• Το Noiz σας εύχεται χρόνια πολλά και ένα ευτυχισμένο 2025! 🎊

ΝΟΙΖ night

marathon είπε:
Το κορόϊδο ο Yameth, τόσα πλήρωσε...
Το επιβεβαιώνω. (Είχα τετ-α-τετ συνομιλία μαζί του επι μακρόν).

Evilnye είπε:
να μεταφέρω κουτσομπολιό που έμαθα ότι από κάποια ώρα και μετά προσπάθησαν να χρεώσουν 12ε την είσοδο;

Εάν ισχύει ας επιβεβαιωθεί όποιος ξέρει...
Εγώ όταν μπήκα ευτυχώς δεν ήταν κανένας στη υποδοχή, βέβαια 5 μπύρες ήπια μετά,

δε νομίζω να έχουν παράπονο. 12ρι στα μουλωχτά και χρέωση στους μουσικούς όμως

είναι ξεφτίλα, όπως και να το δείς.

Παρακαλώ όποιος άλλος, πέραν του αφεντικού (και να πεις ότι δεν τα είχαμε μιλήσει σαν παθήματα από την προηγούμενη εκδήλωση....), πλήρωσε 12€ να μου στείλει pm.

Καλα τον εκοψα εγω τον αφεντικο για Στηβ Κακετση. Κανει μπαμ ο απατεωνας απο χιλιομετρα ::)

Νίκο, πολλά μπορούμε να πούμε υπέρ και κατά.

Θα ήθελα πρώτα όμως να δω τεκμηριωμένα τι συνέβει, και αφού ακούσω την επίσημη θέση του μαγαζιού, να εκφραστώ ανάλογα.

Μέχρι τότε μην εκφράζουμε απόψεις στηριγμένες σε φυσιογνωμικά κριτήρια.

Πρόκειται και αυτή για μία επιχείρηση και δεν μπορούμε να την σπιλώνουμε αβασάνιστα.

audiokostas είπε:
Νίκο, πολλά μπορούμε να πούμε υπέρ και κατά.

Θα ήθελα πρώτα όμως να δω τεκμηριωμένα τι συνέβει, και αφού ακούσω την επίσημη θέση του μαγαζιού, να εκφραστώ ανάλογα.
Μάλλον είναι απλό το τι συνέβει. Όσοι ήρθαμε γύρω στις 9.30 (εγώ, Big Alexandro, Bihlas...) και δεν ήταν πορτιέρης στη πόρτα, περάσαμε τζάμπα και πληρώσαμε 7 ευρώ τη μπύρα. Όταν ο πορτιέρης ανέλαβε, πήγε στα 12 ευρώ

marathon είπε:
Μάλλον είναι απλό το τι συνέβει. Όσοι ήρθαμε γύρω στις 9.30 (εγώ, Big Alexandro, Bihlas...) και δεν ήταν πορτιέρης στη πόρτα, περάσαμε τζάμπα και πληρώσαμε 7 ευρώ τη μπύρα. Όταν ο πορτιέρης ανέλαβε, πήγε στα 12 ευρώ
Πληροφορίες από φίλους που ήρθαν αργά, δεν επαληθεύουν τα παραπάνω.

marathon είπε:
Εγώ κατα τισ 22:30 πλήρωσα σε μία κοπέλα εκεί (ήταν και ο DJ) και μου έκαναν λίγο τους άσχετους: "7 ευρώ;" (Ο DJ)... αλλά 7 πλήρωσα στην είσοδο, και μετά 6 ευρώ η μπύρα μέσα (οι υπόλοιπες... ;;;)

Όχι δεν ισχύει αυτό. Ο πορτιέρης ζητούσε 7 σίγουρα μέχρι κάποια ώρα, μιας και ήρθε παρέα μου αρκετά αργότερα από εμένα και πλήρωσε 7.

Το ότι ζητήθηκαν 12 από τον γιαμεθ το έμαθα αφού ήρθε, και σαφώς αργότερα.

Κοινώς αποφάσισε λίγο πιο μετά ότι αρπάξει και δε βαρίεσαι :P

audiokostas είπε:
Πληροφορίες από φίλους που ήρθαν αργά, δεν επαληθεύουν τα παραπάνω.
Δεν εστιάζω στο νωρίς-αργά, αλλά στο πορτιέρης-μη πορτιέρης.

