- Πόντοι
- 16
χαχαχα με χει πιασει κρυος ιδρωτας . ;DWaterfall-K είπε:....
Συμφωνα μ'αυτα που εγραψες, παιζει να εισαι πιο φανατικος κι απο μενα...
Και πριν 10 λεπτα ακουσα/ειδα και το child in time
Πρεπει να ειμαι πολυ χαλια
χαχαχα με χει πιασει κρυος ιδρωτας . ;DWaterfall-K είπε:....
Συμφωνα μ'αυτα που εγραψες, παιζει να εισαι πιο φανατικος κι απο μενα...
Τι να λεμε τωρα....RemaliFrank είπε:Και πριν 10 λεπτα ακουσα/ειδα και το child in time
RemaliFrank είπε:χαχαχα με χει πιασει κρυος ιδρωτας . ;D
Και πριν 10 λεπτα ακουσα/ειδα και το child in time
Φίλος σόρι που θα σου χαλάσω το όνειρο, αλλά οι μονοφαγάδες μπαρμπάδες βάρδοι δεν μας πήραν στα γυρίσματα του κλιπ ;Dsamy paraga είπε:Με το Τέρρυ δεν έχω τέτοιο πρόβλημα ,κάποιες φορές στις ζωές μας τυχαίνει να παίζουμε και με κάτι τύπους σα το Γκίλαν ,τι να κάνουμε τυχερά είναι αυτά στη δουλειά , τον συγχωρώ ,αρκεί να με πει πως ακούμπησε λίγο από Βάνα Μπάρμπα ...........τότε ;D ;D ;D
Τι τα θες τι τα γυρεύεις ,η εργατιά μια ζωή με τα μπυράκια ,σε κατανοώ κακόμοιρε Κουτσούμπα ;D ;D ;DTerry RoscoeBeck5 είπε:Φίλος σόρι που θα σου χαλάσω το όνειρο, αλλά οι μονοφαγάδες μπαρμπάδες βάρδοι δεν μας πήραν στα γυρίσματα του κλιπ ;D
Ήπιαμε όμως πολλές μπύρες με τον Ian- πιάνει; ;D ;D ;D 8)
Σαμη γιατι μου τη βγαινεις απο δεξια τωρα ?samy paraga είπε:Σύμφωνα με τον Waterfall είσαι μια χαρά ,σύμφωνα με μένα ,είσαι ένα φρίκουλο ανάξιο να συζητήσω μαζί του ξανά ;D
Ε ναι ,δεν θα ανοίξω κουβέντα με ανθρώπους που παίζουν με το Βασίλη σε συναυλίες ................λέμε ένα παράδειγμα ,ίσως επειδή άκουσα πολλά για το ποιός είναι ο λόγος που οι Στόουνς είναι χάλιες ;D ;D ;D που μπορεί και νάναι δλδ ,απλά ΕΓΩ δεν το αντιλαμβάνομαι.
Με το Τέρρυ δεν έχω τέτοιο πρόβλημα ,κάποιες φορές στις ζωές μας τυχαίνει να παίζουμε και με κάτι τύπους σα το Γκίλαν ,τι να κάνουμε τυχερά είναι αυτά στη δουλειά , τον συγχωρώ ,αρκεί να με πει πως ακούμπησε λίγο από Βάνα Μπάρμπα ...........τότε ;D ;D ;D
Τσσσσσ... σιγά. Αυτό είναι εύκολο.fusiongtr είπε:Ρε σεις προτείνω το εξής.
Θα ανεβάζει κάποιος (Live ή Studio) ένα κομμάτι Purple (που να του αρέσει), και κάποιος άλλος ένα κομμάτι Stones (επίσης που να του αρέσει), εναλλάξ.
Να δούμε ρε μάγκες ποιός θα ξεμείνει πρώτος από κομμάτια, ο Stones, ή ο Purple. ;D ;D ;D
Είσαι θεός, το Miss U που να το βάλω? ;D ;D ;D ;D ;DTerry RoscoeBeck5 είπε:Τσσσσσ... σιγά. Αυτό είναι εύκολο.
Εγώ προτείνω να ανεβάζει ο ένας ένα live ή studio κομμάτι των Purple που δεν του αρέσει και ο άλλος ένα κομμάτι των Stones που δεν του αρέσει (studio/live)...
Και να δούμε ποιο γκρουπ θα μαζέψει τα περισσότερα dislikes ;D ;D ;D
ΥΓ: Πως με βρίσκεις; Reverse engineering λέμε φίλως ;D ;D ;D ;D ;D
Ψιτ φίλως αν είναι η Sir Nestor Apos (Μέγας Τάλας) Version θα το βάλεις Στην κορυφαία θέση όλων των εποχών ;D ;D ;D ;D 8)fusiongtr είπε:Είσαι θεός, το Miss U που να το βάλω? ;D ;D ;D ;D ;D
Εγώ λέω να βάλω KC and the Sunshine Band.fusiongtr είπε:Ρε σεις προτείνω το εξής.
Θα ανεβάζει κάποιος (Live ή Studio) ένα κομμάτι Purple (που να του αρέσει), και κάποιος άλλος ένα κομμάτι Stones (επίσης που να του αρέσει), εναλλάξ.
Να δούμε ρε μάγκες ποιός θα ξεμείνει πρώτος από κομμάτια, ο Stones, ή ο Purple. ;D ;D ;D
Mιλάμε για το μεγαλύτερο hit του Noiz.Ψιτ φίλως αν είναι η Sir Nestor Apos (Μέγας Τάλας) Version θα το βάλεις Στην κορυφαία θέση όλων των εποχών ;D ;D ;D ;D 8)
Πες μας κατι...Εχεις τοσο μισος μεσα σου? Ειλικρινα, με αφησες αναυδο. :-[ Καλα, δεν τους λυπασαι καθολου πια? Ενταξει, και γω δεν γουσταρω Stones αλλα ουτε που θα περναγε απ'το μυαλο μου μια τοσο σαδιστικη προταση....fusiongtr είπε:Θα ανεβάζει κάποιος (Live ή Studio) ένα κομμάτι Purple (που να του αρέσει), και κάποιος άλλος ένα κομμάτι Stones (επίσης που να του αρέσει), εναλλάξ.
;D ;D ;D ;D ;D ;D ;DWaterfall-K είπε:Πες μας κατι...Εχεις τοσο μισος μεσα σου? Ειλικρινα, με αφησες αναυδο. :-[ Καλα, δεν τους λυπασαι καθολου πια? Ενταξει, και γω δεν γουσταρω Stones αλλα ουτε που θα περναγε απ'το μυαλο μου μια τοσο σαδιστικη προταση....