Aπήχηση των Kiss vs. απήχηση των U2 στην Ελλάδα

Stinky είπε:
μπορει να διαγραφει το θεμα? Ετσι απλα?

Καπου στους κανονισμους λεει οτι απαγορευεται να γραφεις και να προσβαλεις προτιμισεις καποιου αλλου.
Δεν είδα πουθενά να στη λέει κανείς που σου αρέσουν οι Kiss όμως, έτσι δεν είναι??

spy είπε:
Offtopic: Bρήκα μυγάκι μέσα σε CD των U2 που αγόρασα σήμερα. Το μυγάκι ζει ακόμα. Τι θα κάνατε στη θέση μου;
Στείλτο στον Edge, είναι από τα εφφέ του και θα το χρειαστεί στη συναυλία του χρόνου

Stinky είπε:
μπορει να διαγραφει το θεμα? Ετσι απλα?

Καπου στους κανονισμους λεει οτι απαγορευεται να γραφεις και να προσβαλεις προτιμισεις καποιου αλλου.

Αλλα μαλλον εδω οι κανονες λειτουργουν μονο οταν γουσταρουν οι μοντς. Να διαγραψουμε καμια αγγελια γιατι εχει μεσα φωτο, γιατι εχει κεφαλαια, να σβησουμε κανα ποστ γιατι εχει μεσα την λεξη "mlk"
αν και δεν το λεει ΠΟΥΘΕΝΑ αυτο,δεν νομιζω κανεις να προσεβαλε τις προτιμησεις σου (τουλαχιστον οχι περισσοτερο απο οτι εσυ προσεβαλες τις προτιμησεις των αλλων)

Τελος παντων αποχωρω.
εισαι ΘΕΟΣ! ;D ;D

Θα μπαινω να χαζευω καμια αγγελια και αυτο ηταν.
Μη το κανεις αυτο εδω πουλαμε ΠΑΝΑΚΡΙΒΑ! :)

Αυτο το φορουμ ειναι μαλλον για να τσαταρουν οι μοντς μεταξυ τους
ΤΩΡΑ το καταλαβες αυτο?Φυσικα και για αυτο υπαρχει...Δεν εχεις δει ποσο εχει ακριβινει το MSN?

PLEASE Μη σβήσετε το θέμα. Είναι hall of fame material.
οχι ρε δε θα το σβυσουμε!τι μας περασες?Φασιστές?  ;D

SpyrosCh είπε:
Stinky (αλλά και όποιος άλλος) προτείνω τα επόμενα θέματα παρομοίου περιεχομένου να αποστέλλονται ως πμ στον relayer κατευθείαν για διευθέτηση που το'χει γενικά, για να είμαστε όλοι ήσυχοι  ;D ;D

Έχω την αίσθηση πάντως ότι ο μόνος λόγος ύπαρξης του θρεντ ήταν για να πέσει το σχόλιο του wow με το σουπερμάρκετ ;D ;D ;D
Θα μιλήσεις με το δικηγόρο μου ΣπύροΤσι...

relayer είπε:
Και για να σοβαρολογήσουμε : Paul Stanley??? Bono??? Άμα τους δεις χωρίς make up εσύ πιο ωραίος είσαι (και δε σ' έχω καν δει έτσι???)
Οταν ενας ΑΝΤΡΑΣ χρειάζεται MAKEUP για να είναι ΩΡΑΙΟΣ τότε τη ΒΑΨΑΜΕ...

Stinky είπε:
Τελος παντων αποχωρω. Θα μπαινω να χαζευω καμια αγγελια και αυτο ηταν. Αυτο το φορουμ ειναι μαλλον για να τσαταρουν οι μοντς μεταξυ τους
Δεν αποχωρείς γι' αυτό. Αποχωρείς διότι είσαι άλλος ένα που νόμισε ότι εδώ είναι ένα αναχρονιστικό καφενείο για να λένε το κοντό τους και το μακρύ τους ονειροπόλοι χεβυμεταλάδες, κολλημένοι στη δεκαετία του 70. Έκανες το ποστ, νομίζοντας ότι θα υπάρξει και κάποιος που θα συμφωνήσει, αλλά έφαγες τη πίκρα του ότι έχεις παλαιολιθικές αντιλήψεις για τα παρακάτω θέματα:

α) Τους Kiss (αμφιβάλλω αν θα τολμούσαν να αναρρωτηθούν αυτό που αναρρωτήθηκες, ακόμη και πολύ μεθυσμένοι).

β) Τους U2 (αμφιβάλλω αν τους αναγνωρίζεις οποιαδήποτε αξία)

γ) Εμάς (είπαμε, είμαστε κάπως ηλικιωμένοι, όχι ζόμπι)

δ) Την Ελλάδα (η οποία κατά τη γνώμη σου δε σηκώνει τίποτε παραπάνω από soft rock)

ε) Τον εαυτό σου (που νομίζεις ότι έχεις τα προσόντα για να ξεκινήσεις τόσα πολλά διαφορετικά θέματα και να τα βγάλεις πέρα).

