- Πόντοι
- 48
Δεν είναι καλό ! τα παραπάνω που λες δεν τα κατάλαβα ειλικρινά.trolley είπε:I stand corrected.
Φσντάσου ότι, ούτε καν ήξερα ότι υπάρχει.
Καλό είναι;
Δεν είναι καλό ! τα παραπάνω που λες δεν τα κατάλαβα ειλικρινά.trolley είπε:I stand corrected.
Φσντάσου ότι, ούτε καν ήξερα ότι υπάρχει.
Καλό είναι;
Εννοώ, με κάθε συμπάθεια, ότι: σιγά μη ρωτήσουν εμάς οι πιτσιρικάδες για το τι είναι ροκ 'εν ρολ...lgbesios είπε:Δεν είναι καλό ! τα παραπάνω που λες δεν τα κατάλαβα ειλικρινά.
Και τα δύο.bloody_sunday είπε:Ποιο είδος αργοπεθαίνει? Το ροκ ή το ροκ εντ ρολ?
Μακάρι να 'χεις δίκιο.όχι μόνο δεν αργοπεθαίνουν αλλά μετεξελίσσονται,
Σιγά την απήχηση. Ο κόσμος ασχολείται με άλλα (μουσικά) πράγματα τώρα.Κι αυτό χωρίς να λείπουν καθόλου και οι πιο παραδοσιακές τους μορφές, οι οποίες και σήμερα εξακολουθούν να έχουν μεγάλη απήχηση
Το να βλέπεις το αλμπουμ με τις παλιές φωτογραφίες είναι όντως ωραίο, δυστυχώς όμως (ή μήπως ευτυχώς) δεν θα ξαναχρησιμοποιήσεις άλμπουμεκμεταλλευόμενες την back to the roots νοσταλγία ακροατών που είτε την έζησαν, είτε την ακούν για πρώτη φορά.
Τι εννοείς, μάλλον δεν διάβασες αυτά που έγραψα παραπάνω, όσο για την υπερβολή μου , γιατί περι τούτου πρόκειται έγκειται καθαρά στην υποκείμενικη μου αντίληψη, συγκεκριμένα για το το rock n roll , άλλωστε αυτή η υπερβολή ''δένει το γλυκό'' σε αυτές τις μουσικές και μη μου πεις οτι δεν σου χει συμβεί γιατί δεν θα το πιστεψω.pericles είπε:@lgbesios :ηρεμια και υπομονη θα σου περασει. ;D ;D
Άστοχος παραλληλισμός... καμία σχέση. Όσο για το "σιγά την απήχηση", η οπτική μου είναι εντελώς διαφορετική (το γιατί αν θες το συζητούμε κατ'ιδίαν).theoctapus είπε:Σιγά την απήχηση. Ο κόσμος ασχολείται με άλλα (μουσικά) πράγματα τώρα.
Το να βλέπεις το αλμπουμ με τις παλιές φωτογραφίες είναι όντως ωραίο, δυστυχώς όμως (ή μήπως ευτυχώς) δεν θα ξαναχρησιμοποιήσεις άλμπουμ![]()
;D ;D ;DWaterfall-K είπε:Ας εχει κανεις υποψιν του τα παραπανω οταν ακουσει το τελευταιο αλμπουμ των DP, κι αφου μαζεψει το σαγονι του απο κατω
Αυτα που εγραψες με βρισκουν συμφωνο σε γενικες γραμμεςlgbesios είπε:Τι εννοείς, μάλλον δεν διάβασες αυτά που έγραψα παραπάνω, όσο για την υπερβολή μου , γιατί περι τούτου πρόκειται έγκειται καθαρά στην υποκείμενικη μου αντίληψη, συγκεκριμένα για το το rock n roll , άλλωστε αυτή η υπερβολή ''δένει το γλυκό'' σε αυτές τις μουσικές και μη μου πεις οτι δεν σου χει συμβεί γιατί δεν θα το πιστεψω.
Με τους Black Keys και τους Arctic Monkeys, π.χ.;theoctapus είπε:Σιγά την απήχηση. Ο κόσμος ασχολείται με άλλα (μουσικά) πράγματα τώρα.