Εγώ κατα τισ 22:30 πλήρωσα σε μία κοπέλα εκεί (ήταν και ο DJ) και μου έκαναν λίγο τους άσχετους: "7 ευρώ;" (Ο DJ)... αλλά 7 πλήρωσα στην είσοδο, και μετά 6 ευρώ η μπύρα μέσα (οι υπόλοιπες... ;;;)
Μάλλον η ταρίφα, είχε άμεση εξάρτηση από τη φάτσα...και λίγα πλήρωσε ο Yameth

Καλα, αποσυρω τη φυσιογνωμικη μου κριτικη, αλλα αν βγει συμπερασμα και παιζει περιπτωση για ξυλο εγω ξερετε ;D

(πλακα κανω Στηβ)

neeq είπε:
Καλα, αποσυρω τη φυσιογνωμικη μου κριτικη, αλλα αν βγει συμπερασμα και παιζει περιπτωση για ξυλο εγω ξερετε ;D
Eπειδή σε είδα...είσαι σίγουρος ότι πληρείς τα κριτήρια για να κερδίσουμε στο ξύλο? > ;D ;D Εάν ήσουν σαν τον Earendil δεν θα ανησυχούσα...

marathon είπε:
Δεν εστιάζω στο νωρίς-αργά, αλλά στο πορτιέρης-μη πορτιέρης.
Όχι δεν ισχύει αυτό. Ο πορτιέρης ζητούσε 7 σίγουρα μέχρι κάποια ώρα, μιας και ήρθε παρέα μου αρκετά αργότερα από εμένα και πλήρωσε 7.

Και κατηγορία φτερου δε με λες 100 κιλα ανθρωπο :P Αλλα θελετε και καποιον με εμπειρια απο τις διαφορες ανταλλαγες αποψεων με ματατζηδες 8)

marathon είπε:
Εγώ ήρθα κατά τις 21:30 και δεν πλήρωσα είσοδο και στο μπαρ έδωσα 5€ για την μπύρα στο μεγάλο ποτήρι (ναι! αυτό που μοιάζει με ανθοδοχείο). :)

Κύριοι, get your facts straight !

Οντως υπήρξε απόπειρα κατά μόνας για αρπαχτή αλλά μετά από ορθή διεκδίκηση των δικαιωμάτων που αναφέρονται από την πρώτη σελίδα του thread, η αρπαχτή απεφεύχθει και τα πράγματα επανήλθαν σε τάξη.

Κατανοητό ελπίζω.

Εάν υπήρξε άλλη περίπτωση απόπειρας αρπαχτής, παρακαλώ ενημερώστε.

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
audiokostas είπε:
Οπως επίσης, δεν θα είχα καμία αντίρρηση για επανάληψη, κάπου μεγαλύτερα με περισσότερες μπάντες, σε ανοιχτό χώρο, αρκετά πιο νωρίς, μαζί με άλλα events, προς το καλοκαίρι................ ;) .
Ενδιαφέρον ακούγεται. Δηλώνω εθελοντής (full or part time αναλόγως με τον φόρτο εργασίας που θα υπάρχει εκείνη την περίοδο).

audiokostas είπε:
Οπως επίσης, δεν θα είχα καμία αντίρρηση για επανάληψη, κάπου μεγαλύτερα με περισσότερες μπάντες, σε ανοιχτό χώρο, αρκετά πιο νωρίς, μαζί με άλλα events, προς το καλοκαίρι................ ;) .
Πάλι στην ανάγκη μου θα πέσεις...στα έχω έτοιμα...pm με

Λοιπον , εχουμε κ λεμε , πολλα ευχαριστω στον φιλο Audiokosta για την προσκληση να παιξουμε , πολλα ευχαριστω στα παιδια απο τα αλλα γκρουπ για την βοηθεια τους κ την ''ενθερμη'' υποστηριξη τους  , μια εμπειρια πολυ καλη για εμας που δεν ''το χουμε'' κ πολυ το live ( οταν το αποκτησουμε ομως θα σας δειξουμε ατιμα παιδια ;D ;D ;D ;D).

Σχετικα με το axefx να πω πως σε γενικες γραμμες δουλεψε σωστα δινοντας μου στο περιπου τον τονο που απαιτουσε το καθε τραγουδι. (Τωρα βεβαια αν δεν εχεις μια strato πως θα πλησιασεις ηχο Knopfler η Floyd). Επισης ολοι οι ηχοι ηταν ρυθμισμενοι για το setup με τον ART ss amp κ οχι για τον Koch που εφερα τελικα για να παιξουν κ τα αλλα παιδια που σημαινει πως δεν ειχαν καθολου power amp sim που ειναι το δυνατο χαρτι του axefx κατεμε.

Δεν θα αναφερθω σε διαφορα προβληματα που δημιουργηθηκαν γιατι δεν πρεπει να μιζεριαζουμε , κοιταμε μπροστα κ προχωραμε!!!

Οι αλλες 2 μπαντες ηταν αψογες ( Κωστας κ Νεστορας ηγετες!!!!)

Τελος το μεγαλο ευχαριστω σε ολα τα μικρα κ μεγαλα παιδια που εκαναν τον κοπο να ερθουν!!!

Ναστε καλα!

Παρόμοια θέματα

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back