Συγχωρέστε με αν αναπαράγω urban legend! Αλλά κάπου είχα ακούσει ότι ο Gilmour ισχυρίστηκε πως αυτός έπαιξε το άταστο στις ηχογραφήσεις του Hey you...Αλήθεια στο hey you δν σαρέσει τo solo του;
....
ΥΓ. Ερώτηση εβδομάδος: Ειναι ο R.Waters αγαπημένος. Αλλα είναι και καλός μπασίστας??? Και εαν ναι ποιο απο τα κομμάτια του ειναι χαρακτηριστικότερο της ικανότητας του στις χαμηλες συχνότητες? Ξερω οτι ακουγεται επιθετικο για αυτο επαναλαμβάνω. Αγαπημένος συνθέτης' date=' αλλα εαν δεν εγραφε οτι εχει γράψει, τι θα τον έκανε ξεχωριστό?[/quote']
Μάλλον τίποτα εκτός από την κακάσχημη μύτη. :lol: Ο άνθρωπος αυτός εχει μια ιδιαίτερη αξία σαν μουσικός /στιχουργός κλπ, αλλά πάντα μου έδινε την εντύπωση ότι έγινε μπασίστας από αγγαρεία, και ότι ποτέ δεν έδωσε ιδιαίτερη σημασία στην τεχνική του. Ακόμα και ο ίδιος, στα τραγούδια που έχει γράψει (και που κάμποσα μου αρέσουν) παρέλειψε να βάλει μία εμπεριστατωμένη μπασογραμμή. (Ίσως και καλύτερα βέβαια...απλά δεν πιστεύω ότι το έκανε για λόγους... λιτότητας.) Μάλλον και ο ίδιος δεν θεωρεί τον εαυτό του μπασίστα.... :wink:
Πάντως καποιες κλασσικές στιγμές τους έμειναν με τις απλες τους μπασογραμμες και δεν μας χαλασαν καθόλου. Απλα έχω την εντύπωση , δημιουργημένη και μεσα απο βιογραφίες τους, οτι έμειναν στα όργανα που επελεξαν ως μπαντα στα πρώτα τους βήματα διοτι ήταν 4 και κάποιος έπρεπε να τα παίζει. Διόλου απίθανο να τράβηξαν και κλήρο ο Mason με τον Waters για το ποιος θα παιζει Drums.Ναι το διασταύρωσα από μερικές πηγές και εγώ αυτό...Ελπίζω να μην του έφτιαχνε και τον όγκο στον ήχο ο gilmour![]()
![]()
Αυτος ειναι ο Waters. Ακαμπτος' date=' σοβαρός και καλλιτέχνης.[/quote']
Αυτό είναι το θέμα.... Δεν ξέρω πολούς και τέτοιους μουσικούς... Αυτό τον κάνει Μεγα :wink:
Εννοείται οτι ο Γουώτερς δε μπορεί να παίξει άταστο' date=' όπως δεν μπορεί να παίξει και χωρίς πένα.[/quote']
Σου τα είπε όταν πήγατε για καφέ???
Mάλλον δεν έχεις ακούσει προσεκτικά πρώτους δίσκους των floyd ή δεν έχεις δεί προσεκτικά το live at pombeii, ή δεν γράφεις σωστά αυτό που θέλεις να πείς... :roll:Εγω άλλωστε δεν μπορω να τον φανταστώ να παίζει τίποτα radio friendly χορευτικες μπασσογραμμές.
Εννοείται οτι ο Γουώτερς δε μπορεί να παίξει άταστο' date=' όπως δεν μπορεί να παίξει και χωρίς πένα.[/quote']
Σου τα είπε όταν πήγατε για καφέ???
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Mάλλον δεν έχεις ακούσει προσεκτικά πρώτους δίσκους των floyd ή δεν έχεις δεί προσεκτικά το live at pombeii' date=' ή δεν γράφεις σωστά αυτό που θέλεις να πείς... :roll:[/quote']Εγω άλλωστε δεν μπορω να τον φανταστώ να παίζει τίποτα radio friendly χορευτικες μπασσογραμμές.
Με το radio friendly εννοουσα ευπεπτες και γλυκαναλατες γραμμες (τύπου REDfm Και RockFM playlist). Παλι δεν μπορω να γίνω κατανοητός αλλα οκ. Οι πρώτοι δίσκοι έιναι που εχω καταναλώσει περισσότερο απο τους floyd. Απο εκει μου εχουν μεινει κατι γραμμες στο στυλ του Arnold Layne, και βέβαια τύπου One of these days. Αναρωτιέμαι ποια θα ειναι η αντίδραση του εαν του στέλναμε email με αυτο το thread... Θα έγραφε ενα αριστούργημα πάλι με αφορμή την αντιμετώπιση μας στο ατομο του !!!
