- Πόντοι
- 2,598
Επειδή βλέπω το αναφέρεις συχνά..αν σε παρηγορεί εγώ στερούμε τα νοιζοχαβαλέδια για δεύτερη χρονιά.Και όταν έχω καιρό για τζερτζελέ εδώ που είμαι οι φίλοι λείπουν γιατί αυτοί δεν ήταν τόσο φυγόπονοι!BillTrantos είπε:Αχ αυτές οι Πανελλήνιες... > > >
Εσύ και ο Α.Παπαδιαμάντης! (βλέπε διήγημα Όνειρο στο Κύμα)Stoner Jackass είπε:Επειδή βλέπω το αναφέρεις συχνά..αν σε παρηγορεί εγώ στερούμε τα νοιζοχαβαλέδια για δεύτερη χρονιά.Και όταν έχω καιρό για τζερτζελέ εδώ που είμαι οι φίλοι λείπουν γιατί αυτοί δεν ήταν τόσο φυγόπονοι!
Το καλό είναι ότι για να σκοτώσω την μοναξιά μου που ωσαν πέπλο πέφτει πάνω από το χωριό μου καταφερα κάνωντας τζι ασκησούλες μου κι ενώ οι κατσίκες βέλαζαν τριγύρω*, να αποκτήσω decent swing feel
*No Kidding επαρχιώτης γαρ ;D ;D
Να σαι καλά Βασίλη και μακάρι να ρθεις και σ' αυτήν.BillTrantos είπε:Καλά να περάσετε παιδιά,ελπίζω να έχω τη δυνατότητα να παραβρεθώ στην επόμενη μάζωξη!
Ασφαλώς και προλαβαίνω χρονικά,είναι αυτή η ενοχική νοοτροπία που συνοψίζεται στη φράση ''δίνω σε 1,5 μήνα δε γίνεται να βγαίνω τα βράδια''. ;D ;D Μη νομίζεις και το noiz είναι μια μορφή διαλείμματος τον τελευταίο καιρό,όπως και ό,τι έχει να κάνει με τη μουσική εν γένει!Καλά να περάσετε και πάλι,αλλά αυτό είναι σίγουρο γιατί και είστε παρέα τρελή και γιατί είστε όλοι παικταράδες!Θα τα πούμε σίγουρα σε κάποια καλοκαιρινή συνάντηση,μπας και έχω να μάθει να παίζω κι εγώ τίποτα μέχρι τότε! ;D ;Daudiokostas είπε:Να σαι καλά Βασίλη και μακάρι να ρθεις και σ' αυτήν.
Είναι ένα μήνα μακριά οι Πανελλήνιες και είναι ένα Σάββατο βράδυ μόνο.
Εσύ όμως κρίνεις.
Φίλως ,μάθε να παίζεις μπασάκι και μετά μιλάμε ,άντε μπράβο Deep Purple ;D ;D ;DTerry RoscoeBeck5 είπε:Ο ένας στην λεβεντογέννα, ο άλλος πανελλήνιες, ο παρ' άλλος δεν μπορεί, ο παραδίπλα έχει υποχρεώσεις, κλπ... κλπ...
Μάλιστα, μάλιστα...
Μόνο μετά μην αρχίσει η γκρίνια περί κλικών και λοιπών καινών δαιμονίων... ;D
Αφήστε τα αυτά και οργανωθείτε ;D ;D ;D ;D Έχουμε παιδική χαρά εκ του σύνεγγυς ;D
Ναι, ναι ωραία είναι η αφίσα σου (αν και λίγο "ξύλινη", κάτι σε φούξια θα της πήγαινε περισσότερο ), μπράβο κι από μένα, είσαι ο καλύτερος γκράφικ άρτιστ στο σπίτι σου...audiokostas είπε:Κάνω ένα ανερυθρίαστο και ζηλευτό από πολλούς bump για πολλούς λόγους κι ας είναι ακόμα καιρός μπροστά μας και το ξέρω πως ίσως υπερβάλλω και σκοτίστηκα.
Ο βασικότερος είναι ότι κάνω δέκα λεπτά διάλλειμα, κάτι ήθελα να γράψω στο forum και δεν ήθελα να τσακώνομαι σε άλλα thread οπότε είπαν αφιερώσω το δεκάλεπτο στο 4ωρο φεστιβάλ Ειρήνης και Μουσικής που θα γίνει από πολύ γνωστούς (σε μένα) καλλιτέχνες.
Να μου πω και ένα μπράβο (μπράβο ρε Κώστα) για την αφίσα, που αν και ερασιτεχνικής ποιότητας (ναι σε word είναι) κατάφερα κι έβγαλα αυτό το ξεπλυμένο, λόγω παλαιότητας, 70s χρώμα. Παρόλο που έχει διαφημιστικό όγκο πάντως, είναι ελαφριά και αυτό οφείλεται στο μονοκόμματο αυστηρά επιλεγμένο swamp ash από το οποίο αποτελείται.
Οι μπύρες δεν είναι πραγματικές και κανένας barman δεν κακοποιήθηκε κατά τη δημιουργία της αφίσας.
Φίλος εσύ άσε τα σχόλια και ετοίμασε το μανιετόφωνο- μην μας βρει κάνα κακό και δεν γράφει πάλι ;D ;D ;D ;D ;D και δεν έχομε ντοκουμέντα από το τσίρκους, για να αφήσουμε στις επερχόμενες γενεές. ;DHaris είπε:Ναι, ναι ωραία είναι η αφίσα σου (αν και λίγο "ξύλινη", κάτι σε φούξια θα της πήγαινε περισσότερο ), μπράβο κι από μένα, είσαι ο καλύτερος γκράφικ άρτιστ στο σπίτι σου...
(Άλλη φορά, όταν έχεις διάλειμμα, να βγαίνεις για τσιγάρο!) ;D :-*
Terry RoscoeBeck5 είπε:Φίλος εσύ άσε τα σχόλια και ετοίμασε το μανιετόφωνο- μην μας βρει κάνα κακό και δεν γράφει πάλι
Δεν ξέρω γιατί πράγμα μιλάς, δεν πρέπει να ήμουν εκεί, μάλλον με μπερδεύεις με άλλον, δεν έχω ιδέα... ;D
Α, προετοίμασε και μερικά μπητλοκόμματα (από αυτά που σου αρέσουν) για το μεταμεσονύχτιο jam ;D ;D ;D
Όλα κι όλα, μόνο το Love me do αν θέτε. Δεν θα κάτσω εγώ να ξανα-στραμπουλίξω το μυαλό μου για να θυμηθώ το πάτερν του Come together μετά από 3 (και βάλε) βότκες! ;D
;D ;D ;D ;D ;DVAGTANPLAN είπε:Το μυστικο του ιερου Κσυλου !!