NOIZes from the Wood

Παιδια ευχομαι καθε επιτυχια στο event .Θελω πολυ να ερθω αλλα αυτο θα εξαρτηθει απο την κατασταση της υγειας μου (ειμαι μια εβδομαδα -ταβλα- με βρογχιτιδα )Ασε που βηχω σαν φορτηγο.

Το περιμενα  να γινει αλλα ειμαι ατυχος. ???

audiokostas είπε:
Προφανώς δεν υπάρχει και μεγάλος ενθουσιασμός για κάτι τέτοιο αλλά, αν και μου φάνηκε λίγο περίεργο στην αρχή, δεν λυπούμαι που το λέω, δεν με πειράζει.

Σίγουρα ο καθένας έχει την δική του άποψη τι σημαίνει forum ή κοινωνική συνεύρεση και δεν είναι ανάγκη να συμφωνούν με την δική μου.

Είμαι σίγουρος όμως, κρίνοντας από την ιστορία των events, ότι όσοι βρεθούμε εκεί, θα περάσουμε καλά.
  +1  ;)
Αν κάποια στιγμή ο αδμίν θελήσει να αναλάβει την διοργάνωση ενός Νόιζ event με πολλές μπάντες,διάφορων μουσικών προσανατολισμών,σε μεγάλο χώρο,σπόνσορες κλπ,θα υπάρχει σίγουρα μεγάλη συμμετοχή.  :)

pericles είπε:
Παιδια ευχομαι καθε επιτυχια στο event .Θελω πολυ να ερθω αλλα αυτο θα εξαρτηθει απο την κατασταση της υγειας μου (ειμαι μια εβδομαδα -ταβλα- με βρογχιτιδα )Ασε που βηχω σαν φορτηγο.

Το περιμενα  να γινει αλλα ειμαι ατυχος. ???
Αν νιώθεις καλύτερα το Σάββατο και σου έχει μείνει μόνο ο βήχας, έλα γιατί σε θέλουμε για την εισαγωγή του Sweet Leaf των Sabbath! ;D

Περαστικά και αν δεν κάτσει να έρθεις, μην σκας. Θα υπάρξουν κι άλλα τέτοια ωραία.

pericles είπε:

Το περιμενα  να γινει αλλα ειμαι ατυχος. ???
Αχχχχχ και του τα έλεγα του Νέστορα: «Είσαι σίγουρος ότι θα αντέξει ο γέροντας την ταλαιπωρία»; (Το ξενύχτι, την κάπνα και την κακουχία ως «αναπληρωματικός» του τραυματία Γιώργου στο πρόσφατο Driver's Hit live)

Πάει τον... φάγαμε τον Περικλή  ;D ;D ;D ;D Και εγώ που περίμενα jam με την αφεντιά του...

Αχχχχ... στα έλεγα Νέστορα, αλλά δεν με άκουγες... Τον φάγαμε τον γέροντα  ;D ;D ;D

ΥΓ: Περαστικά σου  8)    (χμμμ... ο Χάρης πάντως μας την γλύτωσε)  ;D ;D ;D ;D

Εσυ μαλλον φταις Τερρυ ( ανοιγες το παραθυρο του αυτοκινητου και σου ελεγα να το κλεισεις )

εξαψεις 4 η ωρα το πρωι παιδια o Terry ,ασε που ηθελε να καπνισει κιολας . ???

Και μετα θελει και jam  >:( Φροντισε να γινω καλα και να ερθω γιατι δεν σε σωνει τιποτα αν κατσω μεσα το Σαββατο :o :o

Μια που το 'φερε η κουβέντα...

Είναι κρίμα, φωτογραφίες και βίντεα από αυτά τα events να μην είναι όλα συγκεντρωμένα κάπου αλλά σκόρπια μέσα σε άπειρες σελίδες.

pericles είπε:
Ασε που βηχω σαν φορτηγο.
??? Δηλ. πως βήχει το φορτηγό;

Βρε με τι γηραρούς τύπους κάνω παρέα. :o

Nestoras είπε:
??? Δηλ. πως βήχει το φορτηγό;

Βρε με τι γηραρούς τύπους κάνω παρέα. :o
Εμ, στα λέω εγώ αλλά δεν με ακούς, που θέλετε να κάνετε τα ροκ ζαρκαδάκια σε αυτή την ηλικία  ;D

Έχω κάτι βαφτίσια και δεν ξέρω αν σας προλαβαίνω. Θα προσπαθήσω πάντως.

Ρε συ Terry μην πολυμιλας γιατι ερχεται και η δικη σου σειρα στην ηλικια και τοτε θα τα πουμε(ειδικα αν δεν κοψεις τα τσιγαρα ) θα βηχεις σαν τρενο σε ανηφορα  ::).

