• Το Noiz σας εύχεται χρόνια πολλά και ένα ευτυχισμένο 2025! 🎊

ΝΟΙΖ night

Συγχαρητήρια και από μένα. Ηταν όλα και όλοι υπέροχοι!

Το μόνο κακό ότι δεν υπήρχε Ιρλανδέζικη draught γιατί "ήταν κλείστα τα λιμάνια" λέει.

Οι φωτογραφίες του Sonic-x θα ανέβουν σε άλμπουμ στο Showroom το συντομότερο. Για την ώρα προέκυψαν καποια τεχνικά προβλήματα που θα λυθουν.

Μπράβο στη διοργάνωση και τους μουσικαράδες!

BigAlejandro είπε:
τελος, να κανω και μια αναφορα στον νεστορα που ειχε ΤΡΕΛΟ ηχο!
Αυτό το 'ΤΡΕΛΛΟ' πιστεύω να είναι θετικό, ή....?

neeq είπε:
Και εγραψα πριν απο τον μπιχλα που εφτασε 2 ωρες πριν απο μενα. ουυυυυυυυ
Μπήκα νωρίτερα αλλά πιάστηκα με την 'ανία ως πηγή έμπνευσης' και ζαλίστηκα.

Να πω και εγώ οτι το live ητάν ΠΟΛΥ καλύτερο απο οτι περίμενα ;). Ωραίο το μπαρ,

η μπύρα, η διάθεση. Ακόμα καλύτερες οι μπάντες.

Μεγάλος σταρ της βραδιάς ο διοργανωτής audiokostas με το τρομερό attitude επι

σκηνής και το γυφτολουλουδό του που κράτησε ψηλά τη σημαία των φτηνών :D

Ευχαριστώ για όλα τα καλά σας λόγια.

Απλά να υπενθυμίσω για μία ακόμα φορά ότι είμασταν 3 μπάντες. Τετραμελείς (κατ' ουσίαν) και οι τρείς. Και κατά την άποψή μου κάθε ένας έδωσε αυτό που μπορούσε για τη βραδιά. Και όσοι κάνετε live θα ξέρετε ότι υπάρχουν οι βραδιές που για κάποιο λόγο όλα δένουν μαγικά (ακόμα και οι μαλακίες) και κάποιες που δεν τα σώνεις με τίποτα.

Λογικό ίσως να έχω μία λίγο μεγαλύτερη άνεση για δύο λόγους.

Πρώτον γιατί ήξερα τους περισσότερους από εσάς και δεύτερον γιατί είχα ένα γκρουπ που είναι καλοί φίλοι και ήξερα ότι θα προσπαθούσαν να δώσουμε αυτό που χαμε δουλέψει και, αν κάτι πάει στραβά, θα πιούμε απλώς παραπάνω μπύρες.

Δεν το κρύβω βέβαια (πως θα μπορούσα άλλωστε  ;D ) ότι μου αρέσουν τα live και έχοντας την πολυτέλεια των λίγων εμφανίσεων, μπορούμε να δίνουμε (δεδομένων των συγκαιριακών συνθηκών του καθενός) ότι νομίζουμε ότι έχουμε, πάνω στη σκηνή.

Από το Mike's, τα γκρουπ, έχουμε αρκετά παράπονα αλλά δεν θα επεκταθώ.

Το κοινό ή(σασ)ταν κατά βάση καταπληκτικό.

Βέβαια υπήρχε ενίοτε ένας (αναμενόμενος λόγω ιδιότητας) αέρας κριτικής επιτροπής  ;) (και οι φωτό προς απόδειξη) αλλά all in all είμασταν (καθότι όλοι είμασταν και κοινό) όλοι μια χαρά. Υπήρχαν βέβαια και τρανταχτές απουσίες οι οποίοι θα τιμωρηθούν παραδειγματικά εν ευθέτω χρόνω. 

Ισως θα έπρεπε να ευχαριστήσω κάποιους λίγο παραπάνω είτε γιατί ήρθαν καπάκι από μακριά, είτε γιατί συνέβαλαν στην οργάνωση, είτε γιατί κουβάλησαν παραπάνω αλλά κάποιον θα αδικούσα και δεν το θέλω.

