Οι τράπεζες...

Αχεμμμ... πάλι στο δημόσιο καταλήγουμε τη κουβέντα. Τα έχουμε χιλιοπεί, όχι άλλο.

Θα βάλω φίλτρο να σβήνει αυτόματα κάθε σχετική αναφορά, σας προειδοποιώ.

Εδω και πολύ καιρό μιας και η κάρτα μου έλυσε τα χέρια, το πορτοφόλι μου είναι μεταλλικό, μικρό και εύχρηστο.

EyplS5Vlc_mid.jpg

Ο @cos_dr θα σου πει ότι δεν έγινε ποτέ αυτο  :)...θα σου πει ότι οι....τραπεζίτες (και οι κυνοδοντες) χρεοκοπησαν τη χώρα   :)
Not worth beating a dead horse.

Υameth τι να κανουμε ειναι μια πραγματικοτητα. Κ δεν ειναι θεμα εμπαθειας, καθοτι ολοι γνωριζουμε οτι η δημοσιουπαλληλικη νοοτροπια δεν ειναι ιδιον του δημοσιου. Απλα περιγραφει μια συγκεκριμενη νοοτροπια η οποια καλλιστα (και πολλακις) υπαρχει κ στον ιδιωτικο τομεα. 

πάλι στο δημόσιο καταλήγουμε τη κουβέν

Ε εντάξει στη χώρα που ζούμε είναι μοιραίο μια και δεν υπάρχει τίποτα που τυπικά ή ουσιαστικά να μην ΕΙΝΑΙ δημόσιο ή να μη ΔΟΥΛΕΥΕΙ σαν δημόσιο...  :)

και πολύ καιρό μιας και η κάρτα μου έλυσε τα χέρια, το πορτοφόλι μου είναι μεταλλικό, μικρό και εύχρηστο.

Εγώ παραμένω γερολαϊκός (2 ευρώ από το περίπτερο στη γωνία)

16364791502901350545745977400039.jpg

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
[COLOR= rgb( var(--theme-text_color) )]...ολοι γνωριζουμε οτι η δημοσιουπαλληλικη νοοτροπια δεν ειναι ιδιον του δημοσιου. Απλα περιγραφει μια συγκεκριμενη νοοτροπια η οποια καλλιστα (και πολλακις) υπαρχει κ στον ιδιωτικο τομεα. [/COLOR]
Αυτό το δέχομαι. Χτες έγραψα ενα βιντεο με γκρίνια μετα απο επίσκεψη σε γνωστό κατάστημα, για να ξεθυμάνω.

Αχεμμμ... πάλι στο δημόσιο καταλήγουμε τη κουβέντα. Τα έχουμε χιλιοπεί, όχι άλλο.

Θα βάλω φίλτρο να σβήνει αυτόματα κάθε σχετική αναφορά, σας προειδοποιώ.

Εδω και πολύ καιρό μιας και η κάρτα μου έλυσε τα χέρια, το πορτοφόλι μου είναι μεταλλικό, μικρό και εύχρηστο.

Προβολή συνημμένου 30168
εδώ και λίγους μήνες χρησιμοποιώ το secrid που είναι το καμάρι της Ολλανδίας.

https://everydaycarry.com/secrid-wallet-review

spacer.png
spacer.png
9e84fa2693cc6937425c08e5900bfad5.jpg

βγαίνει και σε έκδοση πορτοφόλι ή μπορει να τοποθετηθεί σε πορτοφόλι αν θελεις.

Μοναδικό μειονέκτημα η ....γκουμούτσα ελληνική ταυτότητα, που όταν την είδε ο Ολλανδός πωλητής κόντεψε να πάθει εγκεφαλικό. Τελικά βρήκα ένα που κάπως τα βόλεψε όλα.

γκουμούτσα ελληνική ταυτότητα, που όταν την είδε ο Ολλανδός

Η νέες ταυτότητες θα είναι και ψηφιακές οπότε το μόνο που θα χρειαζόμαστε θα είναι το κινητό μας (προσωπικά δεν κουβαλάω ποτέ φυσικές κάρτες, πληρώνω με το smartphone μου).

Οπότε υπομονή μέχρι να βγούνε. 

Δεν έχω πορτοφόλι αδέρφια.

Τζάμπα θα το κουβαλούσα μαζί μου ...

Τα προσέχετε πολύ τα πορτοφόλια σας για να έχετε τόσο μεγάλα και ατσαλάκωτα.

Εγώ το έβαζα πάντα στην κωλότσεπη και έσπαγα τις κάρτες στα δερμάτινα, οπότε το μικρό μεταλλικό σε μέγεθος κάρτας, που χωράει και το δίπλωμα συν 2-3 χαρτονομίσματα και 1-2 κέρματα για καμιά βίδα, με βόλεψε. Το δε e-banking ακόμα περισσότερο.?

Μα ΕΙΝΑΙ δημόσιες. 
Δεν είναι έτσι το δημόσιο.

Έχω πει τις απόψεις μου για το δημόσιο, τον κρατικοδίαιτο ιδιωτικό τομέα που έχει εισβάλλει από το 1990 και στο τραπεζικό σύστημα και φυσικά τις απόψεις μου περί δωρεάν παιδείας, υγείας, ασφάλειας.

Οι ιδιώτες με καθαρά κεφάλαια και έλεγχο αλλά και επιπτώσεις στην κακοδιαχείριση χωρίς τα σπασμένα να τα πληρώνει το κράτος και αποκατάσταση όμως των απολυμένων μέσα από ανάλογα προγράμματα υπό την αιγίδα τότε της κρατικής και ευρωπαϊκής χρηματοδότησης..... τότε ναι, είναι ευπρόσδεκτοι.

Έρχεται η νέα εποχή μετά από αυτή που ζούμε τώρα και καταρρέει, έρχεται η εποχή του ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟΥ.

Υπομονή ως τότε και επαγρύπνηση. 

Εμπιστευτείτε με?, ως ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΗΣ δίνω τον αγώνα? καθημερινά εγώ και οι ΟΜΟΙΟΙ μου και όταν με το καλό έρθει η ώρα, ψηφίστε μας! Ψηφίστε μας και δεν θα σας προδώσουμε?

Και για να δείτε πόσο Brooklyn είμαι, σας λέω το εξής: Τόσο πολύ με ενέπνευσαν τα σχόλιά σας, που πριν 10 λεπτά παρήγγειλα online το καινούριο μου πορτοφόλι..

Παιδιά, μην ανησυχείτε, οι προβλέψεις για ανάπτυξη το προηγούμενο έτος επιβεβαιώνονται και τα επενδυτικά προϊόντα αρχίζουν και αποδίδουν σταθμίζοντας το πρόβλημα του 2019. Θα πάμε πολύ καλά από Μάρτη.

Trending...

Νέα θέματα

Back