ΝΟΙΖ night

Παιδια, περαν του χαβαλεως, νομίζω οτι δεν πρεπει να σταθουμε ουτε στο ελαχιστον στον ηχο. Ηταν μια χαρα, κουνηθηκαμε, παιξατε ολοι καταπληκτικα, τα υπολοιπα τζιζ μιζ είναι λίγο τζιζ μιζ.

Οι μπαντες ίσως μονο θα μπορουσαν να πουν για τον ηχο του stage και οτι δε μπορεσαν να το φχαριστηθουν (ΑΝ ηταν ετσι). Ολοι οι απο κατω, κατι η παρεα, κατι τα αρτια παιξιματα, πιστευω φχαριστηθηκαμε groove.

Συμφωνω με τον Μαρίλιον με τη διαφορα οτι και πισω μπορουμε να κοιταζουμε και να μη μιζεριαζουμε γιατι κι εσυ και η μπαντα σου και οι αλλες δυο μπαντες ήσασταν σουπερ.

neeq είπε:
....Συμφωνω με τον Μαρίλιον με τη διαφορα οτι και πισω μπορουμε να κοιταζουμε και να μη μιζεριαζουμε γιατι κι εσυ και η μπαντα σου και οι αλλες δυο μπαντες ήσασταν σουπερ.
Σε ευχαριστω παρα πολυ φιλε neeq ( εισαι περαν του δεοντος ευγενης με εμας!!! :) :))

neeq είπε:
Παιδια, περαν του χαβαλεως, νομίζω οτι δεν πρεπει να σταθουμε ουτε στο ελαχιστον στον ηχο. Ηταν μια χαρα, κουνηθηκαμε, παιξατε ολοι καταπληκτικα, τα υπολοιπα τζιζ μιζ είναι λίγο τζιζ μιζ.
Πέστα βρε neeq γιατί λίγο ο Γιώργης (Marillion), λίγο ο Νέστορας, έχουν κάτσει και έχουν ψειρίσει την μαϊμού και πάνε να χάσουν το νόημα της βραδιάς.

Που ήταν ο χαβαλές. Απλά.

Για μένα, τα στάδια ενός live είναι:

α) Οργανώσου (που, πότε, πως και τι)

β) Προετοιμάσου (πρόβες)

γ) Προετοιμάσου καλά (κι άλλες πρόβες) ....... αν μπορείς γιατί εμείς ΔΕΝ μπορούμε

δ) Χαλάρωσε πριν ανέβεις

ε) Απόλαυσε όταν είσαι επάνω

στ) κατέβα και γίνε λιάρδα

Ξέχασες το τελυταίο στάδιο!

ζ) Μπες την επομένη στο νοιζ και ανάλυσε τα πάντα περι του ήχου!

;D

Vintager είπε:

;D
priceless.

marathon είπε:
Ωραία εικόνα έδωσες στη γυναίκα σου...
Ναι ρε, το noiz night περίμενε για να με μάθει.

Επειδή με ξέρει, για αυτό το έχει ρίξει και αυτή στο ποτό.

Και τα παιδιά στο σπίτι νηστικά και κουρασμένα όλη μέρα πουναι στα φανάρια. Αστα σου λέω. Μη μας δει καμιά κοινωνική λειτουργός μόνο.

;D
Ο πρώτος (ή και μόνος;)  που ανέλυσε ήχο ήταν ο παπαΣτρουμφ. Και μέσα στη σύγχησή του (πρέπει να ήπιε πάνω από δύο μπύρες εκείνο το βράδυ) σχολίασε ευνοικά τον ήχο από τις δύο Fender αγνοώντας επιδεικτικά τις δύο Gibson.

Αστα να πάνε σου λέω. Σόδομα και Γόμορα.

audiokostas είπε:
Επειδή με ξέρει, για αυτό το έχει ρίξει και αυτή στο ποτό.

Και τα παιδιά στο σπίτι νηστικά και κουρασμένα όλη μέρα πουναι στα φανάρια. Αστα σου λέω.
Χωρλις τσιγάρο πάντως, εεεε;  :P

Nikolas είπε:
Χωρις τσιγάρο πάντως, εεεε;  :P
Το εμπόρευμα στοιχίζει. Δεν το καταναλώνουμε. Το πουλάμε απλώς.

Τα χουν μάθει αυτά.

The hard way.

audiokostas είπε:
Ο πρώτος (ή και μόνος;)  που ανέλυσε ήχο ήταν ο παπαΣτρουμφ.
Eπειδή είσαι αφελής, και εγώ πονηρός, θα σου πώ ότι ΤΙΠΟΤΑ από όσα κάνω ή γράφω δεν είναι τυχαία. Με τη συγκεκριμένη μου αναφορά, τσίμπισα με pm προσκλησούλα για καφέ και μελομακάρονα (thanks Marillion), για εντελώς privet test drive...οι υπόλοιποι φάτε τη σκόνη μου.