Δεν θα είχα αντίρρηση να ανέβαζα εγώ τις φωτό στα άλμπουμς αλλά θα φανεί κάπως  ::)

Οπως επίσης, δεν θα είχα καμία αντίρρηση για επανάληψη, κάπου μεγαλύτερα με περισσότερες μπάντες, σε ανοιχτό χώρο, αρκετά πιο νωρίς, μαζί με άλλα events, προς το καλοκαίρι................ ;) .

bihlas87 είπε:
και το γυφτολουλουδό του που κράτησε ψηλά τη σημαία των φτηνών :D
Aτυχώς, κάποιος πρέπει να "γκρινιάξει".

Σε ένα τέτοιο ηχητικό περιβάλλον, (μάλλον) δεν καταλαβαίνεις φτηνό ή ακριβό όργανο. Περιμενα με πολύ περιέργεια το μηχανάκι των 2000 του Marillion αλλά δεν ένοιωσα τα ρίγη συγκίνησης ακούγοντάς το...ίσως φταίει ο TGL και τα άρθρα του. Ελπίζω ο φίλος Marillion να με καλέσει σε ένα tet a tet και να μου δώσει την ευκαιρία να το καταλάβω καλύτερα.

Η δεύτερη ερώτηση που μου πέρασε από το μυαλό, ήταν ...όλα αυτά τα διαστημόπλοια πετάλια (καλά πως θυμάστε τι να πατήσετε?), που μερικά ήταν πιο ακριβά σαν σύνολο από τις κιθάρες που οδηγούσαν, αξίζουν το κόπο και τα έξοδα για να παίζεις (με τέτοιο αποτέλεσμα) σε μέρη σαν του Mike's...που από τα λεγόμενά σας ήταν και από τα καλύτερα...δεν μπορώ να φανταστώ τα χειρότερα.

Εάν η απάντηση είναι ότι στο σπίτι μου αποδίδουν τέλεια και τη κατα βρίσκω...πάσο, το καταλαβαίνω απόλυτα.

Εγώ θα δώσω, επίσης, και ένα μπράβο στον Distortion-Παύλο για το μεστό και αναπάντεχο (για μένα) παίψιμό του. Σεμνός αθόρυβος και περιεκτικός. Μπράβο φίλε μου.

Άσχετα από όλα αυτά, περάσαμε πολύ καλά...άντε να οργανώνεται και το επόμενο

marathon είπε:
Εγώ θα δώσω, επίσης, και ένα μπράβο στον Distortion-Παύλο για το μεστό και αναπάντεχο (για μένα) παίψιμό του. Σεμνός αθόρυβος και περιεκτικός. Μπράβο φίλε μου.
Συμφωνώ.

Για τον Νέστωρα, δεν έγραψα...γιατί από τις φίρμες, περιμένεις να παίξουν καλά ;D

marathon είπε:
Aτυχώς, κάποιος πρέπει να "γκρινιάξει".

Σε ένα τέτοιο ηχητικό περιβάλλον, (μάλλον) δεν καταλαβαίνεις φτηνό ή ακριβό όργανο. Περιμενα με πολύ περιέργεια το μηχανάκι των 2000 του Marillion αλλά δεν ένοιωσα τα ρίγη συγκίνησης ακούγοντάς το...ίσως φταίει ο TGL και τα άρθρα του.
Το ξερα! Είχες προσηλωθεί τόση ώρα στη σκηνή με ένα σκεπτικό ύφος. Κάτι τέτοιο θα σκεφτόσουν !! ;D

Μπορεί και να έχεις δίκιο, αλλά σίγουρα είναι ένα ωραιότατο και τρανταχτό παράδειγμα, ότι το αποτέλεσμα είναι καλό ανεξαρτήτως μπλιμπλικιών, εάν παίζει ο παίκτης.

