- Πόντοι
- 4,208
Δεν έχεις διαβάσει το πρόγραμμά μου περί δημοσίων επενδύσεων?
Όχι.
Λέει για crypto?
Δεν έχεις διαβάσει το πρόγραμμά μου περί δημοσίων επενδύσεων?
Τα μεζέα μας πήραμε κι εμείς που είχαμε ασφαλιστεί σε ιδιωτικές (λέγε με interamerican...) με ομόλογα του Ελληνικού δημοσίου με ρήτρα ECU...
καθήστε στην ουρά κύριος...Καλά εσείς ψωνίσατε από σβέρκο..υπάρχουν και χειρότερα όμως (ΑΣΠΙΣ ΠΡΟΝΟΙΑ στην οποία είχα συνταξιοδοτικο πρόγραμμα...)
Στο πρόγραμμα μου σύνταξη θα παίρνουν μόνο οι ευάλωτοι. Όσοι έχουν περιουσιακά στοιχεία /πρώτη κατοικία δεν μπορούν να λαμβάνουν ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ. Και αν έχουν ιδιωτική ασφάλιση θα τη συνδέσω με δημόσιονομικα στοιχεία και τον χρόνο που είναι να τα πάρεις τα ιδιωτικά θα τα κουρευω ποσοστιαία αντίστοιχα.Καλά εσείς ψωνίσατε από σβέρκο..υπάρχουν και χειρότερα όμως (ΑΣΠΙΣ ΠΡΟΝΟΙΑ στην οποία είχα συνταξιοδοτικο πρόγραμμα...)
Να δώσουν οι πλούσιοι στους φτωχούς το 10% του πλούτου τους. Θα λυθεί το πρόβλημα και οι πλούσιοι θα παραμείνουν πλούσιοι.Τίποτα παιδιά, μόνο αν επιστρέψουμε στην ανταλλαγή προϊόντων και υπηρεσιών υπάρχει ελπίδα.
Να φύγουν απο τη μέση τα χαρτάκια με τους αριθμούς. Modern Utopia!
(και τώρα ας καθήσω αναπαυτικά στην καρέκλα μου, να υποδεχτώ τα μπινελίκια σας..)
Τρία καφάσια ροδάκινα (γιαρμάδες για σας τους νότιους...) φτάνουν για το Roland V-synth σου...; ?Τίποτα παιδιά, μόνο αν επιστρέψουμε στην ανταλλαγή προϊόντων και υπηρεσιών υπάρχει ελπίδα.
Να φύγουν απο τη μέση τα χαρτάκια με τους αριθμούς. Modern Utopia!
Αν σταματήσουν κάποιοι απλά να τα πουλάνε, θα είναι μια αρχή.Να φύγουν απο τη μέση τα χαρτάκια με τους αριθμούς. Modern Utopia!
Ναι αλλά σε κέρδισε και ανέβηκε ποιοτικά η τηλεόραση.....??Απο την αποχώρηση μου και μετά κατέρρευσε το banking στην Ελλάδα....![]()
Μα δεν έχω Roland V-Synth. Αλλά εύκολα θα έδινα ένα οικοπεδάκι 200 τ.μ. για να το αποκτήσω.. ούτε οικοπεδάκι έχω βέβαια, αλλά λέμε τώραΤρία καφάσια ροδάκινα (γιαρμάδες για σας τους νότιους...) φτάνουν για το Roland V-synth σου...; ?
Τρία καφάσια ροδάκινα (γιαρμάδες για σας τους νότιους...) φτάνουν για το Roland V-synth σου...; ?
Μα δεν έχω Roland V-Synth. Αλλά εύκολα θα έδινα ένα οικοπεδάκι 200 τ.μ. για να το αποκτήσω.. ούτε οικοπεδάκι έχω βέβαια, αλλά λέμε τώρα