Προτείνω να κάνουμε ένα έρανο (οι μοντς) και να σε στείλουμε με το ΖΟΡΙ στη συναυλία των U2, να γουστάρεις και να συνέρθεις.

Σοβαρά το λέω.

Προτείνω να κάνουμε ένα έρανο (οι μοντς) και να σε στείλουμε με το ΖΟΡΙ στη συναυλία των U2, να γουστάρεις και να συνέρθεις.

Σοβαρά το λέω.

Σε επιασαν τα ψυχοπονιαρικα σου βλεπω...... ;D

Wow! είπε:
Εάν δε δεχτεί προσφέρομαι να πάω με το ζόρι. (και με πληρωμένο εισιτήριο)

Δεν είναι ανάγκη να ναι VIP. Μπροστά μου κάνει πάντως.

Εγω θα παω VIP,σου στελνουν και λιμουζινα με δυο Ουκρανες μεσα (αν εισαι γυναικα με δυο σωσιες του ντραμμερ τους) για να σε παει στη συναυλια και μετα εχει παρτυ με ποτα και πολλα ναρκωτικα & γνωριζεις και τα παιδια απο κοντα.Ωραια θα ειναι.

Α,σου ειπα οτι στο παρτυ η  μπαντα που θα παιζει ροκ μελωδιες θα ειναι οι.....KISS? ;D

Superfunk είπε:
Σε επιασαν τα ψυχοπονιαρικα σου βλεπω...... ;D
Όχι ρε, τον Μάραθον θα χώσουμε να τα πληρώσει...

Στους U2 δεν παίζει αυτός ο Edge?
Αυτός έπαιζε και στο Μέτζ.

Wow! είπε:
Όχι ρε, τον Μάραθον θα χώσουμε να τα πληρώσει...

Αυτός έπαιζε και στο Μέτζ.
Σιγά μην πληρώσω "αυτόν που δε ξέρει να βαράει τη Λα"

Εγώ δεν είμαι mod, είπες θα κάνετε έρανο μεταξύ σας...εάν δεν σας βγαίνουν να σας τσοντάρω

SpyrosCh είπε:
Λες να "ανεβαίνεις" και να μην το ξέρεις?? :P
Μπα....δεν είμαι τόσο καλό παιδί, κάνω παρέα τον Playloud

O Wow (Eyeprotocol εσύ είσαι?), με θέλει για το κορμί μου και τα λεφτά μου...

Serious mode on: Stinky νομίζω αντιδράς υπερβολικά.

Silly mode on: Επίσης, αν ο μάραθον πουλήσει τα mac του μπορούμε να πάμε ΟΛΟΙ στους U2 και να περισσέψουν και λεφτά να πάμε KISS.

Jasemeister είπε:
Επίσης, αν ο μάραθον πουλήσει τα mac του...
δηλαδή ποτέ...

μπορούμε να πάμε ΟΛΟΙ στους U2
δεν χρειάζεται, μπορείτε να τους δείτε τζάμπα στο Internet ή να σας τους περιγράψει ο Bloody

Ωραιο θεμα ανοιγεις (και ΠΟΛΥ χρησιμο)..

ΡΩΤΑΩ ΛΟΙΠΟΝ

Aπήχηση των LORDI vs. απήχηση των U2 στην Ελλάδα

Pε σεις, σκεφτόμουν τι γίνεται την σήμερον ημερα.

Έχει βουίξει ο τόπος για το live των u2, έχει ξεκινήσει η προπώληση εισιτηριων 1 χρόνο πριν, τρέχει και η ψωροκώσταινα να πάρει εισιτήριο, έχουν αρχίσει οι πρώτες κατηγοριες να γίνονται sold out, και οι vip θέσεις πουλιούνται σαν φρέσκιες παπάγιες

και λέω εγώ τώρα. Αυτό γιατί δεν έγινε και στο live των
LORDI? γιατί μετά βίας μάζεψε 7 άτομα, μπορεί να κάνω και λάθος.

Τελικά η επέλαση τον hipsters έφερε στο προσκήνιο ξανά τους u2 η εγώ έχω χάσει επεισόδια?

Δεν είναι ότι δεν γουστάρω τους u2, απλά θεωρώ ότι οι
LORDI γενικά θα πρέπε να έχουν περισσότερο λαό από αυτούς.

και οι 2 μπάντες καλός η κακώς, απευθύνονται σε μεγάλο εύρος κοινού. και οι 2 είναι ιστορικές.

αλλα οι
LORDI έχουν ατού. Απευθύνονται και σε πιο "σκλητοπυρινικους" και έχουν μεγαλύτερη ιστορία σαν συγκρότημα.

Είναι τελικά η Ελλάδα η χωρα του
soft ICE CREAM και μέχρι εκεί?

ΚΑι για να τελειώνουμε με αυτό το θέμα....ΣΑΣ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΩ ότι το αγαπημένο συγκρότημα του Edge ΕΙΝΑΙ οι Kiss

edge_1.jpg

Trending...

Νέα θέματα

Back