The Rolling Stones - ‘Blue & Lonesome’,

Δεν μου πε τίποτα. Μα απολύτως.

Ο Ήζης τα πε καλά.

Μπλούζ του κιλού στον αυτόματο, γ@μάτη παραγωγή αλλά τα γατόνια στην απέναντι όχθη την έχουν για πρωινό (θεώρησα ντροπή που ακόμα και "get yer ya ya's ..." άκουσα εκεί μέσα) και ένα εμετικά κλισέ κι ανέμπνευστο βίντεο με την απαράδεχτη τη δρακουλίτσα.

Ναι, το χουν κερδίσει το δικαίωμα και στο φινάλε οι Stones είναι (που το μπλουζ δεν το χανε στο 100% αλλά .... ok), ΟΤΙ θέλουν κάνουν και μαγκιά τους αλλά πολλές φορές στη μουσική οι παύσεις μιλάνε καλύτερα από τις νότες. .............. λέω γω τώρα 8)

Όλα καλά, όμως... τι πρόβλημα έχετε με τη γκόμενα στο βίντεο; Λακαμάδες είσαστε;

Εδώ, ξεροστάλιαζαν κάποιοι με κάτι ξεπατωμένα που ξερογλυφιόσαντε πάνω στον ελληναρά κιθαρίστα με το μούσι, πριν κάποιες εβδομάδες (σόρυ αδερφέ, δεν συγκράτησα τ' ονομά σου)... η Κίρστεν σας φαίνεται λίγη;;;

Το γράφω, πρώτον διότι αν είστε λακαμάδες να μου το πείτε και δεύτερον (να και τα σοβαρά) αν βρε σας φαίνεται λίγη η Κίρστεν λογικό είναι να σας φαίνονται λίγοι και οι Stones.

:)

Να σου πω εγώ τη γνώμη μου.

Αν και δεν τοποθετήθηκα επ’ αυτής (της γυναικός), αλλά δεν τίθεται θέμα αν είναι καλή για κάποιον από εμάς.

Το θέμα είναι αν είναι καλή για το video clip…… των stones.

Και για να ξαναχρησιμοποιήσω το παράδειγμα των Duran Duran στο Girl Panic…..ναι μπροστά στις Naomi Campbell, Eva Herzigova, Cindy Crawford, Helena Christensen , Yasmin Le Bon  και καμία 500αριά άλλες μοδελες/ κομπάρσες….είναι λίγη (κυριολεκτικά)  ;D ;D ;D

LK είπε:
Να σου πω εγώ τη γνώμη μου.

Αν και δεν τοποθετήθηκα επ’ αυτής (της γυναικός), αλλά δεν τίθεται θέμα αν είναι καλή για κάποιον από εμάς.

Το θέμα είναι αν είναι καλή για το video clip…… των stones.

Και για να ξαναχρησιμοποιήσω το παράδειγμα των Duran Duran στο Girl Panic…..ναι μπροστά στις Naomi Campbell, Eva Herzigova, Cindy Crawford, Helena Christensen , Yasmin Le Bon  και καμία άλλες 500αριά μοδελες/ κομπάρσες….είναι λίγη (κυριολεκτικά)  ;D ;D ;D
Ναι, αλλά όλες αυτές που έγραψες είναι γριούλες πλέον.

Πάλι 1-0 υπερ των Stones.

trolley είπε:
Ναι, αλλά όλες αυτές που έγραψες είναι γριούλες πλέον.

Πάλι 1-0 υπερ των Stones.
Όπως τις θέλει ο καθένας, δεν αντιλέγω....αλλα οι 500αρια κομπαρσες είναι νέες.

1-500  ;D

trolley είπε:
Το γράφω, πρώτον διότι αν είστε λακαμάδες να μου το πείτε και δεύτερον (να και τα σοβαρά) αν βρε σας φαίνεται λίγη η Κίρστεν λογικό είναι να σας φαίνονται λίγοι και οι Stones.
α) την έβρισκα από εξαπανέκαθεν βαρετή και αντισεξουαλική και β) ούτε εκεί δεν τολμήσαν. Πήραν μια καραsafe γνωστόφατσα και την ξαμόλησαν. Ούτε να κουνηθεί ρε φοίλωσ ....

Και δεν είπα να να πάει στα επίπεδα ενός Freedom (George Michael) ή ενός Crazy (Aerosmith)  -ειδικά εκείνο το opening με την Alicia να τραβάει το ... πριν μπει στην αίθουσα, πρέπει να δημιούργησε ολόκληρη φουρνιά παιδόφιλων - αλλά κάνε κάτι ρε συ.

Άσε που βάλαν και τη Mustang γκροπλαν και άντε να φτουρήσει το κακόμοιρο το κατατονικό ....

