- Πόντοι
- 2,148
Εγω δηλαδή τι ειπα??υπάρχουν και πλήκτρα και άλλα βοηθήματα και γκατζετ...
Κάτι αλλιώτικο???
Εγω δηλαδή τι ειπα??υπάρχουν και πλήκτρα και άλλα βοηθήματα και γκατζετ...
Τα πλήκτρα και "άλλα βοηθήματα (?) και γκατζετ" ανήκουν σε άλλη κατηγορία, και οι κιθάρες σε άλλη.Εγω δηλαδή τι ειπα??
Κάτι αλλιώτικο???
Να το κάνω "πενηνταράκια" με βάση το δικό μου όργανο...μήπως δεν υπάρχει διάθεση για να ψάξει κανείς το ευρυτερο τοπικ??
Εσύ ημπορείς να έχεις οιαδήποτε αλήθεια, αλλά να την κρατάς δια τον εαυτό σου. Δεν θα με υποδεικνύεις ποιους θα πάρω και ποιους θα απολύσω απ το γκρουπ, ντάξ?και έξω από την παράγκα. Αυτή φυσικά είναι η δική μου "αλήθεια". Ο καθείς βεβαίως μπορεί να έχει την δική του.
Πάλι για δονητές θ' αρχίσεις να μας λες?Τα πλήκτρα και "άλλα βοηθήματα (?) και γκατζετ" ανήκουν σε άλλη κατηγορία, και οι κιθάρες σε άλλη.
Μην είσαι πουριτανός Samy...Πάλι για δονητές θ' αρχίσεις να μας λες?
Αυτές είναι σημαντικές αμπειρίες για ένα παιδί. Αν συνδυαστούν με ένα πρόγραμμα διατροφής (μισό κιλό ωμό κυμά κάθε μέρα, σερβιρισμένο στο υπόγειο) εγγυώνται ότι θα χαλυβδώσουν το χαρακτήρα του και μετά όλες οι δυσκολίες της ζωής θα του φαίνονται παιχνιδάκι.
Δεν είναι ο μόνος που αντέδρασε. Τον πρόλαβαν άλλοι επί του θέματος.Και η επικαιρότητα τρέχει. ? Έχουμε δηλώσεις του Τούρκου προέδρου για το show της τελετής έναρξης.
https://www.newsit.gr/kosmos/erntogan-gia-teleti-enarksis-ton-olympiakon-agonon-2024-tha-tilefoniso-ston-papa-gia-tis-anithikes-skines-sto-parisi/4145914/
Θέλω να πω,κάποια πράγματα δεν σηκώνουν σάτιρα
Ζήτησε να κάνουν κοινες Ισλαμοσταυροφορικες επιχειρησεις ώστε να εξαλειφθουν τέτοια φαινόμενα και να ενισχυθεί η παραδοσιακή θεώρηση περί φύλου, πατρίδος, θρησκείας και οικογένειας. Δίνει το χέρι στην Εκκλησία. Ολοι μαζί, μπορούμε???Δεν είναι ο μόνος που αντέδρασε. Τον πρόλαβαν άλλοι επί του θέματος.