- Πόντοι
- 38
ΜΙΛΑΤΕ ΣΟΒΑΡΑ ΤΩΡΑ ;marathon είπε:Το κορόϊδο ο Yameth, τόσα πλήρωσε...
Και δεν είπε τίποτα;
Ούτε σε μένα, ούτε σε αυτούς;
ΜΙΛΑΤΕ ΣΟΒΑΡΑ ΤΩΡΑ ;marathon είπε:Το κορόϊδο ο Yameth, τόσα πλήρωσε...
Το επιβεβαιώνω. (Είχα τετ-α-τετ συνομιλία μαζί του επι μακρόν).marathon είπε:Το κορόϊδο ο Yameth, τόσα πλήρωσε...
Εγώ όταν μπήκα ευτυχώς δεν ήταν κανένας στη υποδοχή, βέβαια 5 μπύρες ήπια μετά,Evilnye είπε:να μεταφέρω κουτσομπολιό που έμαθα ότι από κάποια ώρα και μετά προσπάθησαν να χρεώσουν 12ε την είσοδο;
Εάν ισχύει ας επιβεβαιωθεί όποιος ξέρει...
Μάλλον είναι απλό το τι συνέβει. Όσοι ήρθαμε γύρω στις 9.30 (εγώ, Big Alexandro, Bihlas...) και δεν ήταν πορτιέρης στη πόρτα, περάσαμε τζάμπα και πληρώσαμε 7 ευρώ τη μπύρα. Όταν ο πορτιέρης ανέλαβε, πήγε στα 12 ευρώaudiokostas είπε:Νίκο, πολλά μπορούμε να πούμε υπέρ και κατά.
Θα ήθελα πρώτα όμως να δω τεκμηριωμένα τι συνέβει, και αφού ακούσω την επίσημη θέση του μαγαζιού, να εκφραστώ ανάλογα.
Πληροφορίες από φίλους που ήρθαν αργά, δεν επαληθεύουν τα παραπάνω.marathon είπε:Μάλλον είναι απλό το τι συνέβει. Όσοι ήρθαμε γύρω στις 9.30 (εγώ, Big Alexandro, Bihlas...) και δεν ήταν πορτιέρης στη πόρτα, περάσαμε τζάμπα και πληρώσαμε 7 ευρώ τη μπύρα. Όταν ο πορτιέρης ανέλαβε, πήγε στα 12 ευρώ
Εγώ κατα τισ 22:30 πλήρωσα σε μία κοπέλα εκεί (ήταν και ο DJ) και μου έκαναν λίγο τους άσχετους: "7 ευρώ;" (Ο DJ)... αλλά 7 πλήρωσα στην είσοδο, και μετά 6 ευρώ η μπύρα μέσα (οι υπόλοιπες... ;;marathon είπε:Μάλλον είναι απλό το τι συνέβει. Όσοι ήρθαμε γύρω στις 9.30 (εγώ, Big Alexandro, Bihlas...) και δεν ήταν πορτιέρης στη πόρτα, περάσαμε τζάμπα και πληρώσαμε 7 ευρώ τη μπύρα. Όταν ο πορτιέρης ανέλαβε, πήγε στα 12 ευρώ
Δεν εστιάζω στο νωρίς-αργά, αλλά στο πορτιέρης-μη πορτιέρης.audiokostas είπε:Πληροφορίες από φίλους που ήρθαν αργά, δεν επαληθεύουν τα παραπάνω.
Μάλλον η ταρίφα, είχε άμεση εξάρτηση από τη φάτσα...και λίγα πλήρωσε ο YamethΕγώ κατα τισ 22:30 πλήρωσα σε μία κοπέλα εκεί (ήταν και ο DJ) και μου έκαναν λίγο τους άσχετους: "7 ευρώ;" (Ο DJ)... αλλά 7 πλήρωσα στην είσοδο, και μετά 6 ευρώ η μπύρα μέσα (οι υπόλοιπες... ;;
Eπειδή σε είδα...είσαι σίγουρος ότι πληρείς τα κριτήρια για να κερδίσουμε στο ξύλο? > ;D ;D Εάν ήσουν σαν τον Earendil δεν θα ανησυχούσα...neeq είπε:Καλα, αποσυρω τη φυσιογνωμικη μου κριτικη, αλλα αν βγει συμπερασμα και παιζει περιπτωση για ξυλο εγω ξερετε ;D
marathon είπε:Δεν εστιάζω στο νωρίς-αργά, αλλά στο πορτιέρης-μη πορτιέρης.
Όχι δεν ισχύει αυτό. Ο πορτιέρης ζητούσε 7 σίγουρα μέχρι κάποια ώρα, μιας και ήρθε παρέα μου αρκετά αργότερα από εμένα και πλήρωσε 7.
Εγώ ήρθα κατά τις 21:30 και δεν πλήρωσα είσοδο και στο μπαρ έδωσα 5€ για την μπύρα στο μεγάλο ποτήρι (ναι! αυτό που μοιάζει με ανθοδοχείο).marathon είπε:Μάλλον είναι απλό το τι συνέβει. Όσοι ήρθαμε γύρω στις 9.30 (εγώ, Big Alexandro, Bihlas...) και δεν ήταν πορτιέρης στη πόρτα, περάσαμε τζάμπα και πληρώσαμε 7 ευρώ τη μπύρα. Όταν ο πορτιέρης ανέλαβε, πήγε στα 12 ευρώ
Ενδιαφέρον ακούγεται. Δηλώνω εθελοντής (full or part time αναλόγως με τον φόρτο εργασίας που θα υπάρχει εκείνη την περίοδο).audiokostas είπε:Οπως επίσης, δεν θα είχα καμία αντίρρηση για επανάληψη, κάπου μεγαλύτερα με περισσότερες μπάντες, σε ανοιχτό χώρο, αρκετά πιο νωρίς, μαζί με άλλα events, προς το καλοκαίρι................ .
Πάλι στην ανάγκη μου θα πέσεις...στα έχω έτοιμα...pm μεaudiokostas είπε:Οπως επίσης, δεν θα είχα καμία αντίρρηση για επανάληψη, κάπου μεγαλύτερα με περισσότερες μπάντες, σε ανοιχτό χώρο, αρκετά πιο νωρίς, μαζί με άλλα events, προς το καλοκαίρι................ .