Εδώ είπες μεγάλη αλήθεια. Η μουσική βιομηχανία βρίθει από τέτοιες περιπτώσεις «αποκαθήλωσης ειδώλων».trolley είπε:Πιστεύω το εξής απλό πράγμα: ότι στο χώρο της ποπ και του ροκ είσαι μόνο τόσο καλός όσο το τελευταίο σου πόνημα, και όταν λέω το τελευταίο εννοώ το έσχατο.
Ασφαλώς όχι, αλλά νομίζω ότι έχουμε την εξής απαίτηση: να μην ξεφτίζει η μαγεία που περιβάλλει το έργο τους. Ένας ταχυδακτυλουργός που επιμένει να κάνει το ίδιο-και το ίδιο-και το ίδιο κόλπο συνέχεια, σύντομα θα αποκαλυφθεί ως τσαρλατάνος.Terry RoscoeBeck5 είπε:Βέβαια δεν έχουμε απαίτηση να γράφουν αιωνίως αριστουργήματα.
Αυτό θα ήταν το ιδεώδες- τουλάχιστον από την πλευρά μας ως ακροατές/ αποδέκτες του έργου τους. Αλλά και αυτοί κάπως πρέπει να βιοποριστούν...trolley είπε:Ασφαλώς όχι, αλλά νομίζω ότι έχουμε την εξής απαίτηση: να μην ξεφτίζει η μαγεία που περιβάλλει το έργο τους. Ένας ταχυδακτυλουργός που επιμένει να κάνει το ίδιο-και το ίδιο-και το ίδιο κόλπο συνέχεια, σύντομα θα αποκαλυφθεί ως τσαρλατάνος.
Εχουμε την απαιτηση ομως να βγαζουν τουλαχιστον αξιοπρεπη αλμπουμς, αλλιως να πανε σπιτι τους. Στην περιπτωση των DP εχουμε κατι πολυ παραπανω απο αξιοπρεπη αλμπουμς.Terry RoscoeBeck5 είπε:Βέβαια δεν έχουμε απαίτηση να γράφουν αιωνίως αριστουργήματα.
[flash=200,200]Waterfall-K είπε:Πηγαν ολοι για υπνο. Ωραια. Ας ακουσουμε μερικα πχιοτικα κομματια.
Stoner Jackass είπε:Αν και δεν είναι τα ίδια για να τα συγκρίνουμε οι stones δεν έχουν ούτε love child,ούτε never before,ούτε space trucking,ούτε strange kind of woman, ούτε ούτε ούτε 8) ...οι άνθρωποι έχουν άπειρα αξιομνημόνευτα rock anthems.
ούτε Sympathy For the Devil, ούτε Start Me Up, ούτε One Hit To The Body, ούτε Harlem Shuffle (oκ, αυτό είναι διασκευή...), ούτε Gimmie Shelter, ούτε Street Fighting Man, ούτε Hot Stuff, ούτε Wild Horsies, ούτε Ηοnky Tonk Women, ούτε Angie, ούτε Jumping Jack Flash, ούτε Midnight Rambler, ούτε Let It Loose, ούτε Tumbling Dice, ούτε Doo Doo Doo Doo, ούτε Crazy Mama, ούτε Miss You, ούτε Love is Strong, ούτε Saint Of Melgbesios είπε:και οι Purple δεν έχουν ούτε sister morphine , ούτε paint in black ουτε under my thumb ,ουτε brown sugar , ούτε ,ούτε ..όπως λες
.....και όχι το τελευταίο έσχατο cut the craptrolley είπε:Τους Clash θα τους θυμόμαστε σαν εκείνους που έβγαλαν το Combat Rock.
βρε τι να λέμε μόνο που γράψανε το sister morphin φτάνει , το χούμε πει ,προσωπικά σε thread δικό μου είπα, αν σας ρωτούσε ένα μικρό παιδί τι είναι το rock n roll , η απάντηση κατ εμε είναι : οι rolling stonesdvat είπε:και πολλά πολλά άλλα....
Ηρέμησε μάστορα... οι υποθετικές απαντήσεις που θα έδινες, σε υποθετικά ερωτήματα που δεν θα σου κάνει κανείς (και σίγουρα κανένας πιτσιρικάς), δεν είναι λόγος για να τρελαίνεσαι... Οι τύποι έχουν βγάλει πολύ σαβούρα, και πριν και μετά από τα "καλά" άλμπουμ τους.lgbesios είπε:βρε τι να λέμε μόνο που γράψανε το sister morphin φτάνει , το χούμε πει ,προσωπικά σε thread δικό μου είπα, αν σας ρωτούσε ένα μικρό παιδί τι είναι το rock n roll , η απάντηση κατ εμε είναι : οι rolling stones
I stand corrected.Σημείωση
.....και όχι το τελευταίο έσχατο cut the crap![]()