NPap Tests: Tape saturation plug ins

Κοιμήθηκαν από της 11 οι υπόλοιποι.Πες μου τώρα εσύ πως θα πάει μπροστά αυτή η χώρα.

Το επόμενο που θα γράψω,θα το στείλω στον Νpap για mastering.

Να δείτε πως συναντιούνται 2 κόσμοι,

να δείτε πως δημιουργείτε ένα αριστούργημα,

να δείτε μπινελίκια που θα μου πεί όταν του πώ πως δέν έχω μία.

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
  • Haha
Reactions: npap and fusiongtr
Κοιμήθηκαν από της 11 οι υπόλοιποι.

Είσαι τρελός βέβαια.

Απλά το beer-condition μου κατέβασε 5 πόντους την ζιέστα κι έρχομαι σιγά σιγά στα ίσα μου.

Αλλά θέλει αυτοσυγκράτηση, γιατί αν το αφήσω πολλή ώρα ανοιχτό, θα παγώσω, και θα ξυπνήσω με πονοκέφαλο αύριο.

Το θέμα είναι ότι ακούω φωνές απ' το ψυγείο.

"Στράτο", "Στράτο", λέω κι εγώ ποιος π#$στης είναι νυχτιάτικα.

Με φωνάζει ο κράσος ο παγωμένος.

Του είπα να περιμένει μέχρι να φάω.

Για να δούμε ....

• Haha
Reactions: MGs
Δεν κοιμηθηκαμε.

Κολλανε τα δαχτυλα στο κινητό. 

Και κανουμε και τον ανενδοτο του a/c

• Haha
Μια αναλογική εγγραφή, σε αναλογικό mastering τυπωμένη σε αναλογικό μέσο θα σου προσφέρειτο καλύτερο ηχητικό αποτέλεσμα. 
Επίσης, η ίδια αναλογική εγγραφή με αναλογικό mastering και τυπωμένη σε ψηφιακό μέσο, θα σου προσφέρει πολύ καλύτερο -πιστότερο ως προς το αναλογικό master- ηχητικό αποτέλεσμα. 

Πες μου ότι καταλαβαίνεις το παραπάνω fact και ότι δεν γράφουμε τζάμπα μέσα στη ζέστη.

• Συμφωνώ
Reactions: john_guitar
Ακου τις φωνές Στράτο.Βάλτο δίπλα στο φαγητό.Βλέπω και εσύ σαν και εμένα,φαγητό πρίν τον ύπνο.

Χωρίς να σε ξέρω,κάτι μου λέει οτί δέν είσαι επαγγελματίας αθλητής.

Εγώ πίνω μπύρες με πάγο.Ιεροσυλία,ξέρω,αλλά καμιά φορά ξεχνιέμαι και ζεσταίνεται.

Dim Βάζω Α/C όταν πάω για ύπνο σε night mode για τα σκυλιά πιο πολύ τις τελευταίες μέρες,πρίν δεν το είχα ανοίξει καθόλου.Εχώ έναν μεταλλικό ανεμιστήρα που κάνει δουλειά,σε απόσταση πάντα και την βγάζαμε έτσι.

Αντέχω στην ζέστη τώρα,γιατί εχω περάσει σχολή πολέμου.Εμενα 8 χρόνια Ιεράπετρα.Στράβωναν και τα δορυφορικά πιάτα...

Ανεμιστήρα εχω, αλλα ισως αυριο αναψω τελικά.

• Like
Ακου τις φωνές Στράτο.Βάλτο δίπλα στο φαγητό.Βλέπω και εσύ σαν και εμένα,φαγητό πρίν τον ύπνο.

Χωρίς να σε ξέρω,κάτι μου λέει οτί δέν είσαι επαγγελματίας αθλητής.

Φαΐ πριν τις 2:30 απαγορεύεται.

Θα τον ξεκινήσω σε λίγο τον κράσο, γιατί κοντεύω να βάλω ζακετάκι από το beer-condition.

Επαγγελματίας αθλητής όχι, αλλά πριν από αρκετά χρόνια του είχα σκίσει το πάτερο.

• Haha
Επίσης, η ίδια αναλογική εγγραφή με αναλογικό mastering και τυπωμένη σε ψηφιακό μέσο, θα σου προσφέρει πολύ καλύτερο -πιστότερο ως προς το αναλογικό master- ηχητικό αποτέλεσμα. 

Πες μου ότι καταλαβαίνεις το παραπάνω fact και ότι δεν γράφουμε τζάμπα μέσα στη ζέστη.
Αν καποιος απο εμάς τους 4 την αφήσει τώρα και την περάσουμε ψηφιακά,θα την ακούσουμε πιο δυνατά,με μεγαλύτερη ευκρίνεια και πιό καθαρά.Αν την περάσουμε αναλογικά,όχι μόνο θα την μυρίσουμε αλλά θα ξέρουμε και ποιος ήταν.Σε κάλυψα?

• Haha
Reactions: fusiongtr
Αν την περάσουμε αναλογικά,όχι μόνο θα την μυρίσουμε αλλά θα ξέρουμε και ποιος ήταν.Σε κάλυψα?
Δεν με ενδιαφέρει να την "μυρίσω", με ενδιαφέρει να ακούω ένα άλμπουμ ακριβώς όπως ακούγεται και το master του. Αυτό με τα αναλογικά μέσα δεν έγινε ποτέ, δεν γίνεται τώρα και ούτε πρόκειται ποτέ να γίνει. 

Άρα, καταλήγουμε στο motto του ηχολήπτη "If you want the original, go Digital". 

Πόσο πιο απλά να το γράψουμε? Δεκαετίες ολόκληρες τα λένε/με, αλλά κάποιων το αυτί δεν ιδρώνει. Και μόνο που συζητάμε σοβαρά εν έτει 2023 αυτές τις μ@λ@κίες είναι από μόνο του θέμα επιθεώρησης.

ΚΟΥΙΖ - ΠΟΙΟ ΔΙΣΚΟ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΣΗΜΕΡΑ Ο DIM

α) Κάποιον που ήδη έχει, για τη χαρά του να αγοράζεις βινύλιο.

β) Κάποιον που ο MGs ευχαρίστως θα έσπαγε, παρ' ότι συμφωνούν στην ανωτερότητα του αναλογικού ήχου.

γ) Κάποιον που ήδη έχει, αλλά έχει ξεχάσει ότι τον έχει.

δ) Έναν ελληνικό, για το ξεκάρφωμα.

ε) Το Hotter Than July, επειδή το βρήκε με εξώφυλλο που δεν έχει τσάκιση στη γωνία.

στ) Τίποτε απολύτως, άλλωστε το λένε βινυλιότσαρκα, όχι βινυλιοεπίσκεψη.

20230721_104110.mp4

Attachments

• 20230721_104110.mp4
    28.3 MB
  • Like
Επειδή μάλλον δεν έγινε κατανοητό, ο λόγος που "πρότεινα" το Hotter Than July, είναι επειδή είναι Ιούλιος και κάνει τόση ζέστη, όχι επειδή ο δίσκος είναι καλός.

Επειδή μάλλον δεν έγινε κατανοητό, ο λόγος που "πρότεινα" το Hotter Than July, είναι επειδή είναι Ιούλιος και κάνει τόση ζέστη, όχι επειδή ο δίσκος είναι καλός.
Το hotter than hell-Kiss τότε έπρεπε να προτείνεις, που είναι και ωραίος δίσκος (καλά...λέμε τώρα) ?

• Haha
Reactions: manosx
 Κακως μενετε στα συμπτωματα. Ο δισκος που θα προτεινετε πρεπει να αφορα την αιτια.

Συνεπως, ο σωστος δισκος ειναι το coma of souls των kreator. Οχι, δεν ειναι ο τιτλος το κλου, το πρωτο κομματι του δισκου ειναι.

• Like
Reactions: Ali Barout
1 ώρα πριν, manosx είπε

Καλά ε, με είχαν ζώσει τα φίδια το πρώτο λεπτό. Λέω μα τι μαλακίες ακούει αυτός ο Μάνος, δεν είναι δυνατόν. Και μετά μπήκε κανονικά και ησύχασα, είπα έεετσι ντε, δεν μπορεί!

Συγγνώμη που κλονίστηκε η πίστη μου έστω και για λίγο.

• Haha
Reactions: manosx
Καλά ε, με είχαν ζώσει τα φίδια το πρώτο λεπτό. Λέω μα τι μαλακίες ακούει αυτός ο Μάνος, δεν είναι δυνατόν. Και μετά μπήκε κανονικά και ησύχασα, είπα έεετσι ντε, δεν μπορεί!

?

Με πηγες 30τοσα χρονια πισω ?

True story:

Ειναι η εποχη που το thrash αγγιζε πια τα ορια του mainstream, το mtv επαιζε το one συνεχεια, και φαινοταν οτι η φαση δε θα πηγαινε για πολυ, θα το γυριζαν το εργο στο πιο κυριλε.

