Καλά, αυτό μονο ΕΣΥ και οι U2 το πισττεύουν. Ας μην συζητήσουμε τι "δισκάρες" βγάζουν οι U2 γιατί το θρεντ θα πάει από 14 σελίδες στις 84, και στο τέλος θα κλειδωθεί.?
Προβολή συνημμένου 38550
Εμένα πάλι δεν με συγκινούν καθόλου
Δεν υπήρχε ρε παιδιά το συγκεκριμένο. Ξεχώριζε παραγωγικά ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ!!! ΩΩΩΩΩ !@!!
το έβαζα από το CD και το άκουγα σε κάτι ΠΟΛΥ ΑΚΡΙΒΑ ΑΚΟΥΣΤΙΚΑ PIONEER
εγώ πολύ από πρόσωπα, ονόματα συγκροτημάτων και εξοπλισμό αυτού του βεληνεκούς δεν κατέχω.Με Daniel Lanois και Brian Eno στην παραγωγή λίγο δύσκολο να ΜΗΝ ξεχώριζε.... ?
Oι DP πάντα βγάζουν κάτι καλό, περιέργως για τα χρόνια που κουβαλάνε. Το παρακάτω από το 2020.Οι DP βγάζουν τίποτα καλό στις μέρες μας ;
όχι, θα διαφωνήσω.Σε αυτό το ηχοσύστημα, και την Λένα Ζευγαρά να άκουγες, σούπερ θα σου φαινότανε.
Ποιο ειναι το πολλ?Ρε βάλτε ένα poll λέμε.
Κάντε ένα Ντιμπέι.
Κωλώνετε ρε?
Ααα γιατι αν ηταν DP vs U2 θα ξαναελεγα "Ποιο ειναι το πολλ?" ?Strato vs Tele, τι άλλο??
Ααα γιατι αν ηταν DP vs U2 θα ξαναελεγα "Ποιο ειναι το πολλ?" ?
Μην πω, και μιλάω πάντα για μένα, οτι προσωπικά δεν κατάλαβα ποτέ γιατί έχουν τόσο πολλή απήχηση και γιατί τόσος ντόρος...μουσικά πρώτα από όλα που ειναι και το σημαντικότερο για μένα, παικτικά στην συνέχεια γιατι τον Edge τον θεωρούν κάποιοι και εγώ δεν ξέρω τι..τι να πω, I just don't get them.
Τώρα από εκεί μέχρι να γίνουν supergroup, η απόσταση είναι μεγάλη.
Νομίζω ότι τον πιο μεγάλο ρόλο έπαιξαν εξωμουσικοί παράγοντες.
Το μόνο τους που μπορώ να ακούσω.....Oπως οι στίχοι με κοινωνικο-πολιτικο περιεχόμενο, στυλ Sunday Bloody Sunday να υποθέσω?
Oπως οι στίχοι με κοινωνικο-πολιτικο περιεχόμενο, στυλ Sunday Bloody Sunday να υποθέσω?