NOIZes from the Wood

Nestoras είπε:
Δεν βλέπω Noiz στο θέμα. ???
O temperes o μωρες

Άλλες εποχές συζητάγαμε εκτενώς για τα "πανηγύρια" μας.

Τώρα ..... άλλα έχουν τον πρώτο λόγο.

Έχει και Jam το όλο πανηγύρι;.. :o.. Να φέρω και υπνόσακο;
Προτείνω κιόλας για αυτό που (μάλλον σίγουρα) θα επακολουθήσει των προγραμματισμένων, προς τιμήν της απεβιώσασας Σιδηράς Κυρίας, να μην έχει μόνο Jam αλλά και Specials, Billy Brag, Elvis Costello, UB40, The The, Dead Kennedy’s .........  ;D

Σίγουρα όμως θα περάσουμε καλά.

audiokostas είπε:
O temperes o μωρες

Άλλες εποχές συζητάγαμε εκτενώς για τα "πανηγύρια" μας.

Τώρα ..... άλλα έχουν τον πρώτο λόγο.

Προτείνω κιόλας για αυτό που (μάλλον σίγουρα) θα επακολουθήσει των προγραμματισμένων, προς τιμήν της απεβιώσασας Σιδηράς Κυρίας, να μην έχει μόνο Jam αλλά και Specials, Billy Brag, Elvis Costello, UB40, The The, Dead Kennedy’s .........  ;D

Σίγουρα όμως θα περάσουμε καλά.
Και Morrissey- Margaret on the Guillotine  ;)

ΥΓ: Πραγματικά είναι εμφανής η έλλειψη ενδιαφέροντος για ένα Noiz based event. Ή καλύτερα πρωτοφανής...

Πού πάμε; Που βαδίζουμε;

Πρέπει να συσταθεί μια τριμελής επιτροπή (με τέσσερα μέλη- που είχε πει και ο τεράστιος  ;D ) για να αναλυθούν τα αίτια της απαξίωσης των μπυροποσιών/ πανηγυριών/ τσίρκους... Τα αποτελέσματα της έρευνας τους, θα πρέπει να παρουσιαστούν σε μελλοντική μπυροποσία/ συνέδριο  ;D   

audiokostas είπε:
Προτείνω κιόλας για αυτό που (μάλλον σίγουρα) θα επακολουθήσει των προγραμματισμένων, προς τιμήν της απεβιώσασας Σιδηράς Κυρίας, να μην έχει μόνο Jam αλλά και Specials, Billy Brag, Elvis Costello, UB40, The The, Dead Kennedy’s ...
όχι πες μου ότι θα παίξετε και τα παρακάτω ...

Maidensanctuary.jpg

http://4.bp.blogspot.com/-53aSMR4KdCI/UMoFqnz8p3I/AAAAAAAADlc/Jlh0JF7wtmI/s1600/06+-+women_in_uniform.jpg[/img]

Αν ΝΑΙ ...........            :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*

Και αυτή noizομπυροποσία μετά μουσικής είναι.

Επειδή όμως υπάρχουν αρκετοί συμφορουμίτες που δεν πολυμιλάνε αλλά έχουν την πρόθεση και ξέρω ότι θα έρθουν, να επισημάνω ότι θα ήταν καλό να μας μιλήσετε και να έρθετε στη παρέα να γνωριστούμε.

Να τονίσω ότι τα posts δεν είναι "ένσημα" αποδοχής.

Μια παρέα θα μαστε.

bouzoukleri είπε:
όχι πες μου ότι θα παίξετε και τα παρακάτω ...
Ο Terry δεν το χει  :P αλλά εγώ ήδη φοράω flats, προπονούμαι στο 3-finger picking και παρήγγειλα μόνιτορ για το πόδι μου. Κολάν ΔΕΝ φοράω.

να περασετε ομορφα να καταναλωσετε πολλες μπυρες (και μερικες και για εμας που δεν μπορουμε να ερθουμε) και καλα Jam!  ;D

audiokostas είπε:
Κολάν ΔΕΝ φοράω.
Να σου πω... τα αλά Steve Harris κολάν- με τις ασπρόμαυρες ρίγες- έχουν έρθει πάλι στην μόδα  :o ;D ;D ;D

Κάνε μια θυσία και εσύ, δεν θα σε παρεξηγήσουμε  :D 

Terry RoscoeBeck5 είπε:
Κάνε μια θυσία και εσύ, δεν θα σε παρεξηγήσουμε  :D  
Καλά, θα το πω στον Παύλο. Μην τα κάνω όλα εγώ.

να περασετε ομορφα να καταναλωσετε πολλες μπυρες (και μερικες και για εμας που δεν μπορουμε να ερθουμε) και καλα Jam!  ;D
Να σαι καλά Σάκη.

