- Λύσεις
- 1
- Πόντοι
- 1,853
αν εννοεις τους deep purple δεν ακουγα φανατικά, δεν ετυχε, ηξερα το child in time, to smoke on the water απο μικρος και μαζι με το perfect strangers και το soldier of fortune (δικο τους δεν ειναι?) εμαθα να τα παιζω μεταγενέστερα σε μια μια-δυο μπαντες που συμμετείχα και τα ειχαμε στο ρεπερτόριο. Δεν με τρελαιναν κι ολας, αλλα τα παιζα για το καλό της μπάντας.samy paraga είπε:ΩΧ, να κάπως έτσι ξεκινάν οι παγκόσμιοι πόλεμοι, δια μίαν ασήμαντον αφορμή, σα τους ΔΠ που δεν τους ξέρει ούτε η μάνα τους θα ματοκυλίσουμε το πλανήτη λαίμαι, αυτά είναι φακτς δυστυχώς
ρε αδελφέ, δεν ξερω πολλά απο ιστορια συγκροτηματων, δεν ημουν φανατικος του να μαθαίνω, τι να κανουμε τωρα και αν εμαθα και 5 πραγματα μεταγενέστερα τα εμαθα απο την εποχη του διαδικτύου πιο πολυ αμα επεφτε το ματι μου. Κακό ειναι δηλαδη? Εγω φτωχο παιδι γεννήθηκα, κακομοίρης είμαι κ.λ.π , γιατι να γινει παγκοσμιος πολεμος?. Επειδη δεν ξερω π.χ. την ιστορια αγαπημένων συγκροτηματων ή και την ύπαρξη τους πιθανως.
Εσυ ξερεις να παιζεις μπετοβεν, σοπεν, μοτσαρτ, την μπαλαντα της αντελιν και τη ροζα στο πιάνο? Να αρχίσουμε πολεμο δηλαδή? Αμα δεν τους εχεις ακουσει αυτους και δεν ξερεις την ιστορια τους και δεν εχεις παιξει κομμάτια δεν σου αξίζει να ζείς. Ετσι θα το πάμε? χαχαχαχαχα Αχαχαχαχα
Δεν το ειπα ειρωνικά για τους ΔΠ. Ουτε τους ξέρω τους ανθρώπους ουτε εχουμε να χωρίσουμε τιποτα. Αμα τους δω ποτε, την καλημερα μου θα τους πω.
Ρε μυστηρια πράματα. χαχαχαχαχαχαχαχαχαχα