review Ποιος είναι ο αγαπημένος σας reviewer?

Ο gearmandude, γιατί διασκεδάζω να βλέπω τα videos του (και όχι γιατί κάνει, απαραίτητα, την "καλύτερη" δουλειά)

εδώ, με το αγαπημένο μου πετάλι (κατάφερε να εκθρονίσει το fuzz factory  :o :P ;D )

:)

Τη φάτσα του την έχει δει κανένας; (Του gearmandude)  ???

mustafank είπε:
Ο gearmandude, γιατί διασκεδάζω να βλέπω τα videos του (και όχι γιατί κάνει, απαραίτητα, την "καλύτερη" δουλειά)

εδώ, με το αγαπημένο μου πετάλι (κατάφερε να εκθρονίσει το fuzz factory  :o :P ;D )

φοβερό πετάλι !!

(όταν είναι εκτός ...)

Nestoras είπε:
Τη φάτσα του την έχει δει κανένας; (Του gearmandude)  ???
Eric Whorton. Louisville, KY.

Στο 1:36

Ο Leon Todd. Είναι πολύ καλός reviewer, έχει ακούσματα κοντινά με τα δικά μου, είναι ωραίος παίκτης και είναι και πολύ cool τύπος. Μιλάμε μία στο τόσο επειδή έτυχε να τον ανακαλύψω στις πρώτες μέρες του καναλιού του και με βοήθησε πολύ στις gearοαναζητήσεις μου.

Εμένα μου αρέσει ο knobs, πρωτότυπος και μέσα στο θέμα (to the point 'ναούμε) από την αρχή μέχρι το τέλος.

Knobs - YouTube

Νομίζω ''μετά'' τον Johan Segeborn δεν έχω ασχοληθεί άλλο με παίκτες -reviewers αλλά προτιμώ τους πιο θεωρητικούς όπως Philip McKnight μέχρι και Rick Beato (καλά εδώ βγήκα λίγο off-topic  :laugh: )

Μου αρεσουν πολλοι, φιρμες  ;D και μη...Mike Hermans, Andy Martin, R.J. Ronquillo και πολλοι ακομη...το "προβλημα" με τους παικταραδες και τα υψηλοτατου τεχνικου επιπεδου/προϋπολογισμου κλιψ που δρομολογουν οι εταιριες τους, ειναι πως σχεδον τα παντα ακουγονται ωραια, συνηθως δε ακουμε περισσοτερο τον μουσικο και την αισθητικη του και οχι το διαφημιζομενο προϊον...

Προσωπικα, μου αρεσει πιο πολυ να ακουω (και να βλεπω  8) ) κιθαριστες να "χανονται" λιγο σε αυτοσχεδιασμους (πχ. Sam Vilo), ετσι νοιωθω πως καταλαβαινω καλυτερα τις (οποιες) δυνατοτητες του προϊοντος που δοκιμαζουν...

Αν παλι εχω χρονο για καψιμο -και υπομονη  :angel: - και θελω σονκαικαλα να μαθω και ν'ακουσω λεπτομερειες,παροτι κουραστικος, ο Just Nick ειναι ενας τυπος που περιπου ολοι μας μπορουμε να νοιωσουμε related to...

Κάποιοι κάνουν review και κάποιοι κάνουν demo, είτε επειδή είναι endorsed είτε επειδή προμοτάρουν το προϊόν. Θα πρέπε να τα διαχωρίσουμε αυτά...

Κατά τα άλλα, συμφωνώ με τον Ηλία Ζάικο.

Και θα προσθέσω ότι μερικές φορές, το να δεις ένα demo/review από κάποιον που δεν είναι του γούστου σου (όχι παικτικά, αλλά ως σετ απ και παρουσίαση), συχνά μπορεί να σε βοηθήσει να καταλάβεις περισσότερα για ένα πετάλι, απ' ότι λόγου χάρη ένα άψοχο demo του Pete Thorn ο οποίος έχει ηχάρα, ακόμη κι αν πλαγκάρει μαρούλι με καλώδιο.

Trending...

Νέα θέματα

Back