Κάτι πρέπει να γίνει και με την Θεσσαλονίκη....

audiokostas είπε:
Καλά, θα το πω στον Παύλο. Μην τα κάνω όλα εγώ.
Καλή ιδέα, πες του το! Μόνο, θέλω να είμαι και εγώ μπροστά για να μην χάσω τα μπινελίκια που θα ακούσεις... :D

Haris είπε:
Καλή ιδέα, πες του το! Μόνο, θέλω να είμαι και εγώ μπροστά για να μην χάσω τα μπινελίκια που θα ακούσεις... :D
Ο Φυσικός Ηγέτης δεν ακούει ποτέ μπινελίκια, αδαή τομαροκρούστη.

Ακούει κάποιες εναλλακτικές τοποθετήσεις πριν επιβάλλει την άποψή του.

Ακούει ενίοτε κάποιες εναλλακτικές τοποθετήσεις πριν επιβάλλει την άποψή του. ;D

Κάτω τα χέρια από τον Παυλάρα  8)

Επιπρόσθετα, μην αποσπάτε το Χάρη γιατί αυτές τις ημέρες μελετά ενδελεχώς Beatles  ;D

audiokostas είπε:

Ακούει κάποιες εναλλακτικές τοποθετήσεις πριν επιβάλλει την άποψή του.
Δεν διαφωνώ. Π.χ. :

Φυσικός Ηγέτης: "Θα φορέσεις ριγέ κολάν (απ' αυτά που κολλάν'), and that's that!".

Αποδέκτης της εντολής: "Ρε δε  #*%*@* να ασπρίσεις Κύριε Φυσικέ Ηγέτη!"

Φυσικός Ηγέτης: "Καλά ντε, μια κουβέντα είπαμε... Μα τι παρεξηγιάρης που είσαι μωρ' αδερφάκι μου". ;D

Επιπρόσθετα, μην αποσπάτε το Χάρη γιατί αυτές τις ημέρες μελετά ενδελεχώς Beatles  ;D
Χα!

Haris είπε:
Δεν διαφωνώ. Π.χ. :

Φυσικός Ηγέτης: "Θα φορέσεις ριγέ κολάν (απ' αυτά που κολλάν'), and that's that!".

Αποδέκτης της εντολής: "Ρε δε  #*%*@* να ασπρίσεις Κύριε Φυσικέ Ηγέτη!"

Φυσικός Ηγέτης: "Καλά ντε, μια κουβέντα είπαμε... Μα τι παρεξηγιάρης που είσαι μωρ' αδερφάκι μου". ;D

Χα!
Και κύριε (με κεφαλαίο Κ) και Φυσικέ Ηγέτη (επίσης με κεφαλαία). Μάλιστα. :o

Ακολουθεί nerdοσχόλιο.

audiokostas είπε:
Ο Terry δεν το χει  :P αλλά εγώ ήδη φοράω flats, προπονούμαι στο 3-finger picking και παρήγγειλα μόνιτορ για το πόδι μου. Κολάν ΔΕΝ φοράω.
Ο Χάρης (έλληνας γαρ  ;D) χρησιμοποιούσε μόνο δύο δαχτύλια...το είδα προσφάτως σε συνέντευξη του.

Και 20 δάχτυλα να είχα πάντως τις τριπλέτες στο trooper δεν τις βγάζω καθαρές και ξάστερες με τίποτα.    ;D

Terry κάλυψε δημοσιογραφικά την εκδήλωση.Περιμένουμε βίδεο ,ηχογραφήσεις αναλιέσεις.  8)

Καλή διασκέδαση!!  :)

ΥΓ: Πολύ παράλογο το γεγονός ότι καθημερινά χιλιάδες μουσικάντιδες(εκ των οποίων πολλοί Αθηναίοι) διαβάζουν συστηματικά το noiz και στις εκδηλώσεις του παρευρίσκονται maximum 20 άτομα.    :-\ ???

Stoner Jackass είπε:
Terry κάλυψε δημοσιογραφικά την εκδήλωση.Περιμένουμε βίδεο ,ηχογραφήσεις αναλιέσεις.  8)
Μην ανησυχείς καθόλου θα υπάρχει πλήρης κάλυψη των γεγονότων, παρασκήνια, παραλειπόμενα, διάλογοι, ευτράπελα, απρόοπτα κλπ  :D

Βέβαια για βίδεο κλπ δεν υπόσχομαι καθώς θα είναι Haris Productions, με ότι συνεπάγεται αυτό στην πγιότητα εικόνας και ήχου  ;D ;D ;D ;D 

Stoner Jackass είπε:
Πολύ παράλογο το γεγονός ότι καθημερινά χιλιάδες μουσικάντιδες(εκ των οποίων πολλοί Αθηναίοι) διαβάζουν συστηματικά το noiz και στις εκδηλώσεις του παρευρίσκονται maximum 20 άτομα.
Γιατί το λες αυτό; Τουλάχιστον στις δύο που έχω παρευρεθεί ήταν σαφώς περισσότερα.

