι,να ξέρουμε τι μας γίνετε.?Όχι, σε 3-screen setup μάλλον δεν θα το παίξεις, αλλά δεν έγινε και τίποτα...?
Εγώ θα το παίξω με την κάρτα που έχω αλλά δεν έχω 3 screen setup ?Μια χαρά είσαι, έχω παίξει σε πολύ χειρότερες. Όχι, σε 3-screen setup μάλλον δεν θα το παίξεις, αλλά δεν έγινε και τίποτα...?
Μισό λεπτό παρακαλώ να απευθυνθούμε στο τεχνικό τμήμα του φόρουμ.Ολα γέρνουν....
12 minutes ago, MGs said:
Μισό λεπτό παρακαλώ να απευθυνθούμε στο τεχνικό τμήμα του φόρουμ.
ΣΑΜΗΗΗ.ΒΡΕ ΣΑΜΗΗΗΗΗ!
Ο κύριος λέει οτί οι φωτογραφίες του καταρράκτη γέρνουν στο μονιτόρ του,δε πάς να ρίξεις μια ματιά?
Αφήστε μία διευθυνση και ένα τηλέφωνο,ο τεχνικός είναι καθ οδόν.
(SoS δές το σε παρακαλώ,όντως ο Σάμη οδηγεί)
Tι εννοείς?Ολα γέρνουν....
Δεν ξέρεις τι χανς.? Παρακάτω δύο screenshots από το Assassin's Creed IV - Black Flag. Το πάνω με ένα monitor και το ίδιο από κάτω με τρία.Εγώ θα το παίξω με την κάρτα που έχω αλλά δεν έχω 3 screen setup ?
Ο άλλος είναι έξυπνος. Πες μου λοιπον.Δεν ειναι ξακαθαρο? Ο αλλος αμεσως το έπιασε
Καλοκαίρι, θάλασσα, ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ, παιχνίδι και ΣΕΞTι εννοείς?
Δεν ξέρεις τι χανς.? Παρακάτω δύο screenshots από το Assassin's Creed IV - Black Flag. Το πάνω με ένα monitor και το ίδιο από κάτω με τρία.
Προβολή συνημμένου 45776
Αλλά μην τρελαίνεστε, και με μια οθόνη τα παιχνίδια αυτά φαίνονται super. Κι εγώ τα περισσότερα A.C.s τα έχω παίξει σε μία οθόνη γιατί η κάρτες που είχα κατά καιρούς δεν τα σήκωναν όλα σε τρεις οθόνες. 4 ή 5 από αυτά αν θυμάμαι καλά τα έχω παίξει σε 3-screen setup, τα υπόλοιπα σε μία. Αλλά με τρεις οθόνες είναι άλλη εμπειρία, είναι σαν να μπαίνεις μέσα στο παιχνίδι.
Κοζ-ΚατάρΚ ?Καλοκαίρι, θάλασσα, ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ, παιχνίδι και ΣΕΞ
Για εμένα αυτό και μόνο αυτό ήταν, είναι και θα είναι διακοπές.
Και έτσι θα είναι πλέον μέχρι να πεθάνω.
Δε θέλω να δω τίποτα.
Μόνο αυτά με γεμίζουν.
Προσπάθησα να γίνω κανονικός άνθρωπος, να κάνω κανονικές διακοπές, ταξίδια.
ΔΕΝ ΤΑ ΘΕΛΩ?. ΜΟΝΟ ΑΥΤΑ ΘΕΛΩ ?