+1audiokostas είπε:Προφανώς δεν υπάρχει και μεγάλος ενθουσιασμός για κάτι τέτοιο αλλά, αν και μου φάνηκε λίγο περίεργο στην αρχή, δεν λυπούμαι που το λέω, δεν με πειράζει.
Σίγουρα ο καθένας έχει την δική του άποψη τι σημαίνει forum ή κοινωνική συνεύρεση και δεν είναι ανάγκη να συμφωνούν με την δική μου.
Είμαι σίγουρος όμως, κρίνοντας από την ιστορία των events, ότι όσοι βρεθούμε εκεί, θα περάσουμε καλά.
Αν νιώθεις καλύτερα το Σάββατο και σου έχει μείνει μόνο ο βήχας, έλα γιατί σε θέλουμε για την εισαγωγή του Sweet Leaf των Sabbath! ;Dpericles είπε:Παιδια ευχομαι καθε επιτυχια στο event .Θελω πολυ να ερθω αλλα αυτο θα εξαρτηθει απο την κατασταση της υγειας μου (ειμαι μια εβδομαδα -ταβλα- με βρογχιτιδα )Ασε που βηχω σαν φορτηγο.
Το περιμενα να γινει αλλα ειμαι ατυχος. ???
Αχχχχχ και του τα έλεγα του Νέστορα: «Είσαι σίγουρος ότι θα αντέξει ο γέροντας την ταλαιπωρία»; (Το ξενύχτι, την κάπνα και την κακουχία ως «αναπληρωματικός» του τραυματία Γιώργου στο πρόσφατο Driver's Hit live)pericles είπε:Παιδια ευχομαι καθε επιτυχια στο event .Θελω πολυ να ερθω αλλα αυτο θα εξαρτηθει απο την κατασταση της υγειας μου (ειμαι μια εβδομαδα -ταβλα- με βρογχιτιδα )Ασε που βηχω σαν φορτηγο.
Το περιμενα να γινει αλλα ειμαι ατυχος. ???
??? Δηλ. πως βήχει το φορτηγό;pericles είπε:Ασε που βηχω σαν φορτηγο.
Εμ, στα λέω εγώ αλλά δεν με ακούς, που θέλετε να κάνετε τα ροκ ζαρκαδάκια σε αυτή την ηλικία ;DNestoras είπε:??? Δηλ. πως βήχει το φορτηγό;
Βρε με τι γηραρούς τύπους κάνω παρέα.
Τι κασσέτα βρε Πέρυ, θα μπεις σε mic booth και θα γράφεις με δύο πυκνωτικά μεγάλου διαφράγματος.pericles είπε:Α και πουσαι Νεστωρ οταν θα με ξαναπιασει ο φορτηγοβηχας θα στο γραψω σε κασσετα να το ακουσεις ;D ;D
Terry RoscoeBeck5 είπε:Εμ, στα λέω εγώ αλλά δεν με ακούς, που θέλετε να κάνετε τα ροκ ζαρκαδάκια σε αυτή την ηλικία ;D
Α παπαπα... φτου... φτου... Βρε τον δυσοίωνο.pericles είπε:Ρε συ Terry μην πολυμιλας γιατι ερχεται και η δικη σου σειρα στην ηλικια και τοτε θα τα πουμε(ειδικα αν δεν κοψεις τα τσιγαρα ) θα βηχεις σαν τρενο σε ανηφορα :.
Ουάχχχ ουαχ ουαχ ;DHaris είπε:Αν νομίζετε ότι το Σάββατο θα ακουστεί οτιδήποτε έστω και κατά διάνοια ...υπερήλικο, you' re in for a big surprise.