Πάντως όλοι ευκαιρία ψάχνεται ………………any way πάντως μην έρθει κανείς Τούμπα με αθηναϊκές πινακίδες LOL
αφου μας αγαπατε εμας τους αθηναιους βρε :wink: τεσσερα ολοκληρα χρονια σπουδαζω θεσσαλονικη και εχω αλλα δυο(δεν θελω σχολια :twisted: ).
οι θεσσαλονικεις ειναι ξαιρετικοι ανθρωποι και θα εχω τις καλυτερες αναμνησεις απ αυτην την πολη.
κανουν ομως 2 μεγαλα λαθη:
1.πιστευουν οτι ολη η νοτια ελλαδα τους βριζει και τους κακολογει, ενω αντιθετως ολοι τρελαινονται για θεσσ/νικη και με την πρωτη ευκαιρια την επισκεπτονται(οποιος εμαθε οτι σπουδαζω θεσσ/νικη, με επισκευτηκε...
2. εχουν αυτο το κολλημα με την πρωτευουσα, γι αυτο αλλωστε και ειναι κ η μονη συμπρωτευουσα στον πλανητη. αυτο μαλλον συμβαινει γιατι δεν εχουν ζησει στην πρωτεουσα(απο την οποια ειμαι) και δεν εχουν φαει την πικρα... χιλιες φορες να παραμεινει η πολη οπως ειναι, παρα να γινει σαν τα σκ@#τα της αθηνας.
toumpa rules... :wink:
και κατι τελευταιο.. γιατι η λεξη επαρχια κακοφοαινεται σε μερικους?? αν επαρχια ειναι η το Πηλιο, τα Χανια, η λιμνη Πλαστηρα, η Κερκυρα, η Θεσσαλονικη, κλπ, τοτε χιλιες φορες να ημουν επαρχιωτης παρα γεννημα θρεμμα αθηναιος :twisted: