Οι τράπεζες...

Τα μεζέα μας πήραμε κι εμείς που είχαμε ασφαλιστεί σε ιδιωτικές (λέγε με interamerican...) με ομόλογα του Ελληνικού δημοσίου με ρήτρα ECU...  

Καλά εσείς ψωνίσατε από σβέρκο..υπάρχουν και χειρότερα όμως (ΑΣΠΙΣ ΠΡΟΝΟΙΑ στην οποία είχα συνταξιοδοτικο πρόγραμμα...)

Καλά εσείς ψωνίσατε από σβέρκο..υπάρχουν και χειρότερα όμως (ΑΣΠΙΣ ΠΡΟΝΟΙΑ στην οποία είχα συνταξιοδοτικο πρόγραμμα...)
Στο πρόγραμμα μου σύνταξη θα παίρνουν μόνο οι ευάλωτοι. Όσοι έχουν περιουσιακά στοιχεία /πρώτη κατοικία δεν μπορούν να λαμβάνουν ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ. Και αν έχουν ιδιωτική ασφάλιση θα τη συνδέσω με δημόσιονομικα στοιχεία και τον χρόνο που είναι να τα πάρεις τα ιδιωτικά θα τα κουρευω ποσοστιαία αντίστοιχα. 

Θα κάνω καινοτομίες. 

Τίποτα παιδιά, μόνο αν επιστρέψουμε στην ανταλλαγή προϊόντων και υπηρεσιών υπάρχει ελπίδα.

Να φύγουν απο τη μέση τα χαρτάκια με τους αριθμούς. Modern Utopia!

(και τώρα ας καθήσω αναπαυτικά στην καρέκλα μου, να υποδεχτώ τα μπινελίκια σας..)

Τίποτα παιδιά, μόνο αν επιστρέψουμε στην ανταλλαγή προϊόντων και υπηρεσιών υπάρχει ελπίδα.

(και τώρα ας καθήσω αναπαυτικά στην καρέκλα μου, να υποδεχτώ τα μπινελίκια σας..)
Να δώσουν οι πλούσιοι στους φτωχούς το 10% του πλούτου τους. Θα λυθεί το πρόβλημα και οι πλούσιοι θα παραμείνουν πλούσιοι. 

Αλλα δεν το κάνουν γιστι τους ερεθίζει η ιδέα της ΟΛΙΓΑΡΧΙΑΣ. ?

Τρία καφάσια ροδάκινα (γιαρμάδες για σας τους νότιους...) φτάνουν για το Roland V-synth σου...; ?

Θα επιδότησω τον καφέ και τις εσπρεσιερες. Να αλαφρωσω το πορτοφόλι του μεροκαματιαρη. Για τα μεγάλα εισοδήματα μόνο αυξήσεις σε βασικά καταναλωτικά προϊόντα. 

Γενναία επιδότηση θα έρθει στους gamers, τους μουσικούς, στον αθλητισμό. Γιατί αυτό θα δράσει ευεργετικά στη σωματική και ψυχική υγεία των πολιτών και έτσι θα φύγει βάρος από τα νοσοκομεία. 

Έχω σχέδιο, έχω όραμα, είμαι αποφασισμένος. 

Το πρόγραμμα μου χαρακτηρίζεται από δημιουργική ΣΑΦΉΝΕΙΑ και θα υλοποιηθεί από ένα ΕΚΛΕΚΤΌ ΕΠΙΤΕΛΕΊΟ. 

ΨΗΦΙΣΤΕ ΜΕ και θα φέρω την ευημερία, την εύρυθμη λειτουργία της κοινωνίας και ο ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟΣ θα επιστρέψει στις καρδιές των ανθρώπων. 

Μόνο καλύτερη ζωή σας περιμένει, χωρίς ρίσκο, εγγυημένο κέρδος με την εγγύηση cos_dr. 

Ψηφίστε με και δεν θα σας προδωσω. ??

Τρία καφάσια ροδάκινα (γιαρμάδες για σας τους νότιους...) φτάνουν για το Roland V-synth σου...; ?
Μα δεν έχω Roland V-Synth. Αλλά εύκολα θα έδινα ένα οικοπεδάκι 200 τ.μ. για να το αποκτήσω.. ούτε οικοπεδάκι έχω βέβαια, αλλά λέμε τώρα

Όταν θα πάει 100 ευρώ το ροδάκινο (ο γιαρμάς είναι άλλη ποικιλία) κάποιος θα σου στέλνει pm για ανταλλαγή.

Μα δεν έχω Roland V-Synth. Αλλά εύκολα θα έδινα ένα οικοπεδάκι 200 τ.μ. για να το αποκτήσω.. ούτε οικοπεδάκι έχω βέβαια, αλλά λέμε τώρα

Δεν το έγραψε για σένα.

Κάποιος έχει και V-Synth, και εξοχικό στο Κολωνάκι ασούμε.

Εγω εχω στη Τραπεζα 6000€ και βγαζω 410€ το μηνα

Πληρωνω τη ΔΕΗ μου καθε φορα ηλεκτρονικα μεσω του site της ΔΕΗ

Ποτε δεν ειχα προβλημα να δικαιολογησω χρηματα.

Γιατι;

Διοτι το Κρατος γνωριζει ακριβως τι βγαζω.

Ο νηματοθετης προφανως δηλωνει ετησιο εισοδημα κατω απο 500€ το χρονο. Ετσι, η παραμικρη ΔΕΗ μπορει να τον προδωσει.

Ετσι ομως, δημιουργει περιουσια και μπορει να κανει και πανάκριβες αγορες ακινητων στην Ολλανδια

Ενω εγω... μετραω πενταροδεκαρες για 5 μερες το χρονο στη Χαλκιδικη

Κι οταν στη Τραπεζα "ξενερωνει" που δεν του "βγηκε η δουλεια", κατηγορει τις Τραπεζες.

Γενικα κατηγορει αλλους για τη "κακοτυχια" του.

Ενω εγω, οπως κι ολοι οι μισθωτοι και συνταξιουχοι που ειμαστε υποχρεωτικα "διαφανοι" στα εισοδηματα μας, πληρωνουμε τους φορους που δεν πληρωνει αυτος και οι Ελευθεροι Επαγγελματιες μπας και ισορροπησει το Δημοσιο.

Ωστε να αγορασει ακινητο στην Ολλανδια

Μόνο να φανταστούμε μπορούμε πόσα έκλεψε και κλέβει στις πλάτες μας από το Δημόσιο για να τρέμει να πληρώσει ακόμη και τη ΔΕΗ!...

Και... γκρινιαζει για τις Τραπεζες!

Γενικα, γκρινιαζουν κι απο πανω!

Στο εναρκτηριο post του νηματος περιγραφεται ακριβως ό,τι παει στραβα στη χωρα.

Trending...

Νέα θέματα

Back