Ο αγαπημένος σας κιθαρίστας

Nestoras είπε:
Εδώ είμαι!
Έλα ρε συ, που είσαι και σε περίμενα να φύγουμε παρέα,

Εδώ έχει έναν τύπο που ξεκίνησε λέει ψηφοφορία για κιθαρίστες κι έχει βάλει μέσα όποιον ναναι φτάνει να του πεις. Κάτσε να δεις....... ;)

Ρε φίλως τον Χιώτη τον είπε καλύτερο κιθαρίστα του κόσμου ο ίδιος ο Χέντριξ* κι εσύ τον έχεις στη απόξω;

*Ήταν την ίδια μέρα (άλλο μέρος) που είπε ο Goodman τον Χαλκιά καλύτερο κλαρινίστα και ο Kruppa τον μοναχό Αγάθωνα (τον είδε πως χτύπαγε υο ξύλινο σήμαντρο) καλύτερο ντράμερ.

ισχύει. αλλά ο jimy δεν είναι μέλος του φόρουμ ,αν θέλετε εσείς τον βάζω και τον Χιώτη.

Nestoras είπε:
Έγινε μοναχός ο Αγάθωνας μετά τη Eurovision?
O Αγάθωνας ξεκίνησε με κρουστά.

Μετά το γύρισε στο lead baglama.

Κάτι σαν τον Βανάλεν ένα πράμα.

άλλαξε ο τίτλος  >:(  .....  εγώ ψήφισα τον καλύτερο κιθαρίστα όχι τον αγαπημένο μου!  :-\ :-\ :'( :'(

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Λείπει ο  Steve Vai  ??? ???

Ψήφησα fat guy που από ότι βλέπω κονταροχτυπιέται με ΚΩΣΤΑ ΣΟΥΚΑ clapton Gilmour κτλ ενα σκαλί κάτω απο slash και δυστυχώς αρκετά χαμηλότερα από satriani και χενδριξ.

Τώρα μόνο αγωνία για τα αποτελέσματα...

Ψήφισα ΣΟΥΚΑ γιατί έχει πει την απίστευτη δήλωση : Όποιος παίζει μετά το πέμπτο τάστο είναι πρόστυχος.     ;)

Αμ' πώς

ή κάτι τέτοιο δεν θυμάμαι καλά

Καθότι ξέχασα τον Vai και δεν μπορώ να αλλάξω την ψήφο μου για να ψηφίσω την Shakira(αγαπημένη μου κιθαρίστρια) η ψηφοφορία θα μηδενιστεί.

Ο Al di meola ΔΕΝ ΜΠΑΙΝΕΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΣΤΗΝ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΠΙΟ ΑΣΧΗΜΗΣ SIGNATURE ΚΙΘΑΡΑΣ EVER MADE κανονικά.... αλλά επειδή έχει ήδη μπει ο Allan Holdsworth με επίσης σιχαμερή κιθάρα θα κάνω τα στραβά μάτια.

Πλέον ο καθένας θα έχει 3 ψήφους και δεν μπαίνουν  άλλοι υποψήφιοι από μένα τουλάχιστον

Νιώθω αδικημένος σαν τον Κούγια για την αλλαγή του τίτλου.....Τα παράπονα σας στην διοίκηση. :D

Υ.Γ.

Καλύτερος κιθαρίστας όλων τον εποχών ανακηρύχθηκε ο  Jimi Hendrix .Στην δευτερη θέση ο Joe Satriani στην τρίτη θέση ΚΩΣΤΑΣ ΣΟΥΚΑΣ .Ισοβάθμησαν στη τέταρτη ο Ritchie Blackmore με τον Stevie Ray Vaughan.

χμμμ δεν μπορώ να το αλλάξω αυτό τώρα δυστυχώς.  :-\ ίσως κάποιος admin

fusiongtr είπε:
Η "συνέχεια" του Joe Pass LuciferSam ίσως να είναι ......

:o :o

Καλά μιλάμε αυτός το ξεφτύλισε... αν και μου φαίνεται πως το "κουράζει" λίγο. Ευχαριστώ πάντως που τον υπέδειξες, έχει ενδιαφέρον....

ποιόν να ψηφίσω τώρα προβληματίζομαι .... :))))))))))

πάντως από Έλληνες αν και ο ίδιος δεν δηλώνει κιθαρίστας είναι ο Σταρόβας μακράν

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back