- Πόντοι
- 2,368
Πάλι δεν το βρίσκω αυτό που λες. Το 30% των δαπανών πρέπει να καλύπτουν οι κάρτες για όλους.
Αχ βρε Γιαννη μου....
Θα στο κανω λιανα λοιπον...
Πες οτι ενας μισθωτος βγαζει και δηλωνει 80.000 ευρω/ετος (μικτα) .
Ο νομος λεει οτι πρεπει να ξοδεψει με καρτα 80.000 Χ 30% = 24.000 .
ΚΑΘΑΡΑ λαμβανει μετα τη φορολογηση περιπου 45.000 ευρω.
Αρα πρεπει να ξοδεψει το 55% του εισοδηματος του αλλιως θα πληρωσει ΠΡΟΣΤΙΜΟ επιπλεον φορο (με την κλιμακα που αναφερει η διαταξη που σου παρεθεσα παραπανω) για τα λεφτα που...ΔΕΝ ξοδεψε...
Αν σκεφτεις οτι στις δαπανες που ΠΡΕΠΕΙ να κανει με καρτα (ή ηλεκτρονικα) ΔΕΝ περιλαμβανεται το... 50% των δαπανων που κανει ενας ανθρωπος το χρονο
https://www.alpha.gr/el/idiotes/support-center/e-banking/enimerosi-kai-proionta/eksairesi-sunallagon-gia-xtisimo-aforologitou
καταλαβαινεις οτι πρεπει να ΞΟΔΕΨΕΙ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ και να μην αποταμιευσει ενα πολυ σημαντικο ποσο σε ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ , εχω γνωστο μου που ειναι εργενης ,μενει σε δικο του σπιτι και βγαζει τοσα και πραγματικα.....δεν ξερει που να ξοδεψει 25.000 το χρονο αφου ουτε ταξιδια κανει ,ουτε διακοπες ουτε πολυτρωει εξω.....
Θα μου πεις αυτο αφορα μονο 200-300 χιλιαδες Ελληνες μισθωτους με "υψηλα" εισοδηματα που δεν φοροκλεβουν αλλα δεν ειναι τρομακτικη αδικια?
Ασε που το να κανω με το ζορι τον ΕΦΟΡΙΑΚΟ γιατι οι εφοριακοι ειναι ανικανοι να εργαστουν ειναι...καπως ετσι δεν ειναι?
Το 30% των δαπανών πρέπει να καλύπτουν οι κάρτες για όλους.
των ΕΣΟΔΩΝ (του ακαθαριστου μισθου τους δηλ.) οχι των δαπανων, για τους μισθωτους.
Τελευταία επεξεργασία από moderator: