• Το Noiz σας εύχεται χρόνια πολλά και ένα ευτυχισμένο 2025! 🎊

ΝΟΙΖ night

χμμ, νομιζω πως ο ιγνατιος εννοουσε τζαμαρισμα στο τελος (αν κρινω απο το βιντεο)...πραγμα που θα ηταν πολυ σουπερ για το κλεισιμο της βραδυας.

Παντως οπως και να χει παιδες καλα να περασετε και να τα σπασετε. Κριμα, γιατι εγω δε θα καταφερω να ερθω τελικα.

edit: τελικα θα γινει αναμεταδοση σε γιγαντοοθονες σε Ομονοια και Συνταγμα; Εγω παντως θα το δω με streaming στο net  ;D

Καλα να περασετε και παλι παιδια!

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
ειμαι βαθυτατα συγκινημενος!

ειμαι ο πρωτος που γραφει!

ολοι οι αλλοι κοιμουνται μαλλον για να τους περασει ο πονοκεφαλος απο τις αγριοφωναρες του οντιοκωστα!!! :P :P :P :P :P

πολυ ωραιο λαιβ!

χασανε οσοι δεν ηρθανε!!

οχι τιποτα αλλο, επαιξε και τζαμαρισματακι στο τελος!

φωτογραφιες αυριο...!

Ωραία βραδιά, ωραίες μουσικές! Φωτογραφίες σύντομα στο Gallery.

4wd4.jpg

lr3.jpg

r3.jpg

εχει πεσει μια ψιλο επεξεργασια στις φωτογραφιες η νυσταζω τοσο πολυ που φανταζομαι διαφορα?

BigAlejandro είπε:
εχει πεσει μια ψιλο επεξεργασια στις φωτογραφιες η νυσταζω τοσο πολυ που φανταζομαι διαφορα?
Ένα απλό sharpen... μη φανταστείς...

α!

επειδη μου φανηκαν πολυ ...ισορροπημενες χρωματικα και μου ενανε εντυπωση...! ;D

Δεν έχει γίνει καμία επεξεργασία σε χρώμα ή φως. Απλά τράβαγα χωρίς φλας με ανοιχτό διάφραγμα (2,8) και ευαισθησία (iso) στο 1000-1600.  ;) 8)

Καλημέρα!! (γράφω πριν πάω να ξανακοιμηθώ :P )

Να πω κ εγώ πως όντως ήταν πάρα πολύ ωραία!

Φοβερά και τα 3 γκρουπ! Καλή συνέχεια και νομίζω πως μπορώ να πω πως οι μπασίστες απλά έκλεψαν την παράσταση ε;

@audiokwsta τα σέβη μου, τα σπας ;D

@Sonic X, Πολύ ωραίες οι φωτογραφίες!

BigAlejandro είπε:
οχι τιποτα αλλο, επαιξε και τζαμαρισματακι στο τελος!
Ο κουλτούρας τα σπασε ;D

Evilnye είπε:
@audiokwsta τα σέβη μου, τα σπας ;D
+236.8

Δεν άκουσα τίποτα από χθες (λίγο δύσκολο, πολλά τα χιλλιόμετρα!) αλλά και μόνο απ'την εμφάνιση κάνει μπαμ! Παλικάρι!  ;D

Ανεβάστε και κανένα κλιπάκι και για μας τους άμοιρους!  :)

Εγώ δεν ξαναπάω για ύπνο καθότι η υποχρεωτική ώρα αφύπνισης ήλθε κατά τις 8:00.

Κάποιος να έδιωχνε μόνο εκείνο τον θόρυβο από το κεφάλι μου.

Evilnye σε ευχαριστώ και διαδικτυακά.

Και ευχαριστώ ΟΛΟΥΣ.

Τα άλλα δύο γκρουπ και την προσπάθεια που έκαναν και το κουβάλημα που ρίξαν.

Τον κόσμο που ήρθε και ελπίζω να διασκέδασε.

Ολους εσας που δεν μπορέσατε να ρθείτε για τις ευχές σας

Για μένα ήταν μια όμορφη βραδιά.

Χ-minor , οι φωτό απατούν.  ;D

Sonic-X ευχαριστούμε. Άοκνος εργάτης. Εχεις πολύ ρεπορταζ  ;D

Οχι κλιπ παιδιά. Ας το αφήσετε στη μνήμη μου ως ωραία βραδιά. Τα πολλά τεκμήρια βλάπτουν.

