Ευχαριστώ για όλα τα καλά σας λόγια.
Απλά να υπενθυμίσω για μία ακόμα φορά ότι είμασταν
3 μπάντες. Τετραμελείς (κατ' ουσίαν) και οι τρείς. Και κατά την άποψή μου κάθε ένας έδωσε αυτό που μπορούσε για τη βραδιά. Και όσοι κάνετε live θα ξέρετε ότι υπάρχουν οι βραδιές που για κάποιο λόγο όλα δένουν μαγικά (ακόμα και οι μαλακίες) και κάποιες που δεν τα σώνεις με τίποτα.
Λογικό ίσως να έχω μία λίγο μεγαλύτερη άνεση για δύο λόγους.
Πρώτον γιατί ήξερα τους περισσότερους από εσάς και δεύτερον γιατί είχα ένα γκρουπ που είναι καλοί φίλοι και ήξερα ότι θα προσπαθούσαν να δώσουμε αυτό που χαμε δουλέψει και, αν κάτι πάει στραβά, θα πιούμε απλώς παραπάνω μπύρες.
Δεν το κρύβω βέβαια (πως θα μπορούσα άλλωστε ;D ) ότι μου αρέσουν τα live και έχοντας την πολυτέλεια των λίγων εμφανίσεων, μπορούμε να δίνουμε (δεδομένων των συγκαιριακών συνθηκών του καθενός) ότι νομίζουμε ότι έχουμε, πάνω στη σκηνή.
Από το Mike's, τα γκρουπ, έχουμε αρκετά παράπονα αλλά δεν θα επεκταθώ.
Το κοινό ή(σασ)ταν κατά βάση καταπληκτικό.
Βέβαια υπήρχε ενίοτε ένας (αναμενόμενος λόγω ιδιότητας) αέρας κριτικής επιτροπής
(και οι φωτό προς απόδειξη) αλλά all in all είμασταν (καθότι όλοι είμασταν και κοινό) όλοι μια χαρά. Υπήρχαν βέβαια και τρανταχτές απουσίες οι οποίοι θα τιμωρηθούν παραδειγματικά εν ευθέτω χρόνω.
Ισως θα έπρεπε να ευχαριστήσω κάποιους λίγο παραπάνω είτε γιατί ήρθαν καπάκι από μακριά, είτε γιατί συνέβαλαν στην οργάνωση, είτε γιατί κουβάλησαν παραπάνω αλλά κάποιον θα αδικούσα και δεν το θέλω.
Δεν θα είχα αντίρρηση να ανέβαζα εγώ τις φωτό στα άλμπουμς αλλά θα φανεί κάπως :
Οπως επίσης, δεν θα είχα καμία αντίρρηση για επανάληψη, κάπου μεγαλύτερα με περισσότερες μπάντες, σε ανοιχτό χώρο, αρκετά πιο νωρίς, μαζί με άλλα events, προς το καλοκαίρι................
.