Πουλαω λιγοτερο απο κατι αλλο != Πεθαινωtheoctapus είπε:Καλά τώρα. Δες τα πρόσφατα τοπ 20 και πες μου αν η ροκ (ότι και αν σημαίνει αυτό) πουλάει.
Ο Νονος! Ο Νονος!!...gdevelek είπε:ΜΠΑ ΣΕ ΚΑΛΟ ΣΟΥ!!!
Μα πάνω στο lunch break μου;;;
Πάλι καλά που βρισκόμουν στο τοστ και όχι στον καφέ που ακολουθεί, θα είχα ψεκάσει όλο το γραφείο.... ;D
Δηλωνεις καθαρα δηλαδη οτι εχεις μαυρα μεσανυχτα απο τα live της μπαντας, πολλα εκ των οποιων συγκαταλεγονται μεσα στα πλεον κορυφαια σε ολοκληρο το Rock ειδος.Σαν performers ψηφίζω rs.Οι deep purple ποτέ δεν με τρέλαναν στα live που είχα ψάξει youtube.
Στο πρωτο quote με αυτα που γραφεις περι youtube και live μπορει καποιος να σε αντιμετωπισει απλα σαν καποιον που εχει αγνοια του θεματος, και ως εκει καλα.Τώρα δεν θα πήγαινα να τους δω τόσο για το ελλιπές ,άλλοτε θρυλικό line up, όσο και για την ακόμα πιο πεσμένη ενέργεια.Δεν μπορούν να στηρίξουν πια το όνομα τους.Ας κάνουν άλλο project.
Εδώ βρίσκεται όλη η γυμνή και αδυσώπητη αλήθεια για όσους δεν προσκυνούν τους DP και μάλιστα για ΟΛΗ τη διαδρομή τους, 1968-2013-όσο-πάει-η-μπίζνα.Waterfall-K είπε:Ή δεν εχεις ακουσει ποτε...Deep Purple, ή πραγματικα εχεις προβλημα στα αυτια σου.
Θα είχες απόλυτο δίκιο Waterfall, αν δεν υπήρχε κάτι τέτοιο όμως...Waterfall-K είπε:Σας αφηνω με μια κομματαρα-σταθμο, ενα κομματι-οροσημο και μια απο τις μεγαλυτερες στιγμες εμπνευσης του 20ου αιωνα: :-*
The Rolling Stones - Satisfaction (live)
Έτσι νομίζεις. Στην περίπτωση της μουσικής αν δεν έχεις κοινό δεν έχεις τίποτα. Και δεν μιλάω για το πως νιώθει ο μουσικός με την τέχνη του, αυτό είναι άσχετο. Δεν πάει να είναι μπάντάρα οι DP (ή μήπως δεν είναι) τα νούμερα τώρα τα κάνει η Rihanna, o Usher, οι Maroon 5 και οι λοιποί. Καλώς ή κακώς για τον πολύ τον κόσμο αυτό είναι η μουσική του σήμερα. Οι ροκάδες είναι είτε γέροι ή γεροντολάγνοι ή και τα δύοNikoubis είπε:Πουλαω λιγοτερο απο κατι αλλο != Πεθαινω
Σε καμία περίπτωση δεν είναι ανάγκη να βρίσκεται στο τοπ 20 για να πουλήσει, και ούτε καν ως απόδειξη ύπαρξης ενός ενεργού πυρήνα (με νέους μουσικούς ή και παλιούς θρύλους) με κέφι και διάθεση για δημιουργία. Ούτως ή άλλως η δισκογραφία βρίσκεται εδώ και πολλά χρόνια σε μεγάλη κρίση, με την ονλάιν διακίνηση να την ψευτοσυντηρεί. Όμως "παλιομοδίτικα" ακούσματα ή νέα που δανείζονται στοιχεία από τα παλιά (πολλές φορές λόγω μόδας) έχουν πολύ μεγάλο συναυλιακό κοινό.theoctapus είπε:Καλά τώρα. Δες τα πρόσφατα τοπ 20 και πες μου αν η ροκ (ότι και αν σημαίνει αυτό) πουλάει.