- Πόντοι
- 4,208
εχει ο αλλος ΔΕΞΑΜΕΝΗ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ
Για το συντριβάνι μιλάς?
Έχω ένα μικρό ... ολυμπιακών διαστάσεων.
Έχει και δελφίνια μέσα.
Τελευταία επεξεργασία από moderator:
εχει ο αλλος ΔΕΞΑΜΕΝΗ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ
Και ευτυχώς δηλαδή που ο περιπτεράς μου έχει βάλει POS
Για το συντριβάνι μιλάς?
Έχω ένα μικρό ... ολυμπιακών διαστάσεων.
Έχει και δελφίνια μέσα.
ΔΕΛΦΙΝΙΑ?
δηλαδη..ΘΑΛΑΣΣΑ...
δηλαδη ΠΛΟΙΑ
δηλαδη ΕΙΣΑΙ ΕΦΟΠΛΙΣΤΗΣ ΚΑΙ ΠΙΝΕΙΣΤΟΕΜΑΤΟΥΛΑΓΟΥΜΕΤΟΜΠΟΥΡΙΤΗΣΣΟΜΠΑΣ
Του έχω κάνει συμφωνία. Τα τσιγάρα μόνο με κάρτα.Παίρνε κι ένα νεράκι μετρητοίς, να του τονώνεις λίγο την ψυχολογία του μαυρίλα.
Με κάρτα το είχες πλερώσει ασούμε?
Ε, τότε όντως την μάμησες ....
πάντως για να ξαναγυρίσουμε στο θέμα μας, έτσι απο περιέργεια θα πάω το απόγευμα να δω αν λειτουργεί η κάρτα της εθνικής που χρησιμοποίησα να φορτίσω την ρεβολουτ ή την μπλόκαραν πάλι....
Δεν είναι μεγάλα παραδόξως. 2.5 ευρώ για ποσό έως 1000. Αλλά ρε συ 1 ευρώ για 20ρικο λογαριασμό η ΔΕΗ?στελνε εμβασμα για να δεις χαϊρι.
(βεβαια και η...Revolut στελνει στοιχεια στην ΑΑΔΕ.....δεν γλυτωνεις με τιΠτα )
Βρεττανος ειναι...απλα μετα το Brexit εστειλε τους μη Βρεττανους πελατες στην ΛιθουανίαΓι αυτό τους τα παίρνει ο Λιθουανός.
Αλλά σε λίγο ακούω θα την πιάσει ο Βαρδής...
Αλλά ρε συ 1 ευρώ για 20ρικο λογαριασμό η ΔΕΗ?
Είσαι ωραίος και μετράς!Του έχω κάνει συμφωνία. Τα τσιγάρα μόνο με κάρτα.
Όλα τα υπόλοιπα (σοκολάτες, τσιπς, αναψυκτικά, μπύρες) μόνο μετρητά.
Θα τις κάνω ΔΗΜΟΣΙΕΣ
για μια προσθηκη ανηλικου τεκνου σε λογσμο 3 ωρες
Εμ δεν προσκομισες τα 165,76 δικαιολογητικα που ζητανε. Τι σοι τεχνογνωσια εχεις αποκτησει με 30 χρονια επαφης με το δημοσιο; Ανεπιδεκτος μαθησεως εισαι.Μα ΕΙΝΑΙ δημόσιες.
Εγώ απλά δεν τα κατάφερα σε 3 τράπεζες ,μόνο σε μια (Eurobank που σίγουρα είναι η χειρότερη ολων) τα κατάφερα, μετά από 2 ημέρες.
Αλλα πες οκ νταξει καηκανε στο ζουμι τους με τα νταραβερια που ειχαν με το κρατος που χρεωκοπησε στις προηγουμενες δεκαετιες και πηρε και αυτες στο λαιμο του
Εμ δεν προσκομισες τα 165,76 δικαιολογητικα που ζητανε. Τι σοι τεχνογνωσια εχεις αποκτησει με 30 χρονια επαφης με το δημοσιο; Ανεπιδεκτος μαθησεως εισαι.