• Το Noiz σας εύχεται χρόνια πολλά και ένα ευτυχισμένο 2025! 🎊

ΝΟΙΖ night

marathon είπε:
Να λές όλη την αλήθεια...σε κέρασα για στοίχημα που (ίσως) θα κερδίσεις σε 2 χρόνια.
Οπως εχω πει πολλες φορες, ειμαι απο το μελλον. Ξερω πολυ καλα οτι εχω κερδισει εκεινο το στοιχημα. Δε θα με βγαλεις τρελλο εσυ ;D ;D ;D

Κατα τα αλλα οντως σταθηκες στο υψος των περιστασεων και όντως δεν πρεπει να εχει ξαναζητηθει τετοια παραγγελια εκει μεσα :D

Εσύ ήσουν εκείνο το ψηλο κι ωραίο παλικάρι που γύρναγε από ενισχυτή σε ενισχυτή και από ηχείο σε ηχείο και μονολογούσε "γιατί δεν βγάζει καθόλου θόρυβο αυτό; ε; γιατί;"
Nαι, οριστε μια φωτο αν δε θυμασαι (εκανα λιγο edit επειδη ο φωτισμος στο μαγαζι δεν ηταν και ο καλυτερος) :

noiz_night_blue.jpg

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
blue είπε:
Ο μπιχλας μαλιστα ειχε ερθει για τσαμπουκα επειδη του ειχα ριξει το καρμα καποτε και μολις ειδε τι ΝΤΑΜΑΡΙ ειμαι, κωλωσε. True story. Αυτα ειναι τα καλα οταν μιλαμε προσωπο με προσωπο.
Ο Alejandro αν θυμάμαι καλά στρέβλωσε κάτι που είχα πει υπο την επήρρεια του

αλκοόλ σε άδειο στομάχι... εξάλλου ακόμα και οι φωτογραφίες μαρτυρούν πως μετά

απο ένα σημείο είχα χάσει κάθε ίχνος σοβαρότητας. Φαντάζομαι τι μ@λ@κίες έλεγα...

Γεγονός που εκμεταλλεύτηκε και η Ευη ώστε να μην κεράσει την μπύρα που μου υποσχέθηκε
;D

bihlas87 είπε:

Γεγονός που εκμεταλλεύτηκε και η Ευη ώστε να μην κεράσει την μπύρα που μου υποσχέθηκε
;D
:-[

oops! :s

χμμ... σκέψου ότι το έκανα για την υγεία σου. Μικρό παιδί να πίνει τόσο !

:-[ :-[

(next time έλεος ξεχάστηκα!)

Evilnye είπε:
Μικρό παιδί να πίνει τόσο !

(next time έλεος ξεχάστηκα!)
Οχι και μικρό παιδί, έχω αρχίσει να καραφλιάζω...

Δεν πειράζει, κι εγώ τώρα το θυμήθηκα ;)

Ο Αλεξανδρος ήταν πιο ενταξει και με την κερασε :P Εγω χρωστουσα στον Ανδρεα αλλα ευτυχως δεν ηρθε :P

Τελικά πληρωσε κανενας τα δικά του? ;D

(Marillion το πεταλακι πανω στο yamaha το κηβορδ τι ακριβως ήταν? Τον είδα που το πατησε στον Κυριο Κραουλιη αλλα δεν καταλαβα τι διαφορα εκανε ::) octaver? )

neeq είπε:
(Marillion το πεταλακι πανω στο yamaha το κηβορδ τι ακριβως ήταν? Τον είδα που το πατησε στον Κυριο Κραουλιη αλλα δεν καταλαβα τι διαφορα εκανε ::) octaver? )
Ενα rotary machine ηταν για να ψιλοhammondιζει που κ που!!!!! ;)

Ένα ευχαριστώ σε όσους βρέθηκαν εκεί κι από μένα ;).Πέρασα κι εγώ καλά όπως,θέλω να πιστεύω,κι οι πιο πολλοί από όσους/όσες τίμησαν με την παρουσία τους την βραδιά.

Για τα του ήχου στο stage αλλά και γενικότερα η όποια γκρίνια ακούστηκε είναι δικαιολογημένη(πράγματι στο stage ήταν απαράδεκτος και στους ακροατές μέτριος).Παρόλα αυτά υπήρχε κέφι και καλή διάθεση κι αυτό είναι που μετράει! Οι όποιες λαμογιές,ασυνέπειες,εκ της "διευθύνσεως" του χώρου δικαίως αναφέρονται.

Το καλό είναι ότι δεν ήταν ικανές να χαλάσουν το event...

Χρωστώ στον Μάραθο ένα κουτί κουραμπιέδες για τα καλά του λόγια και στο φίλο Audiokosta ένα σύμπακτον ψηφιακό δισκίλιο με τα χιτ των jelly fish.

distortion είπε:
Χρωστώ στον Μάραθο ένα κουτί κουραμπιέδες για τα καλά του λόγια...
Θέλω και 'γω γλυκό, έγραψα και 'γω καλά λόγια.

Marillion είπε:
Ενα rotary machine ηταν για να ψιλοhammondιζει που κ που!!!!! ;)
Μερακλης ο τυπος, ωραιος. Δυστυχως δεν τον ακουγα καλα για να καταλαβω τη διαφορα :)

neeq είπε:
Μερακλης ο τυπος, ωραιος. Δυστυχως δεν τον ακουγα καλα για να καταλαβω τη διαφορα :)
Μερακλης ο Γιαννακης!!! Μαεστρος!!! Ηταν κ αυτος ομως λιγο ψαρωμενος οπως  κ εγω :( :( :(

Τελικά τις φωτογραφίες θα τις δούμε πουθενά; (Εννοείται με who-is-who λεζάντες) :)

distortion είπε:
Χρωστώ στον Μάραθο ένα κουτί κουραμπιέδες για τα καλά του λόγια...
Από τον Distortion κονόμησα κουραμπιέδες, από τον Marillion μελομακάρονα...κανένας να μου δώσει ένα σοκολατένιο Αη Βασίλη?

Κράτει με τα γλυκά παίδες, είμαστε και μεγάλοι άνθρωποι, μην αρπάξουμε στα καλά καθούμενα το ζάχαρο...

elavd είπε:
Τελικά τις φωτογραφίες θα τις δούμε πουθενά; (Εννοείται με who-is-who λεζάντες) :)
Χάλασε το Showroom ρε Ηλία. Ερχεται όπου να'ναι.  :-[

Φωτό από τις μπάντες είδατε, να και μια από το ακροατήριο. (feat. boss).

members_9.JPG

Σας έβγαλε ο sonic x φωτογραφίες κατευθείαν για οπισθόφυλλο δίσκου και

εσύ ανεβάζεις τις φάτσες μας?

ΡΟΚ ΛΕΜΕ! ;D

4_Wheel_Drive_25.JPG

Παρόμοια θέματα

Trending...

Νέα θέματα

Back