.....ΜΠΡΑΒΟ παιδια........μια πολυ ωραια βραδια.....με πολυ ωραια κομματια απο ολους και ωραια παιγμενα......παμε για το επομενο............. ;)

Παιδιά, είσασταν ΚΟΥΚΛΟΙ όλοι σας! Κώστα: φοβερός, στο είπα και εκεί! ΜΠΡΑΒΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ

(Κρίμα που η babysitter έπρεπε να φύγει, και την κάναμε νωρίς... :()

Μπραβο και απο εμενα στα group (αν και το πρωτο δεν το προλαβα)

ειδικα σε Αudiokosta και Νεστορα. Αν καποτε ξεπεραστει και το αιωνιο

προβλημα των ηχοληπτων τα πραγματα θα γινουν ακομα καλυτερα.

Δυστυχως δεν καταφερα να γνωρισω πολλους απο εσας, ελπιζω να

γινει σε καποια μπυροποσια  (εκτος Παρασκευης, μια μερα εστω  :P)

Sonic X είπε:
Ωραία βραδιά, ωραίες μουσικές! Φωτογραφίες σύντομα στο Gallery.
Ωραίες οι φωτογραφίες, αλλά βάλε και μια περιγραφή για το who is who για μας που δεν τους έχουμε δει απο κοντά.

Οχι κλιπ παιδιά. Ας το αφήσετε στη μνήμη μου ως ωραία βραδιά. Τα πολλά τεκμήρια βλάπτουν.
Μα γιατί ???

Ελπίζω να μην χάσω το επόμενο.

Ωραίες οι φωτογραφίες, αλλά βάλε και μια περιγραφή για το who is who για μας που δεν τους έχουμε δει απο κοντά.
Εσύ σωστά τα λες αλλά στις 5:30 τα ξημερώματα ούτε το όνομα μου δεν μπορούσα να γράψω ολόκληρο. Έχουμε και λέμε λοιπόν:

1) 4 Wheel Drive

2) Loose Rag

3) Rockafon

Επειδή θέλω να ανεβάσω όλες τις φωτογραφίες στο gallery και "δεν τό 'χω", αν κάποιος μπορεί να βοηθήσει ας στείλει ένα π.μ. Το πρόβλημα μου είναι ότι δεν ξέρω πως θα ανεβάσω πολλά αρχεία σε ένα φάκελο. Θα εκτιμηθεί ιδιαίτερα αν οι οδηγίες είναι βήμα - βήμα και όσο πιο αναλυτικά γίνεται (for dummies δηλαδή).

Για τους ανυπόμονους πάντως έχω κάνει ένα rar και το έχω ανεβάσει στο rapidshare (επιτυχώς θέλω να πιστεύω) στο παρακάτω link:

http://rapidshare.com/files/310056940/Noiz_Night_1.rar

Πολύ ωραία βραδιά, το καταφχαριστήθηκα! 8)

Πολλά μπράβο σε όλες τις μπάντες και ένα θερμό ευχαριστώ στον Νέστορα και τους 4 Wheel Drive που μου έκαναν την τιμή να παίξω ένα ωραιότατο φανκάκι μαζί τους!

Και για μένα ήταν σχετικά νωρίς το εγερτήριο, αλλά σκέφτομαι να το αναβάλλω, γιατί ψιλοκλείνουν τα μάτια... :P

Edit: Μιχάλη το λινκ μου βγάζει error... Το κατεβάζουν πολλοί, ή παίζει κάτι άλλο;

Μιχάλη το λινκ μου βγάζει error... Το κατεβάζουν πολλοί, ή παίζει κάτι άλλο;
Νομίζω πως το διόρθωσα. Προσπάθησε ξανά με το link που ξαναέβαλα. Παντελώς άπειρος όπως κατάλαβες.

Edit: Αν δουλέψει τελικά το link ας με ενημερώσει κάποιος. Thanks!

Γ@μ@το live και σε ωραίο χώρο. Όλες οι μπάντες παίξαν πολύ καλά αν και πιστεύω πως οι μπασσίστες περφόμερ είχαν την τιμητική τους χτες!

Παρόμοια θέματα

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back