Τωρα πλακα μας κανεις ετσι?audiokostas είπε:Μιας και μιλάμε τελευταίως (σε άλλο thread) για μπασίστες (Waters)
Άμα είναι μεγαλόκαρδος ο άνθρωπος ... ;Dwarwickplayer είπε:και ολοι αγαπημενοι...
ατοπο θα ηταν εαν λεγαμε ο καλυτερος!warwickplayer είπε:Καταρχας ολο το thread ειναι ατοπο..τι παει να πει αγαπημενος μπασιστας?μπασιστες ειναι και ο waters και ο jamerson και ο jaco και ο percy jones και ο Steve Harris και ο flea και ο miller και ο stanley clarke και ο dave holland και o john entwistle και και και και και...ειναι ολοι διαφορετικοι και ολοι αγαπημενοι...
Μα και το αγαπημενος σχετικο ειναι...εγω λεω ο Dave holland..φαντασου τον Dave Holland να παιζει στους Maiden...θα ειναι περιπου οπως ειναι οι συμμετοχες του Σαντανα σε group με Chick Korea Mclaugling κλπbluezlick είπε:ατοπο θα ηταν εαν λεγαμε ο καλυτερος!
για τον αγαπημενο μας μιλάμε!![]()
χαχαχαχαχαχαχαχα.....Ζεστη!!!audiokostas είπε:Πω ρε, τι γκρίνιας που σαι ........
Ε μα ξερεις τι περναω!!!pinhead είπε:Τι παιδι αυτος ο Warwick.... ;D ;D ;D βγες για κανα καφε αντι να λυωνεις ρε....
Τιτλος ποστ: "Ο αγαπημένος σας μπασίστας"Carol Kaye,James Jamerson,Jaco Pastorius,Tony Levin,Trey Gunn,Pino Pallandino,Jeff Berlin,Tom Kennedy(ο καλυτερος ηχος μπασου),Richard Bona,Percy Jones,Michael Manring,Anthony Jackson,John Entwistle(καλυτερος Ροκ Μπασιστας),steve Bailey,Nathan East,Larry Graham,Bootsila,Robert Fripp(με καποια εφε αλλα μπασο επαιζε σε καποια κομματια των Crimson,Linley Marthe
Δεν γινεται!!!Ειναι σαν να με ρωτας ποιο ειναι το αγαπημενο μου κομματι...η η αγαπημενη μου μπαντα...Anduan3 είπε:Τιτλος ποστ: "Ο αγαπημένος σας μπασίστας"
Ενας!
Το ξερω, γι αυτο και γω συνηθως αποφευγω να απαντω σε τετοια ποστς (αλλα δεν το καταφερνω παντα...) 8)Δεν γινεται!!!Ειναι σαν να με ρωτας ποιο ειναι το αγαπημενο μου κομματι...η η αγαπημενη μου μπαντα...
Αντιπαραθέτω αυτόν....audiokostas είπε:Ο Dougie Thompson των Supertramp.