Βρε waterfall είσαι άρρωστος ;D ;D
Λατρεύω purple και glover 8) !Σαν ανυπέρβλητο όριο,που αν δεν κάνω λάθος έτσι τους έχεις στο νου σου, δεν τους βάζω πάντως.Από τότε έχουν βγει άπειρες(
υπερβάλλω για να πείσω) μπαντάρες στο ύφος τους....απλά περάσαν ,όπως είπαν και άλλοι, οι εποχές που ήταν το επίκεντρο το χαρντ ρουάκ.
Σε live δεν έχω πάει καθότι είμαι μικούις ;D ...όταν τους χάζευα όμως ''ζωντάνα'' ρουφώντας φρέδο από το pc μου είδα σε αρκετά live (ειδικά στην συγχρονες μέρες) να είναι ολίγο αγγουράκια.
Εγώ ρε παιδί μου θέλω να αλωνίζει το stage η μπάντα με στραβωμένη μούρη η οποία πραγματικά να υποφέρει,ιδρωμένη μασχάλη,καντινιάρικη φωνή που να πρoκαλεί fatality και άφθονο λίκνισμα με την μαλλούρα να ανεμίζει 8) ..ναι δεν λέω μπορεί να αγνοώ αρκετά live dp που να γινόταν αυτό...
Γιατί εξάπτεσαι τόσο; ???...θα μου πεις πως θα έπρεπε να μου αρέσει μια ροκ μπάντα;
Την γνώμη μου είπα σε ένα χαλαρό από την φύση του θέμα.
Όσο για τα περί top 20 δεν συμφωνώ ότι είναι κριτήριο για να δούμε αν τσουλάει ένα είδος.Αν τα MME πλάσαραν black metal...οι naer mataron θα πουλούσαν ;D .
Η rihanna έχει πιο εύπεπτη μουσική και πιο ωραία οπίσθια από τον petrucci ;D οπότε θα αποφέρει περισσότερο κέρδος στο MTV ας πούμε.
Πάντα στο υπογραμμισμένο καταλήγουμε ως αιτία σήψης
Σε όλο το φάσμα της ροκ πάντως μια χαρά συναυλιάρες γίνονται.