Και μέσα στη σύγχησή του (πρέπει να ήπιε πάνω από δύο μπύρες εκείνο το βράδυ) σχολίασε ευνοικά τον ήχο από τις δύο Fender αγνοώντας επιδεικτικά τις δύο Gibson.

Αστα να πάνε σου λέω. Σόδομα και Γόμορα.
Μία gibson είδα...που ήταν η άλλη?

marathon είπε:
οι υπόλοιποι φάτε τη σκόνη μου.
Θα προτιμήσουμε μελομακάρονα όταν περάσεις από το στούντιο... ;)
Θα σε ΠΜ με λεπτομέρειες!  ;D

marathon είπε:
Eπειδή είσαι αφελής, και εγώ πονηρός, θα σου πώ ότι ΤΙΠΟΤΑ από όσα κάνω ή γράφω δεν είναι τυχαία. Με τη συγκεκριμένη μου αναφορά, τσίμπισα με pm προσκλησούλα για καφέ και μελομακάρονα (thanks Marillion), για εντελώς privet test drive...οι υπόλοιποι φάτε τη σκόνη μου.
Με την καρδιά HSS Enterprise που χει ο Marillion, έχει καλέσει το μισό Noiz για καφέ.

Δεν χρειάζεται να τον καλοπιάσεις.

Απλώς καλημέρα να του πεις και τσουπ......... καφεδάκι. Κανελάτο   ;)  ;D

Μία gibson είδα...που ήταν η άλλη?
1 LP - 1 SG

audiokostas είπε:
Πέστα βρε neeq γιατί λίγο ο Γιώργης (Marillion), λίγο ο Νέστορας, έχουν κάτσει και έχουν ψειρίσει την μαϊμού και πάνε να χάσουν το νόημα της βραδιάς.

Που ήταν ο χαβαλές. Απλά.
Με τοση μετριοφροσυνη που τα γραφεις, αν δεν ημουν εκει, θα πιστευα οτι ηταν ενα μετριο live απο ερασιτεχνες κλπ. Δεν ηταν καθολου ετσι τα πραματα.

Ολοι ησασταν αψογοι, ο ηχος ηταν μερος του ροκ (;D) και εφυγα ενθουσιασμενος με καποια πραματα που τα μοιραστηκα με το πηγαδακι που ειχαμε σχηματισει :)

Απλα η πιο ακριβη μπυρα ειχε 6€ και ο marathon τη γλυτωσε πολύ φτηνα (αυτη τη φορα) ;D

btw, περα απο το μουσικο μερος χαρηκα πολυ που γνωρισα απο κοντα κι αλλα νοιζόπαιδα (neeq, vintager, bihlas, Nestoras κα) . Ο μπιχλας μαλιστα ειχε ερθει για τσαμπουκα επειδη του ειχα ριξει το καρμα καποτε και μολις ειδε τι ΝΤΑΜΑΡΙ ειμαι, κωλωσε. True story. Αυτα ειναι τα καλα οταν μιλαμε προσωπο με προσωπο.

audiokostas είπε:
Έχουν διαφορές ;
Ανησύχησα μην χρειάζομαι γυαλιά...για όσους ΔΕΝ ξέρουν, όχι, δεν έχουν διαφορά....έχουν το ίδιο σχήμα!

blue είπε:
Απλα η πιο ακριβη μπυρα ειχε 6€ και ο marathon τη γλυτωσε πολύ φτηνα (αυτη τη φορα) ;D
Να λές όλη την αλήθεια...σε κέρασα για στοίχημα που (ίσως) θα κερδίσεις σε 2 χρόνια. Όταν ήρθε η γκαρσόνα, ομολόγησε ότι δεν κόλωσα και τις ζητήσαμε την πιό ακριβή μπύρα που έχει. Ο δε τεράστος χαβαλές ήταν ότι κόλωσε η γκαρσόνα και δεν ήξερε και άρχισε να ψάχνει τον κατάλογο...τελικά τις είπαμε να φέρει την πιο μεγάλη...

blue είπε:
.... μολις ειδε τι ΝΤΑΜΑΡΙ ειμαι, κωλωσε. True story. Αυτα ειναι τα καλα οταν μιλαμε προσωπο με προσωπο.
Εσύ ήσουν εκείνο το ψηλο κι ωραίο παλικάρι που γύρναγε από ενισχυτή σε ενισχυτή και από ηχείο σε ηχείο και μονολογούσε "γιατί δεν βγάζει καθόλου θόρυβο αυτό; ε; γιατί;"

Παρόμοια θέματα

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back