Ο αγαπημένος σας μπασίστας

ΑΑΑΑΑΑΑαααααααααααααααα.... Μια και μιλάμε για μπασίστες και συνθέτες ξεχάσαμε τον κυριότερο WILLIE DIXON!!!!!!!!!!

Τελικά όντως ίσχυε η φήμη... όχι ότι σημαίνει κάτι αυτό, άλλωστε δεδομένου του ταλέντου του Gilmour, ελάχιστοι θα μπορούσαν να ξεχωρίσουν (τεχνικά, όχι συνθετικά μπροστά του- χαχαχαχα!).

Ας απαντήσω και στο βασικό ερώτημα του thread.

Προσωπικά μάλλον ξεχωρίζω τον Marcus Miller, επειδή μου αρέσει συνθετικά- ακούω τις δουλειές του με μεγάλη ευχαρίστηση- άλλους μπασσίστες τους βαριέμαι από ένα σημείο και μετά. Μου αρέσει με άλλα λόγια η αισθητική του, και η προσέγγιση του που γίνεται ενίοτε πολύ απλή και μελωδική. Το παρακάνει ενίοτε στο slap (χαχαχα- δεν πιστεύω ότι το λέω αυτό), αλλά το ότι ακούω τα cd του από την αρχή ως το τέλος, κάτι λέει για μένα.

Βέβαια, μπορεί να θεωρώ σημαντικές αυτές τις δουλειές για τους μουσικούς, καθώς διευρύνουν τις ιδέες σου, αλλά αναρωτιέμαι τι έχουν να πούνε στο ευρύ κοινό από ένα σημείο και μετά- δεδομένης μάλιστα της υπερπροσφοράς μουσικής σήμερα από αξιόλογα σύνολα.

Γι αυτο ακριβως κι εγω λεω συνεχεια,οτι ο μουσικος ΠΡΕΠΕΙ να

επιλεγει την τεχνικη που θελει,οπως ο ζωγραφος επιλεγει απο την

παλεττα του το χρωμα που ταιριαζει στον καθε πινακα..

Εχεις δικιο για τα τοοοοσα αξιολογα συνολα κ μπαντες.Δυστυχως ή

ευτυχως με την αλματωδη προοδο που ειχε η μουσικη εδω και

20 χρονια περιπου,πλεον ξεχωριζουν αυτοι που χρησιμοποιουν την

τεχνικη τους με μετρο και εκει που 'πρεπει',ενω οι περισσοτεροι

βιρτουοζοι δεν ειναι αποδεκτοι απο τον μεσο ακροατη.. :D :D

Τι σας έκανε ρε παιδιά ο willie και σταμάτησε έτσι απότομα το thread :?:

myung εννοειται ,flea kai colin edwin απο porcupine tree καθώς και ο τρισμεγιστος Γιώτης που ειναι το καμαρι μας στις 4 χορδες παγκοσμια.

βγαλαμε και ασχετο τον waters... ας ηρεμησουμε λιγακι

δεν ειχε την μουσική ευφυία του Φοίβου αλλα καλός ήταν.

ps:και στο μπασο νομιζω ο Φοιβος καλυτερος ειναι...

+1000000 για αυτό

colin edwin απο porcupine tree
αλλά αυτό εδώ

δεν ειχε την μουσική ευφυία του Φοίβου αλλα καλός ήταν.
ps:και στο μπασο νομιζω ο Φοιβος καλυτερος ειναι...
τι το ήθελες ρε αρχηγέ;

Εκτός και αν χιουμορίζεις απροκάλυπτα, οπότε...

Απολαύστε τον ΘΕΟ, ή μάλλον τους ΘΕΟΥΣ σε ένα ΘΕϊΚΟ σκηνικό:

http://www.youtube.com/watch?v=7xZOrWK6d4g

Υ.Γ.: Πως διάλο κάνω embed video από youtube στα posts μου;

βλεπω kwstas79 δεν σαρεσε το χιουμορ μου...

τελως παντων με το φοιβο ως παραδειγμα ειχ στοχο να καυτηριασω ,αν θέλεις,

την ανεση που εχει ο καθενας να εκθρονιζει προσωπικοτητες σαν τον Walters μεσα σε ενα καθεστώς απαξιωτικό για τη μουσικη σαν τεχνη.

p.s:με τη φραση θεικο σκηνικο, στο βιντεακι των κατα τ΄αλλα τεραστιων Who,

περιγραφεις την λεοπαρδαλε αψιδα πισω απο τη ροζ εξεδρα του drummer;

οντως πρεπει να βελτιώσω το χιουμορ μου...

...με το φοιβο ως παραδειγμα ειχ στοχο να καυτηριασω ' date='αν θέλεις, την ανεση που εχει ο καθενας να εκθρονιζει προσωπικοτητες σαν τον Walters μεσα σε ενα καθεστώς απαξιωτικό για τη μουσικη σαν τεχνη.

....[/quote']

Ο Φοίβος έκανε τέτοιο πράμα στο Waters? 8O 8O

Και μάλιστα "μεσα σε ενα καθεστώς απαξιωτικό για τη μουσικη σαν τεχνη"? Μένω άναυδος!!!! Ντροπή!!!! Φασισμός!!!! Θα τον πάρω αμέσως τηλ. να τον x3$w. 8O 8O 8O

Αυτός ο janick φταίει για όλα! :twisted: :twisted: :twisted:

Φταίω εγω να ανοιξω thread Με θεμα "Ποιον μπασσίστα θα θέλατε να γραψει μπασσογραμμες στον δίσκο σας δίχως να μαθευτεί ποτε το όνομα του στο κοινό?"

Scott Reeder
230524096_l.jpg
Danis μη μου πεις ότι αυτός είναι ο scott reeder των kyuss; θεός ο ζερβοκουτάλας... :lol:

Αυτός είναι...όχι μόνο ξέρει να γκρουβάρει απίστευτα,αλλά έχει και πολύ πορωτική σκηνική παρουσία.Και τι δε θα 'δινα να τον δω live με τους Kyuss,αλλά δυστυχώς δεν γίνεται...

Πάρε κι ένα βιντεάκι(δεν είναι στην έρημο όπως πρέπει αλλά έχει καλό σχετικά ήχο)

Α και ξέχασα.... Gery McCavoy.... O μπασίστας του rory gallagher.... Φανταστικά πραματα.... :wink: Θα βρω σε λίγο και κανα καλό videaki να χαζέψουμε :wink:

Αυτός ο janick φταίει για όλα! :twisted: :twisted: :twisted:
Καλά ρε και στο thread με τους μπασίστες με εμένα ασχολείσαι;; :lol: :lol:

Λοιπόν επειδή είσαι άσχετος :lol: :lol: :wink: οταν βλέπεις video στο Youtube δίπλα έχει ένα πλαίσιο που λέει embed.Αντιγράφεις το περιεχόμενο και το βάζεις στο ποστ σου εδώ :wink:

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back