Γκρινια για τις μεταφορικες

Εγώ παιδιά πάντως καλώς ή κακώς, όσες φορές έχω παραλάβει (γιατί δεν έχω στείλει ποτέ) κάτι από ΕΛΤΑ ποτέ δεν είχα πρόβλημα, αφού τους έλεγα τι ώρες μπορώ και ερχόντουσαν εκείνη την ώρα... Με ιδιωτική 2-3 φορές που είχα παραλάβει έτρεχα πάντα στον κηφισό ή στην βουλιαγμένη για να παραλάβω το πακέτο!!!!

ΕΥΤΥΧΩς ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΑ ΕΛΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΚΑΙ ΚΑΝΩ ΤΑ ΙΔΙΑ ΜΕ ΤΟ ΜΙΣΟ ΚΟΣΤΟΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΜΙΣΟ ΧΡΟΝΟ.
+1000

Ποτε μου δεν ειχα προβλημα με τα ΕΛΤΑ & τις ΤΑΧΥΜΕΤΑΦΟΡΕΣ και ψωνιζω τα ΠΑΝΤΑ απο το ιντερνετ,βεβαια μερικες φορες ειχα προβλημα με τους ΜΑΚΡΥΧΕΡΙΔΕΣ γειτονες μου (κατι που θα πρεπει να κοιταξουν και οσοι εχουν προβληματα γιατι συνηθως εκει ειναι το προβλημα)

Οι ιδιωτικες μεταφορικες στην Ελλαδα ειναι απλα της πλακας....

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Εγώ πιστεύω οτι είναι θέμα συνείδησης του εκάστοτε υπαλλήλου και όχι του προτοκόλλου λειτουργίας των ΕΛΤΑ.

Δεν είχα ποτέ πρόβλημα στην παραλαβή δεμάτων μέσω ΕΛΤΑ, ακόμη και με δέματα εξωτερικού, μάλιστα απο "Θωμά" 33Kgr δέμα (ενισχυτής) ήρθε σε 5 εργάσιμες (παραγγελία Τετάρτη, παραλαβή την επόμενη Τρίτη) και με πήραν και τηλέφωνο να ρωτήσουν τι ώρα θα είμαι σπίτι.

Και φυσικά μιλάω σε αντίθεση με διεθνής ταχυμεταφορικές που με ταλαιπώρησαν ουκ ολίγες φορές, ακόμα και για DVD δισκάκια!!!

Superfunk είπε:
Ποτε μου δεν ειχα προβλημα με τα ΕΛΤΑ & τις ΤΑΧΥΜΕΤΑΦΟΡΕΣ...βεβαια μερικες φορες ειχα προβλημα με τους ΜΑΚΡΥΧΕΡΙΔΕΣ γειτονες μου
+1

Η αλήθεια είναι ότι κι εμένα οι εταιρίες κούριερ (προφανώς σε αυτές αναφερόμαστε) με έχουν απογοητεύσει τόσο σε επίπεδο υπηρεσιών όσο και τιμολογιακής πολιτικής.

Είχα βέβαια την τύχη να βρω μια μεταφορική για τις περιπτώσεις που θέλω να στείλω πολλά/ογκώδη πράγματα που είναι πολύ φθηνή (rack synth από Αθήνα στην Καβάλα με 5 ευρώ), γρήγορη και δεν έχει γίνει ποτέ στραβή τύπου κάτι να χαθεί στην πορεία ή να φτάσει διαλυμένο.

Για τις άλλες περιπτώσεις, μόνο ΕΛΤΑ πλέον. Καμία διαφορά στην ταχύτητα παράδοσης, έχεις και δυνατότητα tracking αν το στείλεις με Πόρτα-Πόρτα ή συστημένο και σαφώς είναι φτηνότερα.

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα