NPap Tests: Tape saturation plug ins

MG, αν εσύ τελείωσες σχολή πολέμου, το μίλκο είναι παραισθησιογόνο.

• Haha
Reactions: MGs
MG, αν εσύ τελείωσες σχολή πολέμου, το μίλκο είναι παραισθησιογόνο.
Μεταφορικό ήταν.Ευτυχώς που δεν είπα οτι πέφτω απο τα σύννεφα,θα μου έδινες συμβουλές πως να ανοίξω το εφεδρικό αλεξίπτωτο

.

Εγω εντωμεταξυ περιμένω τώρα να ακούσετε και διαφορά στην μουσική.

Εκεί ψάχνετε διαφορές?

Στα trash και στα ηλεκτρονικά?

Ενα μόνο λόγο βρίσκω για να σας δικαιολογίσω.

Υγρά μπαταριας.

Μην πατε ΚΕΘΕΑ,δέν θα ξέρουν πώς να το αντιμετωπίσουν.Θα πάρω έναν φίλο,ηλεκτρολόγο αυτοκινήτων,που θα σας φανεί ποιό χρήσιμος. 

Απο τη στιγμη που οι απολυτα κορυφαιοι audio τεχνικοι, και φυσικα μιλαμε για τους ηχοληπτες της κλασσικης μουσικης, προτιμουν τα ψηφιακα, η συζητηση εχει τελειωσει. Τωρα το τι προτιμουν οι του thrash, του ροκ, της τζαζ και των κλαρινων, δεν εχει καμια, μα καμια σημασια.

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
  • Like
Reactions: Waterfall-K
ανακάλυπτα ότι η δισκοθήκη τους αποτελούταν αποκλειστικά από τα απαράδεκτα κατά κανόνα ποιοτικά και ηχητικά Ελληνικά βινύλια της εποχής

Πες τα Χρυσόστομε.

Εγώ τα ΠΕΤΑΞΑ στα σκουπίδια μόλις πήρα τα αντίστοιχα CD ή Flac/Wav , ντράπηκα να τα ΧΑΡΙΣΩ σε αυτόν που χάρισα τα παραπάνω από 1000 αμερικάνικα βινύλια που είχα φέρει από τις ΗΠΑ.

Με τα CD τώρα πες μου τι να κάνω...έχω 1200 κομμάτια που δεν ακούω ποτεΣ....τα έχω στο Σπετζοφαι....

16900029293395288908021287109968.jpg 16900029525451255566051883937656.jpg

• Like
Πολλοι απο σας δεν γνωριζετε οτι εκδοσεις ελληνικων δισκων των αρχων 70ς ή και πιο πριν ακουγονται καλυτερα απο επανεκδοσεις τους 30 χρονια μετα.

Βιαστικά αναφερω

Το χαμογελο της τζοκοντας

Abbey road 

Dark side of the moon

• Like
Δέν είναι γούστα.Εχεις απόλυτο δίκιο.Μια αναλογική εγγραφή,σε αναλογικό mastering τυπωμένη σε αναλογικό μέσο θα σου προσφέρει,(μην πεταχτεί κανένας,έχω λύσει τους σκύλους με την μία),το καλύτερο ηχητικό αποτέλεσμα.Το ίδιο και για το ψηφιακό.
Άρα που είναι το πρόβλημα;

Αφού όπως λες μια digital εγγραφή,με digital mastering τυπωμένη σε ένα digital μέσο θα σου προσφέρει ΕΠΙΣΗΣ το καλύτερο ηχητικό αποτέλεσμα;

Γιατί τέτοια ταλαιπΩρΓια ρε φιλωΟυζ;

Και ΕΞΟΔΑ....πολλά ΕΞΟΔΑ.

Μπας και νομίζεις ότι έχουμε ακόμα

image.png

????

• Haha
Reactions: manosx and MGs
ΔΕΝ θα τα πετάξω τα CD τελικά.

Έτσι κι αλλιώς ακούγονται ΤΕΛΕΙΑ από το πανάκριβο (46 ευρώ το πήρα) LG DVD player μου

16900044657198642841448589928655.jpg

Και τα 40χρονα Mission

1690004567929790554825242147697.jpg

Σημερινό playlist καΦσωνα 

16900046130182604704818627781119.jpg

ΗΧΗΤΙΚΗ ΠΓΙΟΤΗΣ όχι σα κι αΦτι των αντίστοιχων ΒΙΝΥΛΙΩΝ που είναι δια το πΑιος

Άρα που είναι το πρόβλημα;

Αφού όπως λες μια digital εγγραφή,με digital mastering τυπωμένη σε ένα digital μέσο θα σου προσφέρει ΕΠΙΣΗΣ το καλύτερο ηχητικό αποτέλεσμα;

Γιατί τέτοια ταλαιπΩρΓια ρε φιλωΟυζ;

Και ΕΞΟΔΑ....πολλά ΕΞΟΔΑ.

Μπας και νομίζεις ότι έχουμε ακόμα

Προβολή συνημμένου 37298

????
Διοτι δεν υπάρχει πλεον ιδιο πρωτότυπο 

• Ευχαριστώ
Διοτι δεν υπάρχει πλεον ιδιο πρωτότυπο 

Δεν καταλαβαίνω τι λες αλλά δεν πειράζει μπορεί να φταίει και το Partagas serie D που κάπνισα μαζί με δύο σκεύους φραΠεδες 7.30 το πρωί μόλις ξυπνησα.

Δεν καταλαβαίνω τι λες αλλά δεν πειράζει μπορεί να φταίει και το Partagas serie D που κάπνισα μαζί με δύο σκεύους φραΠεδες 7.30 το πρωί μόλις ξυπνησα.
Πούρα μόνο με ελληνικό το πρωί και ρακή το βράδυ.

• Like
Reactions: Superfunk
Σιγά την φωνή. Αν θες να ακούσεις πραγματική φωνή εδώ είσαι. 
Μετά τους Manilla Road και Satan το είχα πάρει.Εχώ χαλάσει πάρτυ γενεθλίων με αυτό και Overkill fuck you.Οι πρώτες μου αποπειρες σαν dj με διπλό κασσετόφωνο,δεν μπορω να πώ οτί είχαν και μεγάλη επιτυχία.

Αυτο μου είχε βγάλει την πρώτη μου.Αυτο μάλιστα,για τα τελειώματα μέν αλλά έχει κάνει την απόσβεση του.

5 λεπτά πριν, MGs είπε

Αυτο μου είχε βγάλει την πρώτη μου.Αυτο μάλιστα,για τα τελειώματα μέν αλλά έχει κάνει την απόσβεση του.

Κομματάρα. Και αυτός φωνάρα. 

• Ευχαριστώ
Η μουσική που ακούμε,πιστεύω έχει να κάνει με τα αρχέγονα ενστικτά μας,όπως ένα αρσενικό πουλι βγάζει ήχους για να προσελκύσει το θυληκό,ετσι και εμείς.Γι αυτό καμιά φορά τα λέω στον Μάνο.Κάνω 1 ώρα να τις μαζέψω και μου βάζει kreator και μας τις διώχνει.Μετά γυρνάμε σπίτι μοναχοί με το παπάκι και δέν μου μιλάει κι όλας.

• Haha
Reactions: manosx
 Ουτε μονο ψηφιακο μπορει να υπαρξει, διοτι απο προενισχυτες θα ξεκινησει και σε ηχεια θα καταληξει, ουτε μονο αναλογικο, διοτι στο ιντερνετ θα καταληξει οπως και να εχει.

Τετοιο κολλημα ή το ενα ή το αλλο δεν υπηρχε, δεν υπαρχει και ουτε θα υπαρξει ποτε. Και αναλογικες κονσολες με ψηφιακα πολυκαναλα εδωσαν ΑΛΜΠΟΥΜΑΡΕΣ, και αναλογικα πολυκαναλα με ψηφιακα master recorders το ιδιο, καλα για ψηφιακους επεξεργαστες και synth δεν το συζηταμε, ολα τα 80ies και οχι μονο ειναι ΦΟΥΣΚΑ σε αυτα σε συνδυασμο με αναλογικα μηχανηματα , αναλογικοι επεξεργαστες στυλ compressors που καταληγουν σε ψηφιακες μιξεις παιζουν αβερτα, αναλογικες πηγες εχουν παμπολα ψηφιακα, και αναλογικους προενισχυτες ολα.

Για αυτο υπαρχουν οι A/ D και οι D/ A converters, για να πηγαινουμε απο τον ενα κοσμο στον αλλον. Επειδη πλεον στην εποχη μας ΜΠΟΡΟΥΜΕ να μεινουμε, εστω μετα το σταδιο του προενισχυτη, αποκλειστικα σε ψηφιακο περιβαλλον, με τους φοβερους υπολογιστες του σημερα, δε σημαινει οτι μπορουσαμε να το κανουμε στο παρελθον.

Μια χαρα λοιπον γινοταν η δουλεια με αναλογικο πολυκαναλο, αναλογικη κονσολα, ψηφιακους επεξεργαστες,ψηφιακα synth, και ψηφιακο mastering. Μια χαρα. Best of both worlds. Φυσικα τωρα, που γινονται ολα με το PC ειναι ΑΚΟΜΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ. Αλλα αν τοτε μεναμε μονο στα αναλογικα, δε χρησιμοποιουσαμε δηλαδη τους ψηφιακους processors, θα ηταν ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ. ΠΟΛΥ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ.

Analog<hybrid. Δε θελει και πολυ σκεψη για  να το καταλαβεις, το αναλογικο ειναι υποσυνολο του αθροισματος analog+ digital.

Εκεί που είχαμε φτιάξει μια ωραία ατμόσφαιρα,μας γ@μησες πάλι Μανο.Πείτε μου τώρα,εγώ θα φταίω πάλι?

Φιλοι Μάνο,με την ίδια γλώσσα και χώρα αλλά με μεγάλες διαφορές.

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα