Όλες οι πόλεις εκτός Αθήνας είναι επαρχία;

Αντιθέτως είναι στα προσωπικά μου όνειρα να μπορέσω να ζήσω εκτός Αθηνών σε μια πολύ μικρότερη πόλη κάποια στιγμή' date=' σαν άνθρωπος.[/quote']Εγώ θα σου έλεγα να πας στην Ικαρία να μείνεις! :P :P :P :P

Γκατζολία sucks (έκανα στρατό εκεί) :)
me too ψαραααα...

239 95 στ 8)
πολέμησα και εγώ εκεί....με υπερφυσικούς ποντικούς και γιγάντια κουνούπια.....

α, εσύ ήσουν με τον κόκκινο μανδύα.... :) :)

[πολέμησα και εγώ εκεί....με υπερφυσικούς ποντικούς και γιγάντια κουνούπια.....
τα λεγόμενα γκατζολόπτερα :)

και εγώ "πολέμησα" :lol: εκεί... ΔΕΑ(ΣΕΜ) Κυπρίνος. Αν δεν ήταν γι' αυτό δεν θα μου είχε δωθεί η ευκαιρία να δώ κάποια πολύ άσχημα αλλά και κάποια πολύ όμορφα μέρη τα οποία είναι μέρος του τόπου όπου γεννήθηκα και κατοικώ προσωρινώς, μέσα στην πορεία του ταξιδιου μου.

α' date=' εσύ ήσουν με τον κόκκινο μανδύα.... :) :)[/quote']

χαχαχαχαχαχααααα LOL

:D :lol: :D

269 99 στ' - αλεξ/πολη - ορεστιαδα (γκατζολια στο φουλ δηλαδη). Πάντως, η Ορεστιαδα ειναι υπεροχη πολη και εχει πολυ καλο κοσμο. Δυστυχως δεν θα ελεγα το ιδιο για τον κοσμο της Αλεξ/πολης...

ψαρουκλααααα....

οντος και ο συνεργατης μου ειναι απο εκει και ειναι εξαιρετικο παιδι.

α' date=' εσύ ήσουν με τον κόκκινο μανδύα.... :) :)[/quote']
xμμ..αρχίζω και γίνομαι διάσημος.... να λοιπόν και μια φωτό μου σε μια συναυλία που είχα δώσει παλαιότερα με τον cyberjohny...

et_ikon2.jpg

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
αααααααααααααααχααααααααχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαααααααααααααχαχαχα

:D :D :D :D :D

ikon:

οουουουουουουααααααααααααχχχααααααααχαχαχχαχααααααααααα

φίλε μόλις έγινες το ίνδαλμα μου

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

:lol: :lol: ..τα παραλές

Λοιπόν μιάς και λέμε για περιοχές...εγώ γεννήθηκα στην Αθήνα κατάγομαι απο το καρπενήσι και μένω στην παιανία... εκεί που σε νορμάλ περιοχές βλέπεις π.χ. πατημένες γάτες, στην παιανία βλέπεις πατημένες κότες (σοβαρά μιλάω) επίσης εκει που αλλού σου πετάγονται στο δρόμο σκυλιά..στην παιανία σου πετάγονται χήνες...(μου έχει συμβεί).. :lol:

παιανια ???αυτη η περιοχη εχει στιγματισει την ζωη μου ρε συ..

ειναι σχεον η δευτερη πατριδα μου..(σοβαρα μιλαω)

και τα γλυκα νερα...

να τανε μια μονο απο παιανια.. 8)

εχω και συγγενεις (και πριν χρονια εχασα ξαδελφο απο εκει απο drugs)

ενα ειναι σιγουρο την ξερω πολυ καλα την περιοχη σου πανω απο 20 χρονια..

εισαστε γλυκοαιματοι..χεχε

εντάξει δεν είναι και άσχημα.. έχουμε καλό κρασί και ωραίες ντομάτες.. lol

την τελευτεα φορα που ηρθα ειδα κατι στρουθοκαμηλους (δεν κανω πλακα)

γαμω τις περιοχες..(χωριο μεσα στην αθηνα)

αλλα απλησιαστα ενοικια και οικοπεδα...

Πάντως όλοι ευκαιρία ψάχνεται ………………

any way πάντως μην έρθει κανείς Τούμπα με αθηναϊκές πινακίδες LOL :D

Πάντως όλοι ευκαιρία ψάχνεται ………………any way πάντως μην έρθει κανείς Τούμπα με αθηναϊκές πινακίδες LOL :D
αφου μας αγαπατε εμας τους αθηναιους βρε :wink: τεσσερα ολοκληρα χρονια σπουδαζω θεσσαλονικη και εχω αλλα δυο(δεν θελω σχολια :twisted: ).

οι θεσσαλονικεις ειναι ξαιρετικοι ανθρωποι και θα εχω τις καλυτερες αναμνησεις απ αυτην την πολη.

κανουν ομως 2 μεγαλα λαθη:

1.πιστευουν οτι ολη η νοτια ελλαδα τους βριζει και τους κακολογει, ενω αντιθετως ολοι τρελαινονται για θεσσ/νικη και με την πρωτη ευκαιρια την επισκεπτονται(οποιος εμαθε οτι σπουδαζω θεσσ/νικη, με επισκευτηκε...

2. εχουν αυτο το κολλημα με την πρωτευουσα, γι αυτο αλλωστε και ειναι κ η μονη συμπρωτευουσα στον πλανητη. αυτο μαλλον συμβαινει γιατι δεν εχουν ζησει στην πρωτεουσα(απο την οποια ειμαι) και δεν εχουν φαει την πικρα... χιλιες φορες να παραμεινει η πολη οπως ειναι, παρα να γινει σαν τα σκ@#τα της αθηνας.

toumpa rules... :wink:

και κατι τελευταιο.. γιατι η λεξη επαρχια κακοφοαινεται σε μερικους?? αν επαρχια ειναι η το Πηλιο, τα Χανια, η λιμνη Πλαστηρα, η Κερκυρα, η Θεσσαλονικη, κλπ, τοτε χιλιες φορες να ημουν επαρχιωτης παρα γεννημα θρεμμα αθηναιος :twisted:

Τελευταία επεξεργασία από moderator:

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back