theoctapus είπε:
ωραίο.
Γενικα εγω δεν εχω ιδιαιτερες προτιμήσεις στη μουσικη.
Εγω ετσι αναφορικά ακουγα και ακουω και hip-hop και το θεωρω μουσική απο........ μουσικής αποψης, περιέχει στοιχεια μουσικότητας, εφευρετικότητας, μουσικoυ progression, αντιστοιχες παραγωγικές διαδικασίες, μπορει να μην ειναι πολυπλοκο απο πλευράς μουσικης θεωρίας όπως αντιστοιχα και η ηλεκτρονικη μουσικη και αλλα που αναφερθηκαν απο άλλους φιλους, ακομα και απο αυτούς που δηλωσαν πως δεν το συμποθουν σαν μουσικη αλλα το αναγνωρίζουν ως μουσική για ανάλογους λόγους.
Αυτά ειχα να πω οσων αφορά το off topic θεμα.
Συνεχίστε.
Και γουσταρω και καποιες ελληνικές προσπαθειες. Περαν απο τη θεματολογια, τους στίχους, υπάρχει φιλότιμο αποτέλεσμα οσων αφορα κυριως το μουσικό μερος και ακουω μερικά.
Y.Γ. Μου αρέσει και ο unknown artist και καποια του αιφνιδιου.
Πολυ μου αρεσαν οι public enemy.
Μου αρεσουν και οι στιχοι σε πολλά hip hop, ραπ κομμάτια κλπ. ιδιαιτερα αν ειναι συμβατοί με τις ιδεολογικές μου πεποιθήσεις (ειμαι αριστεροσοσιαλιστής)
ενδιαφέρουσα η τοποθετηση του atreu73 περι αυτων που αφου λενε για τα κοινωνικά προβληματα και για αντιδραση μετα τα κονομανε και τα ξεχνανε ολα. Οι "επαναστάτες" γίνονται οι χειρότεροι "δικτάτορες" χαχαχαχαχαχαχα
Ο ανθρωπος δείχνει τι χαρακτήρας πραγματικά ειναι αμα πάρει εξουσια και χρήμα, απο το πως συμπεριφερεται στα ζώα κλπ. κλπ. χαχαχαχαχχχαχα