Θέλεις καραονοματάρα, πιτσιρίκα και να το χει;

Βάλε ρε παιδί μου μέσα στη Mustang την Jennifer Lawrence που χει και καμπύλες to match ή την Ashley Greene από το ίδιο "σήριαλ" (Twilight) ή βάλε Kate Upton να χαρεί και η ψηφιακή η κάμερα.

Δεν σε πάω σε λίγο μεγαλύτερες γιατί μεγάλος άντρας είσαι και δεν κάνει να κλαις....

Όπως αντιλαμβάνεσαι, με πορδές δεν φτιάχνεις κουραμπιέ....

Σιχαίνομαι αυτό που θα κάνω, είναι thread hijacking, αλλά δυο παραδείγματα τόσο σε μουσική όσο και σε Video , που αν και παίζουν «παλιά» μουσική, αποπνέουν ΦΡΕΣΚΑΔΑ….με  σαφώς χαμηλότερο μπάτζετ

1)

LK είπε:
Σιχαίνομαι αυτό που θα κάνω, είναι thread hi-jack, αλλά δυο παραδείγματα τόσο σε μουσική όσο και σε Video , που αν και παίζουν «παλιά» μουσική, αποπνέουν ΦΡΕΣΚΑΔΑ….με  σαφώς χαμηλότερο μπάτζετ
Σιχαίνομαι αυτό που έκανες και όχι δεν θα μπω σε αυτό το τριπάκι .... O0

Είναι τόσα πολλά......

Αυτός ο τυπάς o Ty, ΠΟΣΟ πολύ το έχει ρε φίλε .....

audiokostas είπε:
Όπως αντιλαμβάνεσαι, με πορδές δεν φτιάχνεις κουραμπιέ....
Εκτός αν είσαι ο Παρλιάρος οι Rolling Stones.

H Lawernce πάντως, ούτε σε δικό της βίντεο κλιπ θα ήταν σκόπιμο να εμφανιστεί, η δε Απτον την είδα σε εικόνα με γλυφιτζούρι και θύμιζε διαφήμιση του ομίλου Κρι-Κρι.

Τέλος πάντων, καθένας με τα γούστα του σε αυτά τα θέματα, απλώς μου έκανε εντύπωση η καθολική συμφωνία πως η κοπέλα στο βίντεο είναι απαράδεκτη.

dimsonic είπε:
Δεν ηταν?
Actually,  όχι.

Από 'μένα, ήταν απόλυτα αναμενόμενο να εμφανίζεται μία μελαχροινή bitchy τύπα και να κάνει μαλακίες ενόσω παίζει το τραγούδι. Είναι... πως να το πω... σκοπίμως άσκοπο το όλο βίντεο.

audiokostas είπε:
ειδικά εκείνο το opening με την Alicia να τραβάει το ... πριν μπει στην αίθουσα, πρέπει να δημιούργησε ολόκληρη φουρνιά παιδόφιλων
Είσαι θεός.

Και συμπληρώνω

Megan Fox.

Post apocalyptic - αδεια πολη, κοσμος πουθενα, γκομενακι κανει ο,τι γουσταρει στους δρομους που δεν υπαρχει ψυχη, ρεντνεκ σε περιπολικο την ρωταει που βρηκε βενζινα. Αυτο.

εμένα με χάλασε αυτό, και το έβαλα αλλού, αλλά νομίζω μπορώ να το μεταφέρω και εδώ....

υ.γ. το κλιπάκι με την μπλε Mustang και το μπλε γλειφιτζούρι με όλα τα υπονοούμενά του, κάνει μια προσπάθεια να γίνει άλωση της αμερικανιάς, αλλά δυστυχώς γι αυτούς, τα παντιλίκια της μπλε Mustang (ιεροσυλία αλλά....έπρεπε να είναι μπλε) με την πληρωμένη ηθοποιό με το μπλε μπλουτζήν και τα ψώνια στη χάρτινη σακούλα, μόνο γέλια ή θλίψη μπορεί να φέρει αν τολμήσει κανείς να βάλει δίπλα τον γαλαζομάτη Steve McQueen, τη χαραγμένη φάτσα του Bill Hickman, την αυθεντική πράσινη Mustang και....την θεία μουσική του Lalo....αυτογκόλ
, από τα αποδυτήρια....

matawan είπε:
Post apocalyptic - αδεια πολη, κοσμος πουθενα, γκομενακι κανει ο,τι γουσταρει στους δρομους που δεν υπαρχει ψυχη, ρεντνεκ σε περιπολικο την ρωταει που βρηκε βενζινα. Αυτο.
Ξεπατίκωμα από αυτό μου φάνηκε εμένα....μην το γύρισαν και στο ίδιο μέρος ....

LA είναι

και οι βασικές ιδέες ήταν εδώ...

από εδώ ξεκινάνε όλα

και έχει και συνέχεια φυσικά

Trending...

Νέα θέματα

Back