ΝΟΙΖ night

ρε παιδια δωστε το λινκ που ανεβαινουν οι φωτογραφιες στο νοιζ γιατι δεν βλεπω καμια απο το live ::)

καπου εδω βεβαια πρεπει να αναφερουμε πως το μαγαζι ηταν χαλια, ε?

το σερβις ηταν για τα πανηγυρια και η καπνα ηταν ανυποφορη για καποιον που δεν καπνιζει σαν νεγρος θερμαστης απο το τσιμπουτι!

ο ηχος ηταν μια χαρα, βεβαι βοηθουσε και το οτι τα γρουπ ξεραν τι θελανε να πετυχουν!

μεγαλη εντυπωση μου εκανε το αξεφεξ(η οπως στην ευχη λεγεται) που πραγματικα εδινε την εντυπωση πως σε καθε κομματι υπηρχε και διαφορετικος εξοπλισμος!

τελος, να κανω και μια αναφορα στον νεστορα που ειχε ΤΡΕΛΟ ηχο!

BigAlejandro είπε:
καπου εδω βεβαια πρεπει να αναφερουμε πως το μαγαζι ηταν χαλια, ε?

το σερβις ηταν για τα πανηγυρια και η καπνα ηταν ανυποφορη για καποιον που δεν καπνιζει σαν νεγρος θερμαστης απο το τσιμπουτι!
+1 απίστευτη τσιγαρίλα.

Το σέρβις ντάξει το πάλευε...

ο ηχος ηταν μια χαρα, βεβαι βοηθουσε και το οτι τα γρουπ ξεραν τι θελανε να πετυχουν!
Πάντως σε σημεία στα μπάσα μπούκωνε :S

Κατά τ' άλλα συμφωνώ :)

Εν τω μεταξύ... που είναι όλες οι φωτογραφίες;

Θα έπρεπε να τις βλέπω κάπου εκτός από τις 3 πρώτες;

Το μαγάζι έχει ωραία αισθητική και ταίριαζε και με τον μουσικό χαρακτήρα της βραδιάς. ΤΟ σέρβις δεν ήταν κακό και από ενα σημείο και μετα βελτιώθηκε αισθητά. Ο ήχος ήταν καλός αλλά είχε κάποια προβλήματα. Απο εκεί που καθόμουνα το μπασσο ακουγόταν ιδιαίτερα δυνατά και τα μπάσσα του παραμορφώνανε λίγο. Οι φωνές θα έπρεπε να ήταν λίγο πιο δυνατά. Επίσης μιλώντας λίγο με τους μουσικούς που παίξανε δεν ήταν ικανποιημένοι από τον ήχο πάνω στην σκηνή. Γενικά όμως ήχος ήταν καλός έχοντας ακούσει πολύ χειρότερα πράγματα σε μαγαζιά.

Υ.Σ: Quiz: Με πόσα πετάλια έπαιξε ο νέστωρ;

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Vintager είπε:
Υ.Σ: Quiz: Με πόσα πετάλια έπαιξε ο νέστωρ;
16!

nestor_pedalboard.JPG

Δυστυχώς, έπρεπε να φύγω πριν τις 2...

Εξαιρετική βραδιά, ο ήχος εντάξει δεν ήταν τέλειος αλλά έχω ακούσει κι' εγώ πολύ χειρότερα. Ο χώρος μια χαρά μας χώρεσε, η κάπνα αν συγκρίνεις με άλλα liveάδικα ήταν αμελητέα, το service της υπομονής but...hey...rock n' roll πήγαμε ν' ακούσουμε, δεν πήγαμε στο Μέγαρο για τραβιάτα.

Άντε με το καλό να επαναληφθεί, με περισσότερες μπάντες και ακόμα περισσότερο κόσμο.