Βέβαια για βίδεο κλπ δεν υπόσχομαι καθώς θα είναι Haris Productions, με ότι συνεπάγεται αυτό στην πγιότητα εικόνας και ήχου  ;D ;D ;D ;D 
Ντον'τ γουόρι. Θα είναι στα ίδια υψηλά στάνταρντς που έθεσα στο Τσίρκο! ;D

Haris είπε:
Ντον'τ γουόρι. Θα είναι στα ίδια υψηλά στάνταρντς που έθεσα στο Τσίρκο! ;D
Αφτά ίνε (στάνταντς)  ;D ;D ;D ;D

ΥΓ: Πάντως είμαστε λίγες ημέρες πριν το μεγαλειώδες event  ;D και το «μαγαζί» βρίσκεται σε... χειμέρια νάρκη. 

Ξυπνήστε και βρείτε (rock)wood για να ξυστείτε  ;D ;D ;D ;D

Stoner Jackass είπε:
ΥΓ: Πολύ παράλογο το γεγονός ότι καθημερινά χιλιάδες μουσικάντιδες(εκ των οποίων πολλοί Αθηναίοι) διαβάζουν συστηματικά το noiz και στις εκδηλώσεις του παρευρίσκονται maximum 20 άτομα.    :-\ ???
Δεν είναι ακριβώς έτσι…..

Ο θεσμός (αν μπορείς να τον πεις έτσι) έχει ξεκινήσει από το 2006 http://www.noiz.gr/index.php?topic=3135.0. Εκείνη ήταν ίσως και μία αμιγώς Noiz διοργάνωση διήμερη με πολλές και διαφορετικές μπάντες.

Με κάποιο διαφορετικό τρόπο συνεχίστηκε μετά ετησίως το 2009 http://www.noiz.gr/index.php?topic=171694.0, τo 2010 http://www.noiz.gr/index.php?topic=181299.0 και το 2011 http://www.noiz.gr/index.php?topic=189903.0 με το Τσίρκο.

Και στις τέσσερεις εκδηλώσεις (με κορυφαία την πρώτη) η προσέλευση του κόσμου ήταν από μεγάλη έως ικανοποιητική.

Για τις μπυροποσίες, έχεις δίκιο. Πολλοί τις συζητούν και ψηφίζουν, πολλοί περισσότεροι διαβάζουν για αυτές αλλά λίγο πολύ οι ίδιοι (με κάποιες εξαιρέσεις) βρισκόμαστε και τα λέμε από κοντά και αυτό παραμένει ένα μυστήριο για μένα.

Και αυτό γιατί πιστεύω ότι οι εκδηλώσεις αυτές προσφέρονται για καινούριες γνωριμίες και όχι για να βρισκόμαστε για μπύρα αυτοί που ούτως ή άλλως δεν περιμένουμε τις μπυροποσίες για να βρεθούμε αναμεταξύ μας για μπύρες.

Με τη σκέψη αυτή είπα να δούμε αυτή την εκδήλωση. Μια μπυροποσία μεταξύ μας και μουσική και jam από παιδιά του Noiz. Ίσως θα ήταν και μια ευκαιρία να ξαναβρεθούμε και με συμφορουμίτες που έχουν χαθεί εδώ και καιρό (εντάξει για τους ξενιτεμένους στην αλλοδαπή, στα νησιά και στα στρατά μάλλον δύσκολο αλλά έχουν την αγάπη μας)

Προφανώς δεν υπάρχει και μεγάλος ενθουσιασμός για κάτι τέτοιο αλλά, αν και μου φάνηκε λίγο περίεργο στην αρχή, δεν λυπούμαι που το λέω, δεν με πειράζει πλέον.

Σίγουρα ο καθένας έχει την δική του άποψη τι σημαίνει forum ή κοινωνική συνεύρεση και δεν είναι ανάγκη να συμφωνούν με την δική μου.

Είμαι σίγουρος όμως, κρίνοντας από την ιστορία των events, ότι όσοι βρεθούμε εκεί, θα περάσουμε καλά.

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Α, και ξεχάσαμε να πούμε ότι θα υπάρχει λαχειοφόρος αγορά, όπου θα κληρωθεί ένα από τα μπάσα του Marcus Miller μούφα, για τις ανάγκες της διαφήμισης ;D ;D

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back