Εν τω μεταξύ, μιας και αναφέρατε και ο Νέστορας κ ο Κώστας για παράπονα από το μαγαζί, δε ξέρω θα είχα την περιέργεια να μάθω μερικά τι και πως ίσως και μόνο για το επιμορφωτικό. Πιθανότατα δεν πρέπει να γραφούν. Απλά δηλώνω περιέργεια :P

Για τον Νέστωρα, δεν έγραψα...γιατί από τις φίρμες, περιμένεις να παίξουν καλά ;D
+1

Μια απορία για τον μπασίστα. Τι ήταν το αυτοκόλλητο που είχε κολλημένο πάνω στο μπάσο ο εγκληματίας;

(Έχω σκαλώσει με τα αυτοκόλλητα αυτές τις μέρες. Να πω ότι είναι έγκλημα εάν πρόκειται για κάτι ότι να ναι...)

Evilnye είπε:
Το ξερα! Είχες προσηλωθεί τόση ώρα στη σκηνή με ένα σκεπτικό ύφος. Κάτι τέτοιο θα σκεφτόσουν !! ;D
Μα άδικο έχω? Την προηγούμενη εβδομάδα, το θέμα για το Fx ήταν ΔΙ-ΘΥ-ΡΑΜ-ΒΙΚΟ...και επναλαμβάνω με παρέσυρε ο TGL και το πάθος του.

Άσε που δεν έχουμε, κάθε μέρα επαφή με τέτοιου επιπέδου μηχανήματα και δη σε πραγματικές (live) συνθήκες.

σίγουρα είναι ένα ωραιότατο και τρανταχτό παράδειγμα, ότι το αποτέλεσμα είναι καλό ανεξαρτήτως μπλιμπλικιών, εάν παίζει ο παίκτης
εδώ με βρίσκεις απόλυτα σύμφωνω.

Evilnye είπε:

Μπορεί και να έχεις δίκιο, αλλά σίγουρα είναι ένα ωραιότατο και τρανταχτό παράδειγμα, ότι το αποτέλεσμα είναι καλό ανεξαρτήτως μπλιμπλικιών, εάν παίζει ο παίκτης.

Εν τω μεταξύ, μιας και αναφέρατε και ο Νέστορας κ ο Κώστας για παράπονα από το μαγαζί, δε ξέρω θα είχα την περιέργεια να μάθω μερικά τι και πως ίσως και μόνο για το επιμορφωτικό. Πιθανότατα δεν πρέπει να γραφούν. Απλά δηλώνω περιέργεια :P

+1

Μια απορία για τον μπασίστα. Τι ήταν το αυτοκόλλητο που είχε κολλημένο πάνω στο μπάσο ο εγκληματίας;

(Έχω σκαλώσει με τα αυτοκόλλητα αυτές τις μέρες. Να πω ότι είναι έγκλημα εάν πρόκειται για κάτι ότι να ναι...)
a) Το αυτοκόλλητο του Μάνου είναι ένας φίλος του. Alive & kicking.

b) O Παύλος, ήταν και για μένα έκπληξη, αφού φύσει συνεσταλμένος, αυτή τη φορά τα χωσε.

c) Ο Νέστορας πάντα πολύ καλός και "επαγγελματίας". Μνεία και στον Γιάννη οργανίστα, κιθαρίστα, τραγουδιστή και εν γένει άνθρωπο ορχήστρα των Rockafone. Και στον Ούνο που έχουμε για ντράμερ και κατάφερε και έσκισε (ναι !) το ταμπουρο του. Ευτυχώς στο τελευταίο κομάτι

d) Δε πα να λές ότι Κυναίγειρε. Το γυφτολούλουδο με τους Tonerider έσπερνε. Με ένα Behringer μόνο στο πόδι. Ο Πανάγος (που λόγω κάποιας ανεξήγητης συστολής δεν έδειξε τις πολλές δυνατότητές του) είναι το άκρων άοτο. Κανένα πετάλι. Μόνο ένα footswitch μεταξύ καναλιών. Πάντως η Evi έχει δίκιο. Μα τελείως ακίνητος ήσουν βρε παιδί μου. Αλλά σε ευχαριστώ  ;)

e) Το Mike's (ανάμεσα στα άλλα) δεν τήρησε την συμφωνία για τα ποτά των γκρουπ, άργησε μιάμιση ώρα για το sound check με αποτέλεσμα ο κόσμος να έχει έρθει και ο ηχολήπτης, ειδικά στους Rockafone, περί άλλων τύρβαζε.

Και θα πούμε κι άλλα.........

audiokostas είπε:
e) Το Mike's (ανάμεσα στα άλλα) δεν τήρησε........
Και καταγγέλω και τα μηχανήματα του Ποπ Κορν, το δεξί έβγαζε φρέσκα και ζεστά και το αριστερό μπαγιάτικα...

audiokostas είπε:
Ο Νέστορας πάντα πολύ καλός και "επαγγελματίας".
Δυστυχώς δεν είμαι επαγγελματίας γιατί αν ήμουν θα 'επαιζα ανεπηρέαστος από οποιοδήποτε "εξωγενή" παράγοντα. Όταν γύρω σου συμβαίνουν διάφορα και δεν ξέρεις αν τελικά θα φανεί συνεπές το σχήμα το οποίο έχει επιφορτισθεί τον δύσκολο ρόλο του 3ου στη σειρά τότε άστα να πάνε.

Να ξέρεις, που το ξέρεις, ότι επειδή τα γκρουπ έχουν κάνει πολλές πρόβες μαζί και ξέρουν κάθε "κόμμα και τελεία" των κομματιών τους, αναλύουν και διϋλίζουν τα λάθη τους πολύ περισσότερο από ότι έχει προσλάβει το κοινό σαν ατέλεια. Χωρίς να υποτιμώ βέβαια το κοινό επ' ουδενί, μην το ζορίζεις τόσο. 

ρε κώστα! Αν το ξέραμε για τα ποτά, θα είχατε φάει του κόσμου τα κεράσματα... Έγινε αυτό που νομίζω; Σας χρεώσανε τα ποτά;;;;

επι τι ευκαιρία, έιμαι ο μόνος που έβρισκα ότι η φωνές ήταν ΠΟΛΥ χαμήλα (λόγω μικροφωνισμού φαντάζομαι).

Nestoras είπε:
Πέραν του πρώτου ναι.
Έλεος...

να μεταφέρω κουτσομπολιό που έμαθα ότι από κάποια ώρα και μετά προσπάθησαν να χρεώσουν 12ε την είσοδο;

Εάν ισχύει ας επιβεβαιωθεί όποιος ξέρει...

Nikolas είπε:
Έγινε αυτό που νομίζω; Σας χρεώσανε τα ποτά;;;;

επι τι ευκαιρία, έιμαι ο μόνος που έβρισκα ότι η φωνές ήταν ΠΟΛΥ χαμήλα (λόγω μικροφωνισμού φαντάζομαι).
Ναι. Στα περισσότερα παιδιά χρεώσαν (πέραν του πρώτου) τα ποτά.Το οποίο ίσως ήταν κατανοητό εφόσον τα γκρουπ πληρωνόταν.Αλλά δεν είχαμε επώνυμο γνωστού ηθοποιού (που μας τον κάναν και κλίσμα με τα flyers και της αφίσες).

Εμένα, να πω την αλήθεια, δεν με χρέωσαν, γιατί διεκδίκησα (δις) το δικαίωμα της συμφωνίας.

Μόνο οι φωνές; Αλλού για αλλού ο ήχος. Αλλά ο Mr Soundman ήταν ...... κάπου γενικώς. Αλλά δεν ήταν δουλειά του εξάλλου. Αφού η δικαιολογία ότι θα αργούσε 1,5 ώρα να έρθει (για το ήδη αργά) sound check ήταν "ότι έχει δουλειά". Το οποίο βέβαια όταν ήρθε με την κιθάρα του στον ώμο, μπορούμε μόνο να υποθέσουμε ότι ήταν η πρόβα του.

Επαγγελματίας.

Evilnye είπε:
να μεταφέρω κουτσομπολιό που έμαθα ότι από κάποια ώρα και μετά προσπάθησαν να χρεώσουν 12ε την είσοδο;

ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ. Please step forward

Δεν το είχα ακούσει αυτό.  >:(

Evilnye είπε:

Το κορόϊδο ο Yameth, τόσα πλήρωσε...

Παρόμοια θέματα

Trending...

Νέα θέματα

Back