Να που ο Νεστορας (ο σοφος ;) το παιζει και τεκνο τα δικα του τα ξεχασε 30 μερες ειναι με κρυωμα και το κρυβει.Μα τι πινεις ; ;D

Α και πουσαι Νεστωρ οταν θα με ξαναπιασει ο φορτηγοβηχας θα στο γραψω σε κασσετα να το ακουσεις ;D ;D

Δέκα μέρες τώρα είμαι off λόγω μέσης, "δακρύζω" από τον πόνο, ούτα να καθήσω δεν μπορώ. :'(

Θα το παλέψω πάντως (έστω και για λίγο) γιατί πολύ θέλω να σας ξαναδώ όλους. :D

pericles είπε:
Α και πουσαι Νεστωρ οταν θα με ξαναπιασει ο φορτηγοβηχας θα στο γραψω σε κασσετα να το ακουσεις ;D ;D
Τι κασσέτα βρε Πέρυ, θα μπεις σε mic booth και θα γράφεις με δύο πυκνωτικά μεγάλου διαφράγματος.

Μετά cubase, autotune ;D ;D ;D ;D (μην είμαστε και "παράβηχοι"  ;D ;D ;D), πέρνα το ένα reverb, γράψε "δεύτερες", και ανέβασέ το εδώ. ;D ;D ;D ;D ;D

Terry RoscoeBeck5 είπε:
Εμ, στα λέω εγώ αλλά δεν με ακούς, που θέλετε να κάνετε τα ροκ ζαρκαδάκια σε αυτή την ηλικία  ;D

Ε μετά με λες να κάνω ζμπέζιαλ γκεστ ,ρε φίλως ,άντε εσύ είσαι ζαρκάδι κι εγώ αιλουροειδές ,με ποιόν θα παίξουμε ?το I-κίχου του γεροΜάραθων?

Οι υπόλοιποι είναι ένα μάτσο ανάπηρα κουνάβια φίλως ,κανά μβλουζ της τάβλας και τέλΩς ,φορτηγό ο ένας ,η μέση του ο άλλος μια βραδυά στο  ΕΚΑΒ γινήκαμε  ;D ;D ;D

pericles είπε:
Ρε συ Terry μην πολυμιλας γιατι ερχεται και η δικη σου σειρα στην ηλικια και τοτε θα τα πουμε(ειδικα αν δεν κοψεις τα τσιγαρα ) θα βηχεις σαν τρενο σε ανηφορα  ::).
Α παπαπα... φτου... φτου... Βρε τον δυσοίωνο.

Αλλά την άλλη φορά, θα φροντίσω να έχω (έτσι διακριτικά) ανοιχτό το παράθυρο, να κάνει μια σχετική... δροσιά  ;) :D 

Τα Κ.Α.Π.Η.του ΝΟΙΖ σας προσκαλουν στην τειοποσια τους  (θα εχει και κουλουρακια [μαλακα])

Η ορχηστρα και χορωδια του Φ. Ταλαιπωρου θα ερμηνευση αποσπασματα απο

οπερετες

μην το χασετε.....  Rockwood  13/4

dkakos

Συναλλαγές: (5)

Idol

Αποσυνδεδεμένος

Φύλο: Άντρας

Τετοια βλεπω και νοιωθω νεοτατος !! Αντε βρε θα σας ριξουμε τον μεσο όρο (ή να πω ορό ?? χαχαχαχα)

Δεν σταματάτε τις γεροντολογίες λέω 'γω! ;D

Αν νομίζετε ότι το Σάββατο θα ακουστεί οτιδήποτε έστω και κατά διάνοια ...υπερήλικο, you' re in for a big surprise. ;)

Haris είπε:
Αν νομίζετε ότι το Σάββατο θα ακουστεί οτιδήποτε έστω και κατά διάνοια ...υπερήλικο, you' re in for a big surprise. ;)
Ουάχχχ ουαχ ουαχ  ;D

Σταμάτα σατανά μας πέθανες  ;D ;D ;D ;D

Αν ο μέσος όρος ηλικίας των μπαντών είναι Χ, ο μέσος όρος της ηλικίας των κομματιών που θα παιχτούν είναι... ξαδερφάκι του Μαθουσάλα 

Ποιό χρώμα άραγε για ποιοτικότερο gain με Sunburst Strat.. ???

d011michael-500x500.jpg

Eμείς πάντως το πιο παληό που θα παίξουμε, θα είναι το καινούργιο του Παντελίδη.

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back