ειναι λοιπον ο ΤΕΛΕΙΟΣ ροκ μπασιστας.... :lol: :lol: :lol: :lol:
κατσε να τον παρω ενα τηλεφωνο να δω αν ειναι ευκαιρος :lol: γιατι ο τωρινος μου μπασιστας μου τα εχει χαλασει τωρα τελευταια και παιζει με τα δαχτυλα..(σε λιγο θα μου σκασει μυτη & με κανενα πενταχορδο :twisted: :twisted: )
χωρις πλακα τον πετυχαινω το Waters καθε καλοκαιρι στον "Καμπουρελια" (τσιπουραδικο) στη Σκιαθο (εχει σπιτι η γυναικα μου εκει και ποτε ποτε παμε),αλλα συνηθως εχει καταναλωσει τοσα τσιπουρα που αν παω να τον ρωτησω αν... ξερει να παιζει μπασο :roll: (ρε τι αλλο θα ακουσουμε εδω μεσα....αλλα θα μου πεις εδω εχουμε ακουσει απο το οτι ο Χεντριξ δεν ειχε καλο ηχο & δεν ηξερε να παιζει μεχρι το οτι ο BB KING δεν ειναι μουσικος επειδη δεν ξερει αντιστιξη.... :lol: ) μαλλον θα με πλακωσει στις μαπες (και ειναι και δυο μετρα θηριο... :lol: )
ακομα μια πληροφορια για την Espresso :lol: o Waters εχει σπιτι στην Αργαλαστη (στο Πηλιο απεναντι απο τη Σκιαθο) :lol: νομιζω οτι δεχεται καθηγητες μπασου...καθε Τριτη & Πεμπτη απο τον Ιουνιο μεχρι τον Αυγουστο ...(ρωτηστε την κυρα Κουλα στο καφενειο του χωριου για να σας πει ακριβως) μια και το εχει μεγαλο καϋμο που δεν ξερει να παιζει πενταχορδο αταστο... :roll:
α,παρεμπειπτοντως και η κυρια που θεωρειται απο ολους τους μπασιστες μια απο τις μεγαλυτερες μορφες της ιστοριας του μπασου δεν "ξερει" να παιζει χωρις πενα....
Στο καφενείο στη πλατεία ή το άλλο? :lol: :lol: :lol: :lol:ακομα μια πληροφορια για την Espresso :lol: o Waters εχει σπιτι στην Αργαλαστη (στο Πηλιο απεναντι απο τη Σκιαθο) :lol: νομιζω οτι δεχεται καθηγητες μπασου...καθε Τριτη & Πεμπτη απο τον Ιουνιο μεχρι τον Αυγουστο ...(ρωτηστε την κυρα Κουλα στο καφενειο του χωριου για να σας πει ακριβως) μια και το εχει μεγαλο καϋμο που δεν ξερει να παιζει πενταχορδο αταστο... :roll:
στη πλατεια βεβαια αγορι μου!!! :lol:Στο καφενείο στη πλατεία ή το άλλο? :lol: :lol: :lol: :lol:ακομα μια πληροφορια για την Espresso :lol: o Waters εχει σπιτι στην Αργαλαστη (στο Πηλιο απεναντι απο τη Σκιαθο) :lol: νομιζω οτι δεχεται καθηγητες μπασου...καθε Τριτη & Πεμπτη απο τον Ιουνιο μεχρι τον Αυγουστο ...(ρωτηστε την κυρα Κουλα στο καφενειο του χωριου για να σας πει ακριβως) μια και το εχει μεγαλο καϋμο που δεν ξερει να παιζει πενταχορδο αταστο... :roll:
Στο Χει Γιου μπάσο παίζει ο Γκλίλμορ' date=' το άταστο τουλάχιστον. Εννοείται οτι ο Γουώτερς δε μπορεί να παίξει άταστο, όπως δεν μπορεί να παίξει και χωρίς πένα.[/quote']
Ναι ωραια................ αληθεια ειναι αυτο....(D.G:" Roger with a fretless???????????????HAHAHAHAHA")..εχει ομως τοση σημασια?........ας κανει ο οποιοσδηποτε το 1/100 των οσων εχει κανει ο ασχετος απο μπασο και μουσικη waters και μετα λογω τιμης θα παω κι εγω στο Πηλιο να του πληρωσω ιδιαιτερα με τον Νικολακη τον Σλάπερ
Ξερεις κι εσυ τον Nick the Slapper? You rock, dude! Roger doesn' t!θα παω κι εγω στο Πηλιο να του πληρωσω ιδιαιτερα με τον Νικολακη τον Σλάπερ