(+1 στο Mike's που είχε Craft βαρελι...εξαιρετικές μπύρες  ;D)

kultura είπε:
Συγχαρητήρια κουλτούρα! Κερδίσατε! Σε 3 μέρες θα έρθει το δώρο σας σπίτι: ενας mesa boggie Mark1 σε τέλεια κατάσταση και μια gibson lp goldtop του 59!  ;D

Ξενέρα! Και νόμιζα ότι είχα κερδίσει κανένα από τα πετάλια του Νέστωρα... :(

Sonic X είπε:
Επειδή θέλω να ανεβάσω όλες τις φωτογραφίες στο gallery και "δεν τό 'χω", αν κάποιος μπορεί να βοηθήσει ας στείλει ένα π.μ. Το πρόβλημα μου είναι ότι δεν ξέρω πως θα ανεβάσω πολλά αρχεία σε ένα φάκελο. Θα εκτιμηθεί ιδιαίτερα αν οι οδηγίες είναι βήμα - βήμα και όσο πιο αναλυτικά γίνεται (for dummies δηλαδή).

Για τους ανυπόμονους πάντως έχω κάνει ένα rar και το έχω ανεβάσει στο rapidshare (επιτυχώς θέλω να πιστεύω) στο παρακάτω link:

http://rapidshare.com/files/310056940/Noiz_Night_1.rar
Προσπαθώ εδώ και ώρα να βρω τρόπο να ανεβάσω τις φωτογραφίες στο gallery αλλά ακόμα και μια να βάλω όταν πατάω "καταχώρηση" μου απαντά με ένα μεγαλόπρεπο Error, file not found! (/assd/tnvbf/xcg_data/albums/Report/Dir_1/1771_members_9_JPG4463c3727136506555ff0326434346ca_extjpg).

Γνωρίζει κανείς τι μπορεί να συμβαίνει και πως μπορεί να λυθεί;

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Μπραβο σε ολα τα παιδια  και ευχαριστουμε για την πολυ ομορφη βραδια που μας χαρισαν

Νομιζω οτι το ευχαριστηθηκαν και αυτοι ......

Παντα τετοια....

Ρε σεις αφηστε την γκρινια  ;D  μια χαρα ηταν ολα...

Φτουου !! εχασα τον kultura

Missed it!... :'(

Δεν μπόρεσα να είμαι εκεί αν και το ήθελα πολύ..

Χαίρομαι που είχε επιτυχία και περάσατε όμορφα.

Next time I'll be there... :)

Xαρηκα που σας γνωρισα ολους, ελπιζω να το επαναλαβουμε το συντομοτερο και να μπορω να ερθω παλι. Και με γεια τα μπασα σε διαφορους εδω μεσα. Αυριο μεσημερι επιστροφη και σημερα ξεκουραση στον πειραια.Πολυ φασαρια εχει 8)

neeq είπε:
Xαρηκα που σας γνωρισα ολους, ελπιζω να το επαναλαβουμε το συντομοτερο και να μπορω να ερθω παλι. Και με γεια τα μπασα σε διαφορους εδω μεσα. Αυριο μεσημερι επιστροφη και σημερα ξεκουραση στον πειραια.Πολυ φασαρια εχει 8)
ενας εκ των διαφορων ευχαριστει ξαναμανα σπου του το εφερες! ;D

Ωραια!!!Το ολο event θα πρεπει να ηταν κορυφαια και ολοι να περασατε τελεια!!! ;D ;D

Ρε παλικαρια βαλτε τις φωτογραφιες στο Showroom με περιγραφη να καταλαβουμε και εμεις που δεν μπορουσαμε να ερθουμε!!!! ;) ;)

Ευχαριστώ όλα τα παιδιά που ήρθαν, κάποιους γνώρισα κάποιους άλλους όχι.

Μπράβο στ' άλλα 2 γκρούπ που έπαιξαν και επέδειξαν επαγγελματισμό (πράγμα που δυστυχώς δεν επιδείξαμε εμείς, αλλά δεν είναι ώρα να προβώ σε αναλύσεις).

Επίσης ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Sonic-x για τις φωτογραφίες, όπως επίσης και στον Blue για τα σχόλιά του μετά το πέρας του live. 

Και εγραψα πριν απο τον μπιχλα που εφτασε 2 ωρες πριν απο μενα. ουυυυυυυυ

Παρόμοια θέματα

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back