Εχουμε παει για βινυλιοτσαρκα και κασετοτσαρκα καλη ωρα ? και εχω τσιμπισει το coma of souls, μιλαμε αφου δε βαρεσα καμια επιληψια οταν το αγορασα τυχερος ημουνα ? το terrible certainty και το extreme aggression τα ειχα λιωσει, μιλα μου για mille και τετοια ? Αρρωστακι ?

Γυριζω καποια στιγμη σπιτι, ψιλοβραδυ πρεπει να ηταν, και με ματια γουρλωμενα και αυτια τρεμαμενα ? βαζω να ακουσω το αλμπουμ.

Και μπαινει η ακουστικη. ΞΕΝΕΡΩΣΑ ? Αμαν λεω, αυτο ηταν ? Το γυρισαν ? Ξεπουληθηκαν ? Μιλαμε ειχα φρικαρει.

Και εκει που τα ειχα βαψει μαυρα ΜΠΑΙΝΕΙ Η ΡΙΦΑΡΑ, τι ΡΙΦΑΡΑ ειναι αυτη, απο τα καλυτερα ever riff του thrash.

Και ηρεμησα.

Το αλμπουμ ηταν αλμπουμαρα, και η εμφανιση των Kreator στο Ροδον για την περιοδεια του αλμπουμ συγκλονιστικη, τα παλικαρια ηταν στα ντουζενια τους και διδαξαν.

Το συγκεκριμενο κομματι, οπως και τα περισσοτερα των ωριμων Kreator εχει φοβερους στιχους. Ηταν η πρωτη φορα που ερχομουν σε επαφη με τη φαση "φαινομενο του θερμοκηπιου", ενα ζητημα που τοτε δεν ηταν και στην πρωτη γραμμη της επικαιροτητας. Δυστυχως, 30 χρονια μετα, ενω δεν λειπει πλεον απο τις ειδησεις και τις διαφορες αναλυσεις, στην ουσια δεν εχουμε κανει τιποτα για αυτο, οι εκπομπες αεριων συνεχιζονται αμειωτες, και οι στιχοι του κομματιου, σε μεγαλο μερος τους, αρχιζουν και γινονται πραγματικοτητα.

Οι Kreator παλι, απο τον επομενο δισκο το γυρισαν στο καλαματιανο, οπως και ολη η μουσικη με την καταλυτικη επιδραση των Nirvana. Δε νομιζω ομως οτι ξαναεφτασαν σε αυτα τα επιπεδα, παροτι αργοτερα εκαναν και αλλα ωραια κομματια.

Μακαρι να μην αποδειχθουν προφητικοι, και τελικα να μην "ξεπλυνει η βροχη τα θλιβερα απομειναρια του ανθρωπου"

Β3 δεν εχει?

Πολλή καλή επένδυση φίλε μου...για να ακούσεις αναλογικά ενα δίσκο που περιλαμβάνει μέσα κάποιους παπάρες που μ@λακίζουν την ταστιέρα της κιθάρας προσπαθόντας να το παίξουν ακραίοι και να τρομάξουν 12χρονα.

Οι πραγματικοί δαίμονες,που μας καλούν καθώς περπατάμε στα σκοτεινά σοκάκια του μυαλού μας,εχουν αγγελική φωνή και όταν ανοίξουμε την πόρτα του μπάρ και καθήσουμε στο πιο κοντινό τραπέζι,μας κλείνουν το μάτι,μας κερνάνε ενα τσιγάρο και ποτό και εμείς απλά γέρνουμε πίσω να τους απολαύσουμε.

Και όταν έρθει η στιγμή να μας χτυπήσουν φιλικά στην πλάτη για να μας καληνυχτίσουν,δέν έχει μείνει φώνη μέσα μας για να τους πούμε πόσο μικροί νιώθουμε δίπλα τους,απλά κλείνουμε την πόρτα πίσω μας και καθώς η μουσική τους απομακρύνεται,η μεγαλύτερη λύπη μας είναι η απουσία τους και ο μεγαλύτερος μας φόβος το τεράστιο και αξεπέραστο ταλέντο τους.

...ΜΠΟΥ!

Τον φανφάρα βάλε!!?

Αν άκουσες αυτό το πετσοκομένο mp3 του youtube από πάνω,μόλις άκουσες μια απο τις καλύτερες ηχογραφήσεις που έγιναν ποτέ.

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα