- Λύσεις
- 1
- Πόντοι
- 3,578
Not worth beating a dead horse.Ο @cos_dr θα σου πει ότι δεν έγινε ποτέ αυτο ...θα σου πει ότι οι....τραπεζίτες (και οι κυνοδοντες) χρεοκοπησαν τη χώρα
πάλι στο δημόσιο καταλήγουμε τη κουβέν
και πολύ καιρό μιας και η κάρτα μου έλυσε τα χέρια, το πορτοφόλι μου είναι μεταλλικό, μικρό και εύχρηστο.
Αυτό το δέχομαι. Χτες έγραψα ενα βιντεο με γκρίνια μετα απο επίσκεψη σε γνωστό κατάστημα, για να ξεθυμάνω.[COLOR= rgb( var(--theme-text_color) )]...ολοι γνωριζουμε οτι η δημοσιουπαλληλικη νοοτροπια δεν ειναι ιδιον του δημοσιου. Απλα περιγραφει μια συγκεκριμενη νοοτροπια η οποια καλλιστα (και πολλακις) υπαρχει κ στον ιδιωτικο τομεα. [/COLOR]
εδώ και λίγους μήνες χρησιμοποιώ το secrid που είναι το καμάρι της Ολλανδίας.Αχεμμμ... πάλι στο δημόσιο καταλήγουμε τη κουβέντα. Τα έχουμε χιλιοπεί, όχι άλλο.
Θα βάλω φίλτρο να σβήνει αυτόματα κάθε σχετική αναφορά, σας προειδοποιώ.
Εδω και πολύ καιρό μιας και η κάρτα μου έλυσε τα χέρια, το πορτοφόλι μου είναι μεταλλικό, μικρό και εύχρηστο.
Προβολή συνημμένου 30168
γκουμούτσα ελληνική ταυτότητα, που όταν την είδε ο Ολλανδός
?Οπότε υπομονή μέχρι να βγούνε.
που χωράει 2-3 χαρτονομίσματα και 1-2 κέρματα ...
κι εγώ αυτό έχω , είναι υπέροχο και βολικότατοεδώ και λίγους μήνες χρησιμοποιώ το secrid που είναι το καμάρι της Ολλανδίας.
https://everydaycarry.com/secrid-wallet-review
Λεφτάς λοιπόν και μάστορας...?Ιδού ο πραγματικός μπρούκλης κύριοι ....
που χωράει και το δίπλωμα συν 2-3 χαρτονομίσματα και 1-2 κέρματα για καμιά βίδα,
Δεν είναι έτσι το δημόσιο.Μα ΕΙΝΑΙ δημόσιες.